Güncel

Gençlerbirliği başkanlığına iki aday var

Eski milli basketbolcu Murat Şamil Şen ve İş insanı Osman Sungur, Gençlerbirliği başkanlığına adaylığını açıkladı

Gençlerbirliği başkanlığına iki aday var

 İş insanı Osman Sungur, Gençlerbirliği Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan 2'nci isim oldu.

Yazılı açıklamayla Gençlerbirliği başkanlığına adaylığını duyuran Sungur, "Bizler uzun yıllara dayanan tecrübemizin yanı sıra sahip olduğumuz finansal imkanlar, çağdaş ve vizyon sahibi bakış açımızla asla vazgeçemeyeceğimiz değerleri önceleyerek mevcut sorunları çözmeye ve kulübümüzü her açıdan daha ileriye götürecek projelerimizle sevdamız, 100 yıllık çınarımız Gençlerbirliği'mizi büyük bir heyecanla yönetmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Eski milli basketbolcu Murat Şamil Şen de başkent ekibinin yarın yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı.

Kırmızı siyahlı kulüpte şirketleşmenin sağlanamaması nedeniyle Niyazi Akdaş, başkanlık görevinden istifa etmiş, yönetim kurulu da olağanüstü genel kurul kararı almıştı ancak 25 Şubat'taki ilk toplantıda salt çoğunluğa ulaşılamamıştı.

Dört ayda bir genel kurul yapan Gençlerbirliği 3 yılda 8. Kongresine hazırlanıyorGençlerbirliği'nde değişmeyen gündem genel kurul... Başkent ekibinin genel kurul toplantısı, 3 Mart Pazar günü Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü'nde çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak

 

Yorumlar