Astroloji

Eylül ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

2020 yılı Eylül astroloji verilerini mistikalem için Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma&Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem yorumladı.

Eylül ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

KOÇ BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU: Sevgili Koç burçları durağan bir döneme giriyorsunuz. Sakinliğe ihtiyacınız var. Sağlıkla ilgili arayışlarınız söz konusu olabilir. Sağlıkla ilgili konular alternatif yöntemler denemek için ilk haftalar uygun bir dönem. Eylül ayının ikinci yarısından sonra yeni başlangıçlar veya düzen arayışları söz konusu olabilir. Hatta yeni bir görevde edinmeniz söz konusu olabilir. Kariyer ile ilgili mayıs ayından itibaren yaşanan durgunluk yeniden yerini hareketliliğe bırakabilir.

Kelime şifa çalışması: Düşüncelerimin akışının gitgide daha çok farkında oluyorum ve olanaklarımın gelişmesinden ötürü mutluyum.

Kokusu : Turunç yağı

Dr. Bach Çiçeği : Gentian

Şifalı Taşınız : Yıldız Taşı 

**********************************

BOĞA BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili Boğa burçları sosyal çevreniz veya arkadaş ortamında fark ettiğiniz bazı konular ya da durumlar sizi farklılaştırmaya veya kendinizi geliştirmeye itebilir. Eylül ayının ikinci yarısında size yeni ve heyecan verici durumlar geliştirebilir. Detaylara çok fazla boğulmadan anın keyfini çıkarın. Eğitim ile ilgili erteleme söz konusu ise yeniden değerlendirme veya geliştirme söz konusu olabilir. Uyku düzeninize dikkat etmenizde fayda var.

Kelime şifa çalışması : Ne zaman ona gereksinimim olsa, önemli bilgi her zaman doğru anda bana çabasızca geliyor.

Kokusu : Sedir ağacı

Dr. Bach Çiçeği : Cerato+Honeysuckle

Şifalı Taşınız : Kaplangözü

************************************* 

İKİZLER BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili İkizler burçları kariyer ile aile arasında sıkışmış hissediyorsanız bu sürecin sonuna geldiniz. Hoşlanmadığımız konulardan kurtulmak, özgürlük ve sınırları kaldırmak isteğinde olabiliriz. Sakinliğe ihtiyacınız var. Eylül ayının ikinci yarısı yeniden değerlendirme ve şanslar söz konusu olabilir. Mayıs ayından itibaren zor konular gündeminizde olsa bile bu konularda gelişmeler veya netleşme söz konusu olabilir. Arkadaş veya sosyal ortamlarda dikkatli olmanızda fayda var. 

Kelime şifa çalışması : Öteki varlıkları duyarlılıkla ve sevgiyle algılıyorum.

Kokusu : Bergamut ve Sandal Ağacı

Dr. Bach Çiçeği : Larch+Olive

Şifalı Taşınız : Mor Yakut

*************************************

YENGEÇ BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili Yengeç burçları uzaklar, yurtdışı ile ilgili işlerimiz veya beklemekte olduğumuz eğitimler ile ilgili  kararlarınızı tamamlama, sonuçlandırma  dönemi yaşayabilirsiniz. Yeni gelişmeler için Eylül Ayının İkinci yarısı size daha  fazla cesaret verebilir. İlişkinizde ve ya ortaklaşa işlerinizde durgunluk  veya sorunlar varsa tekrar değerlendirme yapmak için uygun dönemdesiniz. 

Kelime şifa çalışması : Geçmişi gönderip, yüzümü şimdiye dönüyorum.

Kokusu : Ylang ylang

Dr. Bach Çiçeği : Honeysuckle

Şifalı Taşınız : Akuamarin

************************************

ASLAN BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili Aslan burçları riskli işlerde borç veya miras işleri gibi konular olayların değişmesi ya da vazgeçmeniz şeklinde kararlar ile tamamlanabilir. Mayıs ayından itibaren sağlıkla ilgili konular ya da yorgunluk, durgunluk gibi enerjisi hissetme hususunda Eylül ayının ikinci yarısından itibaren canlanma söz konusu olabilir. Sizi ileri taşıyacak yeni başlangıçlar da gelişebilir. Yatırım veya yeni kazanç arayışlarına girebilirsiniz. 

Kelime şifa çalışması: Sevginin gücüyle, doğru ve güzel olanı şekillendiriyorum.

Kokusu :  Papatya

Dr. Bach Çiçeği : Crsb Aplle+Walnut

Şifalı Taşınız : Hematit

************************************

BAŞAK BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili Başak burçları ilişkiler ya da iş ortakları ile gerilim karışıklık yaşamış ya da yaşıyor olabilirsiniz. Bu konular hakkında artık bir tamamlanma ve netlik oluşturacaksınız. Eylül ayının ikinci yarısından sonra kendinize yeni imaj çizebilir ve bu sebeple huzurlu ve daha canlı hissedebilirsiniz.  Çocuklar ile ilgili konularda Mayıs ayından itibaren önünüzü göremediğiniz bir dönemdeydiniz ya da neşenizi kaçıran durumlar söz konusuydu artık bu konular hakkında neler yapabileceğinizi netleştirebilirsiniz. 

Kelime şifa çalışması: İstediğimi ve reddettiğimi açıklıkla ve sevgiyle iletiyorum.

Kokusu : Bergamot

Dr. Bach Çiçeği : Cerato

Şifalı Taşınız : Dumanlı Kuvars

*************************************

TERAZİ BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU: Sevgili Terazi burçları iş ve rekabet edilen alanlarda artık vazgeçme, tamamlanma sebepleri fark etmeniz söz konusudur. Düzeniniz değişebilir. Sağlık ile ilgili alternatif seçimlere yönelebilirsiniz. Bazı sınırlarınızı tekrar değerlendirme sürecinde olabilirsiniz. Eylül ayının ikinci yarısında dinlenmek için uygun bir zaman ve deşarj olmanızı destekleyebilir. Bazı tıkanıklık veya zorlanma temalarınız Mayıs ayından itibaren mevcut bulunan konular tekrar gündeme gelebilir.

Kelime şifa çalışması : Bedenimin bana sunabildiği tüm cismani mutluluklar içinde bilinçli bir şekilde ve şükran duyarak zevk alıyorum.

Kokusu : Ardıç

Dr. Bach Çiçeği : Holly

Şifalı Taşınız : Ateş Opal

***********************************

AKREP BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU: Yaratıcılık, hobi veya gönül işlerinizle ilgili tamam mı yoksa devam mı? Artık netleştirebilirsiniz. Riskli işlere karşı akılcı düşünmenizde fayda var. Aldığınız kararlarda sabitleşebilir yada sabitleşmek isteğinizde artış söz konusu olabilir. Eylül ayının ikinci yarısında yeni hayalleriniz umutlu olduğunuz ya da bu bakış açısına ihtiyaç duyduğunuz bir dönem diyebiliriz.  Mayıs ayından itibaren bazı karışıklıklar, aksilikler, anlaşılamama, araçlarınız ya da kardeşlerinizle iletişiminizde sorunlar yaşanabilir fakat tüm bunlar neden olarak görülse de artık deforme olmuş konuların yeniden revize edilmesi için olabilir.  Yeniden yapılanma ile değerlendirerek sonuç elde etmek isteyebilirsiniz.

Kelime şifa çalışması : Sadece kendi gelişmemi destekleyen duygusal enerjiler bana öteki varlıklardan ulaşıyor.

Kokusu : Portakal

Dr. Bach Çiçeği : Wild Rose

Şifalı Taşınız : Mercan

**********************************

YAY BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU: Sevgili Yay burçları aileniz, güvenlik alanınız, konforunuz, yuvanız ile ilgili konularda yarıda kalanların tamamlanması söz konusu olabilir. Bu konular evdeki durumlardan, ev eşyalarına kadar değerlendirdiğiniz artık bunu istiyorum diye karar verdiğiniz sonuç odaklı konuşmalar veya gelişmeler ile detaylandırılabilir. Eylül ayının ikinci yarısından sonra tekrar yeni değerlendirmeler ile sorumluluklar söz konusu olabilir.  Kariyer ile ilgili yeni atılımlar için uygun bir zaman dilimi diyebiliriz. Mayıs ayından itibaren güvende olmak adına yaşadığınız arayışlarınız yeniden gündeme gelebilir. 

Kelime şifa çalışması: Kendimi, ışıkla sevginin güçlerine bilinç ve şükranla açıyorum.

Kokusu : Turuncu Kalsit

Dr. Bach Çiçeği : Agrimony+Scleranthus

Şifalı Taşınız : Melisa

************************************

OĞLAK BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili Oğlak burçları iletişim, iletişim araçları, sosyal medya hesapları, internet, kardeşler veya sık görüştüğünüz arkadaşlarınızla ilgili tamamlanma söz konusu olabilir. Kişiler ile ilgili konularda sizin dahiliniz olmasa da bir şekilde bitirme kararları  olabilir. Bazı kişilerin hataları ile yüzleşebilirsiniz. Eylül ayının ikinci yarısından sonra yeni farklı fikirler, görüşler, anlam arayışları veya eğitim kararları alarak girişimlerde bulunmanız olası görünüyor. Mayıs ayından itibaren kendinize sınır, kısıtlama veya benim hiç şansım yok gibi durumların neticeleneceğini, yalnız acele etmeden planlı, sabırlı ve profesyonel davranmanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Kelime şifa çalışması : Şefkati ve fiziksel teması tam zevk ve güvenle paylaşıyorum.

Kokusu : İnci çiçeği

Dr. Bach Çiçeği : Vervain

Şifalı Taşınız : İnci

***********************************

KOVA BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU:  Sevgili Kova burçları iş , proje, kazançlar veya daha sonra bakarım dediğiniz konularda tamamlanma söz konusu olabilir. Bu sizin mevcut paranız ile kendi kazançlarınız ile ilgili desteğinizin  yada bitmesi durumu  gelişebilir. Eylül ayının ikinci yarısından sonra tekrar gözden geçirmeniz,  mal paylaşım gibi durumları gerçekleştirmenizi destekleyen bir dönemdir. İletişim konusunda açıklama yaparken ya da bir konuşma esnasında sakin kalmanızda fayda var. Ertelediğiniz bir tatil programı var ise lütfen değerlendirin. Sağlıkla ilgili Mayıs ayından itibaren bu tıkanıklar gündeminize gelebilir.  Bu konuları değerlendirme fırsatıyla neticelendirebilirsiniz. 

Kelime şifa çalışması : Bedenimin tüm bölümleri, aklım ve ruhum birlikte ahenk içinde çalışıyor.

Kokusu : Asilbent Sakızı

Dr. Bach Çiçeği : Rescue Remedy

Şifalı Taşınız : Dumanlı Kuvars

***********************************

BALIK BURCU EYLÜL AYI BURÇ YORUMU: 

Sevgili Balık burçları fiziksel görüntünüzde takıldığınız, beğenmediğiniz bir durumu değiştirebilirsiniz. Yine ilişkinizdeki bir durumu da değiştirebilirsiniz. Vazgeçmeniz kendinizi özgürşleştirmek arzusuyla hareket etme şeklinde de olabilir. Eylül ayının ikinci yarısında yeni sözleşme, anlaşma, hukuksal konularınız varsa titizlik ile ele alabileceğiniz bir zaman dilimidir. Kendi emeğiniz ve kazançlarınız ile ilgili yavaşlama söz konusu olabilir. Bir şekilde acele ediyorsunuz fakat yavaşlama olabilir. Mayıs ayında sosyal  çevrenizde  karışıklık, tıkanma varsa bu tekrar değerlendirme işareti olabilir ve yeniden popüler, şanslı olabilirsiniz. Tekrar büyük hayallerinizin, hedeflerinizin doğrultusunda hareket etmenizi sağlayacaktır. 

Kelime şifa çalışması : Eterik bedenim, özgürce akarak her saniye daha güçlü hale geliyor. 

Kokusu : Servi Ağacı

Dr. Bach Çiçeği : Centaury

Şifalı Taşınız : Ametrin

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar