Astroloji

2021 yıllık burç yorumları ve şifalı nesneleri

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem'in 2021 yılı burç yorumları:

2021 yıllık burç yorumları ve şifalı nesneleri

Koç Burcu 2021 yılı Burç Yorumu: Sevgili Koç burçları bu yıl daha çok iş ve sosyal yaşamda hareketlilik yaşayabilirler. Bu konularda çeşitli değişimler söz konusu olabilir. Disiplinli ve sorumluluk sahibi olmaları faydalı olacaktır. Ocak ve Şubat aylarında biraz daha temkinli davranmalısınız. Maddi konularda zorlanmalar yaşanabilir. Mayıs ve Ağustos aylarında daha rahat bir dönem yaşayabilirsiniz.  Eğitim, seyahat, yeni insanlarla ilgili bazı fırsatlar yakalanabilir. Yaşadığınız sorunlar ile farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Kendinizi doğru şekilde ifade etmeniz hem ikili ilişkilerinizi hem de çevrenizle ilgili konuları olumlu şekilde etkileyebilir.  Yıl içerisinde düşünerek  akıl ve mantık çerçevesinde davranarak şansınızı artırabilirsiniz. 

Kristal Taşınız                 :  Kaplangözü

Kelime şifa çalışması :  Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen ve sevinçle evrene geri veriyorum.

Kokusu                             :  Paçuli

Dr. Bach Çiçeği               : Holly

*******************************************************************************
Boğa Burcu 2021 yılı Burç Yorumu : Sevgili Boğa burçları hayatınızda değişimin başladığı, hedefler belirleyebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor.  Emek vermeniz ve disiplinli olmanız kat edeceğiniz yol için çok önemli. Kendinizi zorlanıyor, bir yerlere itiliyor hissedebilirsiniz. Artık harekete geçemediğiniz her konuda sistem tarafından zorlanabilirsiniz.  Yaz aylarında bu baskı biraz daha azalabilir.  Doğru şekilde disipline olabilirseniz başarı bu yıl size göz kırpıyor. Bahar aylarında sağlık konusuna dikkat etmeniz doğru olabilir. Dönüşümünüze direnmek yerine hizmet etmeniz yılı daha kolay geçirmenizi sağlayabilir. 

Kristal Taşınız                 :  Kırmızı Akik

Kelime şifa çalışması     : İçimdeki tüm nefret, yaratıcı gücün sevgisi tarafından sağaltılacak.

Kokusu                             :  Portakal

Dr. Bach Çiçeği               : Holly

*******************************************************************************
İkizler Burcu 2021 yılı Burç Yorumu :  Sevgili İkizler burçları hayatınızın sizin kontrolünüzden çıktığını düşünebilirsiniz. Bu sebeple ani değişikliklere karşı hazırlıklı olun. Uyum sağlamanız işinizi kolaylaştıracaktır. Eğitim, kariyer konularında yapacağınız girişimlerde şanslı olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde veya evlilik hayatınızda özverili olmanız gerekebilir.  Ruhsal olarak dengeli olmanın farkında olmalısınız. Olaylar istediğiniz şekilde ilerlemediğinde bu durumu büyütmeyin. 

Kristal Taşınız                    :  Mercan

Kelime şifa çalışması  :  Sadece kendi gelişmemi destekleyen duygusal enerjiler bana öteki varlıklardan ulaşıyor.

Kokusu                                :  Portakal

Dr. Bach Çiçeği                  : Wild Rose

*******************************************************************************
Yengeç Burcu 2021 yılı Burç Yorumu: Sevgili Yengeç burçları için yeni ortaklıklar, evlilik ve ruhsal olarak değişim ve dönüşümler yaşanabilir.  Bu konularda temkinli ve dikkatli olmanız gerekebilir.  Yaz aylarında zorlu bir dönem yaşayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ya da ortaklarınızla paylaştığınız durum ve konular gündeminizi meşgul edebilir. Mayıs ayı itibari ile seyahat, eğitim veya yenilikler gündeminize gelebilir.  Sonbaharda ise ailenizle ilgili konularla çalışmanız mümkün olabilir.  Alacağınız kararlarda baskı altında hissetmemeniz  doğru kararlar vermenizde etkili olacaktır.

Kristal Taşınız                 :  Lal Taşı

Kelime şifa çalışması     : Her durumda sanatsal yaratıcı gücümü geliştiriyorum. 

Kokusu                             :  Adaçayı

Dr. Bach Çiçeği               : Clematis

*******************************************************************************
Aslan Burcu 2021 yılı Burç Yorumu : Sevgili Aslan burçları kariyerinizde büyük ve önemli gelişmeler olabilir. Yeni fırsatlar ya da yenilikler karşınıza çıkabilir. Bu değişiklikler sizin için olumlu olacaktır. Sosyal çevrenizi değiştirmenizde mümkün görünüyor. Sonbaharda iletişimle ilgili konularda temkinli olmanız gerekebilir. Ortaya çıkabilecek sorunları büyütmeden çözümlemeye çalışmalısınız.  Aileniz ve çevrenizi zorlamamanız yerinde olacaktır.  Bekarlar ise yılın sonlarında ciddi ilişkiler yaşayabilirler. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

Kristal Taşınız                 :  Kunzit

Kelime şifa çalışması     :  Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor.

Kokusu                             :  Menekşe

Dr. Bach Çiçeği               : Water Violet ve Red Chestnut

*******************************************************************************
Başak Burcu 2021 yılı Burç Yorumu : Sevgili Başak burçları çalışma koşulları ve sağlık açısından dikkatli olmanız doğru olacaktır. Bu konular gündeminizi oldukça meşgul edecektir. Hayatınıza girecek yeni insanlar, yer değişiklikleri açısından değişimler olacak diyebiliriz. Ağustos ve Eylül aylarında zorlanabilirsiniz.  Sağlığınıza özellikle yılın ilk aylarında ekstra dikkat etmelisiniz.  İkili ilişkiler, ortaklıklar açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Kariyer açısından ise  zorlanabilirsiniz. Yılın son çeyreğinde ise ailenizden destek alabilirsiniz. 

Kristal Taşınız                 :  Havlit

Kelime şifa çalışması     :  Bir öğrenci olmaktan hoşnutum bunu pek bilinçli olarak yapıyorum. 

Kokusu                             :  Nane

Dr. Bach Çiçeği               : Heather

*******************************************************************************
Terazi Burcu 2021 yılı Burç Yorumu : Sevgili Terazi burçları aşk hayatınızda hızlı değişim ve dönüşümler olabilir. Yaşayacağınız zorlu olaylara karşı sabırlı davranmanız, fervi davranmamanız yerinde bir davranış olacaktır.  Spritüel anlamda gelişim göstermeniz söz konusu olabilir. Aile ve aşk hayatınızla ilgili denge kurmanız gerekebilir. Borsa gibi riskli yatırımlarda bulunurken özellikle Ocak ve Şubat ayında dikkatli olmalısınız. Mayıs ve Ağustos aylarında günlük rutininizde bazı fırsat ya da şans ile karşılaşabilirsiniz.  Bu süreci iyi değerlendirmeniz gerekir. Yılın son çeyreğinde iletişiminizi doğru kullanarak sorunlarınızı daha kolay çözebileceksiniz. 

Kristal Taşınız                 :  Azurit

Kelime şifa çalışması     : Bana düşen derecede sorumluluğu memnunlukla kabul ediyorum.

Kokusu                             :  Kimyon

Dr. Bach Çiçeği               : Mustard + Elm + Cherry Plum

*******************************************************************************
Akrep Burcu 2021 yılı Burç Yorumu :  Sevgili Akrep burçları evliliğinizle ilgili zorlu bir süreçten geçebilirsiniz. Geçen yıl başlayan sorunlar daha da ayyuka çıkabilir. Ailevi konular sebebi ile kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir taraftan da şansınızda yaver gideceği durumlar yaşayabilirsiniz.  Bekarlar ise Mayıs ve Ağustos ayları aşk hayatınız açısından hareketlilik söz konusu olabilir. Psikolojik olarak kendinizi yıpratmamaya gayret göstermelisiniz. Yılın son aylarında iş yaşamınızda gelişmeler gündeme gelebilir. Farkında olarak yaşayacağınız dönüşümü bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Kristal Taşınız                 :  Dumanlı Kuvars

Kelime şifa çalışması     :  Kendimi, ışıkla sevginin güçlerine bilinç ve şükranla açıyorum.

Kokusu                             :  Melisa

Dr. Bach Çiçeği               : Agrimony + Scleranthus

*******************************************************************************
Yay Burcu 2021 yılı Burç Yorumu : Sevgili Yay burçları daha çok iletişim ve hareketli bir yıl sizi bekliyor. Sağlığınızı ihmal etmemek birinci önceliğiniz olmalıdır. Sonbahar ve kış aylarında hayatınızda önemli değişimler olabilir. Yaşam koşullarınıza bağlı olarak aşırı stres altında olabilirsiniz ve bu size zarar verebilir.  Bazı dönemlerde karşılaşacağınız fırsatları şansa dönüştürebilirsiniz.  Özellikle evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ticaret alanında sorunlar yaşayabilirsiniz.  Sonbaharda ise arkadaş çevrenize dikkat etmelisiniz. Ocak ve Şubat aylarında mesleki alanda mücadele etmeniz gerekebilir. 

Kristal Taşınız                 :  Morganit

Kelime şifa çalışması     :  Kızıl Kestane

Kokusu                             :  Kızıl Kestane

Dr. Bach Çiçeği               : Wild Oat + Centaury

*******************************************************************************
Oğlak Burcu 2021 yılı Burç Yorumu :  Sevgili Oğlak burçları maddi kaynaklarınızla ilgili yaptığınız yatırımlarla ilgili gelişmeler olabilir. Maddi konularda risk almaktan çekinmeniz özellikle yılın başında çok önemlidir. Mayıs ve Ağustos aylarında yaşadığınız bazı sorunları iletişim kurarak çözebilirsiniz. Geçen yıl yorulmuş olmakla birlikte hala gökyüzünde bulunan zorlayıcı açılar sebebi ile bir süre daha zorlanabilirsiniz. Mayıs ve haziran ayında stres ve yoğun çalışma sebebi ile sağlık durumunuza önem vermeniz yerinde olacaktır. Aşk konularında temkin. Yılın sonunda bir rahatlama söz konusu olabilir. 

Kristal Taşınız                 :  Obsidyen

Kelime şifa çalışması     :  Yeteneklerim yaşamıma katılan herkes için en iyi olan şekilde gelişiyor.

Kokusu                             : Adaçayı

Dr. Bach Çiçeği               : Cerato

*******************************************************************************
Kova Burcu 2021 yılı Burç Yorumu : Sevgili Kova burçları bu yıl sizin yılınız bir çok konuda gelişim söz konusu olabilir. Şimdiye kadar verdiğiniz çaba, çalışma, disiplinin karşılık bulmaya başlayacağını söyleyebiliriz.  Ve yine sorumluluk ve disiplin ile bu yıl daha da ön plana çıkabilirsiniz.  Oldukça hareketli bir yıl geçirebilirsiniz. Bazı sert açıların etkileri ile büyük gelişmeler ve dönüşümler söz konusu olabilir. Yılın son aylarında kariyerinizde istediğiniz noktaya gelebilirsiniz. 

Kristal Taşınız                 :  Kehribar

Kelime şifa çalışması     :  Gündelik mutluluğun anlamını şükranla kabul ediyorum.

Kokusu                             :  Turunç Yağı

Dr. Bach Çiçeği               : Beech

*******************************************************************************
Balık Burcu 2021 yılı Burç Yorumu :  Sevgili balık burçları sizin bu yıl ki mottonuz değişime direnmemek olmalıdır.  Değişime direnmek yerine olayların gelişimine göre barındırdıkları fırsatları görmeye çalışmanız yerinde olacaktır. Özellikle Mayıs ve Ağustos aylarında şanslı olabilirsiniz. Bazı hukuki durumlar ile karşılaşabilirsiniz.  Kariyer konusunda ise verdiğiniz emeklerin karşılığını görebilirsiniz.  Ruhsal olarak iç huzurunuzu korumalısınız. Ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir bazı sorunları çözüme ulaştırmanız gerekebilir. 

Kristal Taşınız                 :  Malahit

Kelime şifa çalışması     :  İlişkilerimden her birini yoğun biçimde, anında ve bana uygun olan şekilde yaşıyorum. 

Kokusu                             :  Ametrin

Dr. Bach Çiçeği               : Agrimony

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar