Turizm

İstanbul City Card ile artık Boğaz Turu ve müzelere giriş ücretsiz

İstanbul City Card’a Şehir Hatlarıyla Boğaz Turu ve Kültür AŞ’ye bağlı müzelere giriş hizmeti eklendi.

İstanbul City Card ile artık Boğaz Turu ve müzelere giriş ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki BELBİM, İstanbul’u turizmin başkenti yapma vizyonuyla hayata geçen İstanbul City Card’a yenilikler ekledi. 

İstanbul’u gezmek isteyen turistler için hazırlanan İstanbul City Card’a Şehir Hatlarıyla Boğaz Turu ve Kültür AŞ’ye bağlı müzelere giriş hizmeti eklendi. karta sahip olanlar,  Şehir Hatlarıyla Boğaz turu yapacak ve Kültür AŞ’ye bağlı Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk, Panorama 1453, müzelere giriş imkanı elde edecek.

Şehirden ayrılan turistler için bir anı kartı olarak birbirinden farklı 6 şekilde tasarlanan İstanbul City Card bünyesinde iki temel hizmet veriyor:

1-3-5-7-15 günlük sınırsız ulaşım hakkı
Şehir Hatlarıyla Boğaz Turu ve müze girişi

Kart, kullanıcılarına tercih edilen gün sayısına göre İstanbul içi toplu ulaşımı oluşturan otobüs, metro, metrobüs, Marmaray, Şehir Hatlarında sınırsız geçiş hakkı sağlıyor

İSTANBUL CITY CARD NEREDEN TEMİN EDİLİR?

Turistlerin en hızlı şekilde ulaşabileceği merkezi noktalardaki İstanbul City Card tasarımlı biletmatiklerden (Havalimanları, Adalar, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Üsküdar vb) ve yetkili satış noktalarından temin edilebilir. Güncel ücretlere www.istanbulkart.istanbul web sitesinin ücret ve limitler bölümünden ulaşılabilir.

Yorumlar