Astroloji

Astrolog Havvanur İncekara'nın 2019 Şubat ayı Burç Yorumları

Yazarımız Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, 2019 Şubat ayında tüm burçları astrolojik açıdan nelerin beklediğini yorumladı

 Astrolog Havvanur İncekaranın 2019 Şubat ayı Burç Yorumları

Koç Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Sevgiye duyduğunuz özlem ve ihtiyacın daha fazla arttığını hissedebilirsin, bunun için daha fazla çaba harcamanız gerekebilir. Ayrıca tembellik ve bencillik eğiliminden kurtulmanız gerekiyor. İhtiyaçlarınızı karşılamak için standartlarınızı düşürmenizde fayda görünüyor. Gereksiz veya işe yaramaz ürünlere para harcamaktan ve borçlanmaktan uzak durmaya çalışın.

Bu süreçte sol elinizde kullanacağınız Lal taşının faydasını görebilirsiniz.

Boğa Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Kendinizi daha az kısıtlanmış hissedeceğiniz, fikirlerinizi açıkça ifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İçsel olarak değişime uğramakla birlikte iş, ev ve ilişkilerinizde büyük değişimler olabilir. Beklenmeyen olaylar sebebi ile endişeye kapılabilir ve gerginlik yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilir, romantizme yönelebilirsiniz.

Bu süreçte Vezüvyanit taşı kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Her zamankinden daha fazla zihinsel yoğunluk ve hatta yorgunluk söz konusu olabilir. Bu kafa karışıklıkları sebebi ile hatalar veya yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar alırken ekstra özen göstermeniz faydalı olacaktır. Yapacağınız sözleşmeler için ikinci kişilerinde görüşüne başvurmanız daha net görüş sağlamanız için faydalı olabilir. Uzlaşma halinde olmanız yararınıza olacaktır.

Bu süreçte Apatit taşı kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Sosyal hayatınız ve aşk hayatınızda hareketlilik meydana gelebilir. İlişkilerinizde maksimum beklenti içerisinde olmamanız ilişkinizi daha iyi bir hale getirebilir. Çok fazla beklenti içerisinde olmanız hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Kendiniz net olarak ifade edebileceğiniz bir süreç özgürleşmenizde de fayda sağlayacaktır. Yeni ve sıradışı arkadaşlıklar kurabilir, gruplara dahil olabilirsiniz.

Bu süreçte Oniks taşı kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Kendinizi gergin ve patlamaya hazır hissedebilirsiniz. Tartışmalardan ve çatışmalardan kaçınmak için, egzersiz, spor vs. ile öfkenizi ve hayal kırıklıklarınızı nötralize edebilirsiniz. Genelde daha düzensiz ve garip davranan dürtüsel biri haline gelmeye müsait bir süreçtesiniz. Genel olarak yaşamınızı etkileyecek beklenmedik değişikliklerden rahatsızlık duyabilirsiniz. Bu stres altında başkalarını üzmek pahasına özgürleşmek isteyebilirsiniz.

Bu süreçte Amazonit taşı kullanabilirsiniz.

Başak Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Sevgi ve şefkat duyguları içerinde içsel huzura kavuşmuş uyumlu ilişkiler veya tatil için iyi bir zamandasınız. Çevrenizden iltifatlar ve hediyeler alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar için popüler hale gelebilir daha keyifli ve başarılı olabilirsiniz. Bir süredir yaşadığınız aksaklıklar hayatınızda önemli değişikler yapmanızı sağladı. Şimdi ise çeşitli alanlarda daha fazla insanlarla tanışmak için fırsatlar bulabilirsiniz.

Bu süreçte Karpuz Turmalin kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: İyi şansa sahip olduğunuz, iyi haberler alacağınız bir ay içerisindesiniz. Yine cömert ve hayırsever davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Bu davranışlar içsel bilgelik ve manevi haz kazanmanızda faydalı olabilir. Hayatınızı sınırlayan her şeyden kurtulmak için yüksek bir dürtüye sahip olacaksınız. Hayatınızı renklendirecek ve değişime doğru hareket edeceksiniz. Risk almadan dikkatli kararlar ile ilerleyerek fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Bu süreçte Kristal Kuvars kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Aşk ve para konularında şans getiren bir aydasınız. Sizin için özel kişiye sevginizi sunabilirsiniz. Kendinizi anlatmanız ve bir ilişkiye başlamanız için güzel bir dönem. Aynı zamanda kendinizle ilgilenmeniz biraz alışveriş yapmak içinde uygun bir dönem. Hayatınızda hızlı ve beklenmedik değişimler olabilir. Bu değişiklikler sizin kendinizi sürekli uç noktalarda hissetmenize neden olabilir. Değişen koşullara karşı hızlı kararlar vermeniz gerekebilir. Burada dikkat etmeniz gereken şey sabit fikirli olmaktan ve değişime direnmekten vazgeçmenizdir.

Bu süreçte Mavi Kuvars kullanabilirsiniz.

Yay Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Heyecan verici yeni haberler alabilir ve cesaret gerektiren konuşmalar yapabilirsiniz. Günlük rutinleriniz değişebilir. Yeni insanlarla tanışarak yeni şeyler öğrenmeniz olası görünüyor. Ayrıca rüyalar ve sezgilerinizi dikkate almasınız. Psişik yetenekleriniz artabilir, doğru şekilde değerlendirmeniz gerekir. İstediğiniz şeyler için daha çok çalışmalı ve istikrarlı olmalısınız. Egzersiz, dövüş ve rekabetçi spor aktiviteleri yapmanız faydalı olabilir. Finansal konularda beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Bu süreçte Sarı Topaz kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Kendinizi daha enerjik, heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz. Artan enerjiniz hedeflerinize ulaşmak için size kolaylıklar sağlayacaktır. Arkadaşlarınızla ve ailenizle keyifli zamanlar geçirmenizde destekleyecektir. Kendinize duyduğunuz güven ve olumlu bakış açınız başarılı olmanızı desteklemekle birlikte çevrenizde de olumlu bir izlenim oluşturacaktır. İlerleme kaydetmek için olumlu bir zaman dilimindesiniz. Sosyalleşirken, geleneksel olmayan türlerle veya kendinizden farklı kültüre sahip insanlar ile ilişki içerisinde olabilirsiniz.

Bu süreçte Yeşim taşı kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Kendinizi gergin huzursuz, agresif hissettiğiniz bir dönemden sevgi ve sefkat hissedeceğiniz bir döneme geçiş yapabilirsiniz. Çevrenizde çekiciliğiniz artabilir, popüler hale gelebilirsiniz. Eşinizden veya sevgilinizden daha fazla ilgi ve hassasiyet bekleyebilirsiniz. Özgürlük ve eğlenceye duyduğunuz ihtiyaç sevdiklerinize karşı sabrınızı sınayabilir. Farklı kültürlerden ve etnik kökenlerden etkilenebilirsiniz. Yapacağınız yeni işler için randevu almak görüşme yapmak ve daha fazla para kazanmak için iyi bir dönemde olduğunuz söylenebilir.

Bu süreçte Dendrit Akik kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Şubat Ayı Burç Yorumları: Rekabetçi ancak işbirlikçi bir tutum içinde yeni projelere başlamanız için uygun bir dönemdir. Gerçek kimliğinizi ifade etmeniz ve kendiniz olmanız için fırsatlar bulabilirsiniz. Odak noktanız şimdi ve önümüzdeki yıl için hedeflerinizi belirlemek olmalıdır. Geçmiş yılı bırakmalı ve yeni bir başlangıç yapmalısınız. Enerjinizi ve inisiyatifinizi ne istediğiniz, hedefleriniz için kullanmalısınız. Hoş süprizlerle karşılaşabilir, size fırsatlar sunacak karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Bu süreçte Ay taşı kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar