Hangi burç Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek için ne kullanmalı?

20 Mart 2020 Cuma
Hangi burç Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek için ne kullanmalı?
Hangi burç Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek için ne kullanmalı?

Son günlerde beslenmenin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi konunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılır hâle gelmiştir. Corona Virüsü ile bir kez daha kendimizin önemini anlamaya tabi olacağız.

Astrolojide de her gezegenin karşılık geldiği bazı lezzetler vardır. Satürn zehirli ve narkotik maddelerle birlikte ekşi, acı ve soğuk lezzetleri, Venüs şekerli ılık ve sulu lezzetler, Jüpiter güzel kokulu, tatlı lezzetleri, Mars acı, Merkür karışık tatları, besinleri, Güneş keskin, sıcak aromatik lezzetleri, Ay ise sulu, tuzlu yavan yiyecekleri gösterir.

Doğum haritalarımızdan Ay burcumuza bakarak sevdiğimiz Venüs ile keyifle yiyebileceğiniz yiyecekleri görebilirsiniz.

Koç burçları; süt, yoğurt, yumurta, beyaz ve kırmızı etle birlikte bitkisel proteinlerdir. Acı  biber, sarımsak, kereviz,hardal, soğan, turp yine yiyebileceği besinlerdendir.

Boğa burçları; genel olarak yemek yemeyi sever oldukça iştahlı ve kilo almaya meyillidir. Şekerli besinleri dengede tüketmelisiniz. Gül, menekşe şerbetleri, çilek, kivi, elma, armut, kiraz yiyebilirsiniz.

İkizler burçlarının solunum yolları hassastır. Adaçayı, rezene mutlaka tüketmelidir. Mineral eksikliği için yeşil fasulye, domates, ıspanak, havuç, brokoli tercih edebilirsiniz.

Yengeç burçlarının midesini yoracak besinlerden uzak durmakla birlikte taze sebzeleri, meyveler, yağsız proteinler, marul, domates tüketebilirler. Aşırı baharatlardan uzak durmanız faydalı olur.

Aslan burçları; kepekli ürünler, badem, ceviz, ayçiçeği, deniz ürünleri faydalı olacaktır. Ayrıca ıspanak, kuru üzüm gibi demir açısından yüksek besinler iyi olacaktır.

Başak burçları; özellikle sindirimi kolay olan patates, muz, mısır, ekmek, yoğurt tüketmelisiniz. Yağ ve şeker miktarı yüksek besinler yemeniz risklidir.

Terazi burçları; özellik alkali bir vücut için çilek, üzüm, elma, ızgara balık gibi düşük yağ içerikli hayvansal proteinleri alabilirsiniz.

Akrep burçları; karnabahar, turp, soğan, incir, kiraz ve kalsiyum içeren süt, yoğurt, peynir faydalı olabilir.

Yay burçları; kilo eğiliminize dikkat ederek baharat, alkol, çikolata, krema gibi besinlerden uzak durmalısınız. Roka, tere, hardal, yoğurt yiyebilirsiniz.

Oğlak burçları; şeker, çikolata fazla yağlı besinlerden uzak durmalısınız. Yağsız peynirler, lahana, bamya, brokoli yiyebilirsiniz.

Kova burçları; egzersize önem vermelidir. Bitki çayları, çiğ besinler, sebze suları, yulaf ezmesi, karahindiba kökü yiyetebilirsiniz.

Balık burçları; alkol, sigara, kahve gibi bağımlılık yapan besinlerden uzak durmalıdır. Süt, tatlı, fermente gıdalardan uzak durmalısınız. Adaçayı, fesleğen, kekik, maydanoz  suyu tüketebilirsiniz.

Bağışıklık Sistemi İçin Şifalı Taşlar

Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve virüslere karşı tedbir almak amacıyla Akuamarin, Amazonit, Ametist, Andaluzit, Aytaşı, Florit, Bornit, Çeroit, Kristal Kuvars, Dumanlı Kuvars, Epidot, Lal, Jasper, Obsidyen, Pirit, Rodonit, Selenit, Kalsit, Sitrin, Krizokol, Havlit, Aventurin bileklik kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
                                                                                                                   Karma&Spritüel Astrolog
                                                                                                             İncekarahavvanur@gmail.com
                                                                                                                   twitter : @havvanurincekar
                                                                                                 instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

                                                                                                   facebook: havvanurincekara.sifalitaslar