Teknoloji

Pubg Mobile oyuncuları dinozorlar çağına gidiyor

Ünlü dijital oyun Pubg Mobile 2.6 güncellemesi ile dinozorlar çağını savaş alanına getiriyor. Pubg Mobile 16 Mayıs – 18 Haziran tarihleri arasındaki Dinozor Diyarı tanıtımı ile oyuncularını tarih öncesine davet ediyor!

Pubg Mobile oyuncuları dinozorlar çağına gidiyor

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından Pubg Mobile , 2.6 Güncellemesi ile oyuncuları milyonlarca yıl öncesine götürecek çoklu harita değişikliklerini içeren yenilikleri savaş alanına ekliyor. Bu değişikliklere ek olarak World of Wonder, harita düzenleme ve oyun modu tasarım özelliklerindeki güncellemelerle bir sonraki aşamaya geçiyor. Ayrıca, prestijli bir motosiklet markası ile yeni bir ortaklık kısa bir süre içerisinde duyurulacak ve Döngü 4 Sezon 12 ve Royale Pass Ace 1'in bir parçası olarak kilidi açılabilecek yeni kozmetik öğeler oyuna eklenecek.

Pubg Mobile , 2.6 Güncellemesinde Oyuncular, Erangel ve Livik'teki Dino Yerleşimlerini malzemeleri ele geçirmek için mücadele edecek. Dinozorlar kralı Tyrannosaurus Rex, maç sırasında rastgele olarak yerleşimin Fosil Geçidi’nde ortaya çıkacak ve oyunculardan onu serbest bırakmak ve sürmek için kalenin kapısını yıkmalarını isteyecek!

İlkel Bölge alanları da Erangel'in her yerinde rastgele belirecek ve düşman Pterosaurlar ve Velociraptorlar ile dolup taşacak. Bunlar evcilleştirildiğinde ise asil bineklere dönüşecekler. Her iki binek de farklı özelliklere sahip. Velociraptorlar araziye uyum sağlayabildiği gibi güçlü bir zıplamaya sahipken, Pterosaurlar binicilerini gökyüzüne çıkaracak ve takım arkadaşlarını veya düşmanları yukarıdan yakalamalarını sağlayacak! Oyun içi ödüller için çeşitli mini oyunlar oynamak üzere İlkel Bölge’leri keşfedin.

Uçan Dinozor Çember Mücadelesi, oyuncuların kanatlı dinozorlara binerek hava akrobasilerini sergilemelerini gerektirecek. Pterozorunuza binin ve zaman sınırı içinde sıcak hava balonlarından sarkan mümkün olduğunca çok çembere ulaşın! En çevik biniciler karaya geri indiklerinde Dinozor Hazinesi malzemeleriyle ödüllendirilecekler. Oyuncular ayrıca yüksek platformlardaki Dinozor Hazineleri için gözlerini dört açmalı, evcilleştirilmiş bir Velociraptor'un güçlü zıplamasını kullanarak ödüle erişmeli ve o ödülü almalıdır!

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

PUBG MOBILE ile ilgili daha fazla bilgi için Instagram, Youtube, TikTok, Facebook, Twitch ve Twitter hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Yorumlar