Astroloji

Astrolog Şenay Devi'nin 5 - 11 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Astroloji uzmanı Şenay Devi tarafından hazırlanan haftalık burç yorumları

Astrolog Şenay Devinin 5 - 11 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

5 - 11 Ağustos Haftası astroloji verilerine göre burçlara neler getirecek? Akşam Gazetesi Astroloji yorumcusu k aşk, para, kariyer planları olanlara ipuçları veriyor.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Enerjisi yüksek ve karışık bir hafta karşılıyor sizleri. Düşmanlarınızla yüzleşebilir, yasal konularda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılı bir dönemdesiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Babanız ya da resmi kurumdaki kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili pek çok noktada kızgın ve rahatsız hissedebilirsiniz. Öfkeli tutumlardan uzak durun.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Parasal kazançlar elde edeceğiniz işbirlikleri ve ilerlemeler söz konusu. İş hayatınızda herkes sizi takdir edecektir. Eski eş ya da sevgilinizle anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli olun.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Çevrenizde saygınlığınızı arttıracaksınız. İş ve eğitim hayatınızda yurt dışıyla ilgili haberler gelebilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Aile bireylerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda da başkalarının etkisi altında kalan eşinize karşı anlayışsız davranarak gerginlikler yaşatmamaya dikkat edin.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Özel yaşamınızda olumlu etkiler söz konusu. Âşık olabilir, kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evlilik hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Evli Teraziler eşinizin arkadaş çevresi yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bekar Teraziler sizler ise işiniz gereği tanışacağınız biriyle kalbinizi birleştirebilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Aşırı harcamalar ve ani finansal kayıplara karcı dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda üst düzey yetkililerden destek alarak emek verdiğiniz bir işin karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Görmezden gelinen neredeyse yok sayılan emekleriniz fark edilecek ve tanınırlığınız artacak. Finansal konularda gelirlerinizin de giderlerinizin de artacağı bir haftadasınız.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
İş hayatınızda evraklarınıza resmi belgelere dikkat edin onları kaybedebilirsiniz. Gelirlerinizde düşüşler sizi zorlayabilir. Yatırımlardan uzak durmalı harcamalarınızı da kısıtlamalısınız.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Medya ya da iletişimle ilgili konularda çalışıyorsanız hayatınızın fırsatıyla karşılaşabilir çok önemli bağlantılarla hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU
Eski aşkınız karşınıza çıkabilir, nasıl karar vermeniz gerektiğini belirlemekte çok zorlanabilirsiniz. Evli Balıklar sizlerde eşinizin üzerinde denetimi bırakmalısınız.

Arkeolog, Şenay Devi - Akşam

Yorumlar