Taşların gizemli dünyası

12 Ekim 2018 Cuma
Taşların gizemli dünyası
Taşların gizemli dünyası

Tarih boyunca taşlar birincil kullanımı şifa ve ruhsal ritüeller için olmuştur. Taşların bu şekilde efsaneleşmesinin sebebi kullanıcılarına sağlamış olduğu güçtür. Vücutla temas halinde sağladığı etkiler ve kendileri üzerinde enerji depolama özellikleri vardır. Krallar ve kraliçelerin kendileri için belirlenen taşları kullandıkları bilinmektedir. Farklı dinlerin rahipleri de benzer nedenlerle halka şeklinde taşlar kullanmıştır. Taşlar aynı zaman da ruhsal hastalıklar, zihinsel yetenekleri geliştirmek, ruhsal gelişime faydalı olmak, enerji deklerasyonu konusunda kullanılmaktadır.

Evrendeki her şey belli bir frekansa sahiptir. Benzer titreşimlerin birbirini çektiği ilkesinden hareketle doğru enerjiyi kanalize etmek konusunda taşlar Allah'ın lütuf ve ihsanlarından biridirler. Hastalıkların tedavilerinde etkili olmaların en önemli sebebi şudur ki; sahip olunan enerji alanının güçlü olması ve kişinin kendi enerji alanını etkilemesi; taşların kişideki bloke olmuş ve hastalığa yol açan enerjiyi dengelemesini sağlamasıdır. Hastalıkların sebebi vücuttaki enerji akışında bulunan dengesizliktir. Enerji alanı dengeye kavuştukça kişi canlanır ve kendisini çok daha iyi hisseder. Takı olarak kullanılan taşlar ise taşların manyetik enerjisinin vücudumuzun enerji alanı ile bütünleşerek takıldıkları bölgeyi uyarmak sureti ile iyileştirici etki sağlarlar.

1960 yılında Amerikalı Kripraktör Dr. George Goodheart tarafından geliştirilmiş kinesioloji (enerji dengeleme metodu) ile kasrlarla ilişkilendirilerek kişilerin enerji düzeylerini, sağlıklı ya da bloke olan kısımların tespit edilmesi minerallerin (taşların) vücut ile teması sonrası ProQuant system ( manyetik alan taraması ) ile meydana gelen olumlu etkilerin gözlenmesinin mümkün olması ile ilgili olarak bunlar için yapılmış bir bilimsel çalışma veya sonuçların pozitif olduğunu söyleyen bir yayın nedense yoktur.

Hiçbir şeyin sebepsiz boş ve lüzumsuz yaratılmadığı bir dünyada düşünen insanlar olmasaydı sanıyorum insanlık bir çok faydadan yoksun kalacaktı, bugün aynaya bakarak aynadaki maddesel görüntüsünü kendisi sanan insanın esasında bütün vücudunun enerji ile görevini ifa ettiğini hâlâ sırrını çözemediğimizi düşünecek olursak ki semavi dinler bunun ruh olduğunu söylerler. Manyetik enerjilerin tüm evren içerisinde hareket ederek insanoğlunun tüm yaşamını etkileyebileceği bilincini kazanmak yeni bilgiler ve araştırmalar neticesinde insanlık için yeni dönemlerin başlayacağını göstergesidir.

Taşların faydalı, faydasız veya zararlı olması nasıl kullanıldıklarına bağlıdır. Taşlardaki manyetik enerji günümüzde saatler, lazerler ve bilgisayarlar üzerinde kristallerin teknolojik kullanımı modern bilim tarafından tanınmaktadır. Yalnız vücuttaki fiziksel iyileşmeyi sağlayacak veya insan duyguları üzerinde etkileri konusunda çalışmalar azdır.

  • Tüm taşlar üzerinde değişen derecelerde manyetik güçler bulunur ve bunların çoğu tedavi için yararlıdır.
  • Taşlardaki titreşimler bizim ve tüm taşların üzerindeki renk değişimleri bizdeki değişiklikleri gösterir.
  • Her taşın etkisi farklıdır. Canlılık kazandırır. Enerji ile destekler.
  • Taşları su ve toprak ile temizleyin.
  • Taşları takı olarak kullanın vücudunuzu böyle muazzam bir enerjiden mahrum bırakmayın.

Taşları şifacı olarak kullanmak için üzerinizde taşımanız ve dikkatli davranmanız gerekmektedir. Yanlış tedavi her zaman olumsuz bir sonuç doğurur.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar