Yaşam düzenimizi kova çağına göre oturtsak iyi olur

15 Nisan 2020 Çarşamba
Yaşam düzenimizi kova çağına göre oturtsak iyi olur
Yaşam düzenimizi kova çağına göre oturtsak iyi olur

Enerjini Doğru Kullan

Bir keresinde bir hocam bana yüksek lisansta şöyle demişti: "500 metreyi iyi koşuyorsun, ama 5000 metreyi, 500 metrede enerjini bitirdiğin için koşamıyorsun. Tez yazmak 5000 metre koşusudur ve anlık olan bitenden tamamen etkilenmeyen bir sistem gerektirir. Uzun soluklu, sana ait bir sistem kurmaya bak." Tam olarak böyle güzel ifade etmemişti ama verdiği örnekte ve parmak bastığı noktada haklıydı.

Şu an gözüken o ki bir uzun soluklu koşudayız. İşler domino taşları gibi birbirinden etkileniyor, ve her şey bir diğer şeyin seyrini değiştiriyor. Bir diğer deyişle süreç uzuyor. Tam şu anın problemleri çözümlense bile, onun tetikledikleri ile (mesela ekonomik kriz gibi) daha uzunca ilgileniriz.
Astrolojik olarak da baktığımızda görüyoruz ki bunun daha bol tutulmalı haziranı var, tutulmalı kavuşumlu, retrolu temmuzu var, kasımı var, vs vs (: Bu, sene sonuna kadar her şey korkunç olacak! Demek değil. Ama bu sene sonuna kadar tadilat bir biçimde sürer demek.

O yüzden eve sadece conta için muslukçu gelmiş de, o gidince işimize gücümüze dönermişiz gibi yapmayı bırakıp, mutfağı komple tadilata soktuğumuzu ve orada bir değil birkaç usta çalıştığını farkına varıp, ona göre yaşam düzenimizi oturtsak iyi olur.

Aksi bize zarar olur.

Zaten kova çağı demek bireylerin devrimiyle toplumsal düzen değişikliği demektir, sistemi yine bir takım babaların, otoritelerin düzeltmesini beklemek ve onlar düzeltince normale dönmek oğlakyen bir tema ki işte tam da o çatlayıp duruyor iki senedir (:

Biz sistemimizi kuralım. Biz otokontrolümüzü sağlayalım. Bizim uzun soluklu bir yaşam planımız olsun. Birkaç aylık kendimize göre tasarladığımız düzenimiz olsun.
Yoksa 500 metrede enerjiyi tüketmiş oluruz.

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

Instagram: ccaputdraconiss

www.youtube.com/user/thejenrachelblack