Yaşam

Cristiano Ronaldo En Pahalı ve Nadir Arabalarından Bugatti Centodieci'yi Satın Aldı

Cristiano Ronaldo, Dünyanın En Pahalı ve Nadir Arabalarından Bugatti Centodieci'yi Satın Aldı

Cristiano Ronaldo En Pahalı ve Nadir Arabalarından Bugatti Centodieciyi Satın Aldı

Bu yıl formasını giydiği Juventus ile şampiyonluğa ulaşan 35 yaşındaki yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, şampiyonluğu kutlamak için kendine 8,5 milyon pound değerinde bir Bugatti Centodieci hediye etti.
 
Futbol tarihinin yaşayan efsanelerinden biri olan Cristiano Ronaldo, bu sezon formasını giydiği Juventus'la birlikte yeni bir şampiyonluğa ulaştı. Futbolun enlerinden olan Portekizli futbolcu, sahada yaptıklarının yanında aynı zamanda büyük bir magazin figürü. Öyle ki oyuncunun yaptığı her hareket, adeta olay oluyor.

Serveti, yaptığı pahalı harcamalar ve özel hayatıyla her an gündemde kalmayı başaran ünlü futbolcu, bu kez aldığı spor araba ile gündeme geldi. Aktarılanlara göre yıldız isim, Juventus'un İtalya Serie A'daki üst üste 9 şampiyonluğunun şerefine kendine 8,5 milyon pound değerinde bir Bugatti Centodieci hediye etti.

Cristiano Ronaldo, lüks arabalara olan ilgisiyle biliniyor:

Lüks arabalara hayranlık duyan ve garajında Ferrari 599 GTO, Lamborghini Aventador, McLaren MP4 12C gibi pek çok süper otomobile sahip olduğu bilinen Cristiano Ronaldo, 233 milyon takipçili Instagram hesabından zaman zaman arabalarının fotoğraflarını paylaşarak adeta düşman çatlatıyor.

Geçtiğimiz yıl yalnızca bir adet üretilen Bugatti La Voiture Noire modeline tam 11 milyon euroödediği söylenen Juventuslu futbolcu, yeni Centodieci aracına ise yıl sonunda kavuşacak. Dünyada sadece 10 adet üretilecek süper araba, fiyatı kadar özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Kaputun altında 8 litrelik W16 motorla gelen canavar araç, yalnızca 2,4 saniye gibi kısa bir süre içerisinde 0'dan 100 kilometre hıza ulaşabiliyor. 1.600 beygir gücündeki araç, aynı zamanda 380 km/s maksimum hızıyla dünyanın en hızlı spor arabalarından biri olarak gösteriliyor.

35 yaşındaki Portekizli yıldız, geçtiğimiz haziran ayında da 5,5 milyon poundluk lüks bir yat satın almıştı. 88 feet uzunluğundaki bu yatın içerisinde 5 farklı lüks kabin ve 6 adet özel dekore edilmiş banyo bulunduğu söyleniyor.

Yorumlar