Güncel

Sivaspor'un 12. Yabancı oyuncusu Özbek Azizbek Turgunboev oldu

Transferde son olarak kaleci Muammer Yıldırım ile yollarını ayıran Sivaspor, Özbek kanat oyuncusu Azizbek Turgunboev'i renklerine bağladı. Bu transfer ile takımdaki yabancı oyuncu sayısı 12'ye çıktı.

Sivasporun 12. Yabancı oyuncusu Özbek Azizbek Turgunboev oldu

Sivasspor, Özbek oyuncu Azizbek Turgunboev'i renklerine bağladı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Azizbek Turgunboev ile anlaşmaya vardı.

Sivas'a gelen Özbek milli oyuncu Azizbek Turgunboev, Sivasspor Kulübü Başkanvekili Bahattin Eken’in katıldığı imza töreninde kendisini 1,5 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sivasspor kaleci Muammer Yıldırım ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor, kaleci Muammer Yıldırım ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Sivasspor ile Muammer Yıldırım arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Açıklamada, "Muammer’e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Uygun'dan transfer açıklaması:

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Özbek kanat oyuncusu Azizbek Turgunboev'in sağlık kontrolünden geçtiğini ve  transferini gerçekleştireceklerini söyledi.

Uygun, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanından önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün transfer edilen Mijo Caktas'ın takımla ilk idmanına çıktığını belirtti.

zbek kanat oyuncusu Azizbek Turgunboev'in sağlık kontrolünden geçtiğini aktaran Uygun, "Eğer bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle onu da aramıza katacağız. Başkanımız 'Bir sürpriz daha yapacağım.' dedi. Yarın veya sonraki gün bir transfer daha takımımıza katılacak." diye konuştu.

Uygun, takımdaki yabancı oyuncu sayısının 12'ye yükseleceğini ifade etti.

Ligde kritik bir noktada olduklarını vurgulayan Uygun, "Çok sakatlıklar verdik, çok eksiklerimiz oldu. Samuel Saiz ve Rodrigues'in takımdan beklenmedik ayrılıkları gerçekten zor oldu. Onların yerini yeni yeni doldurmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar