Venüs balık burcunda, güneş, pluto, satürn kavuşumunda

13 Ocak 2020 Pazartesi
 Venüs balık burcunda, güneş, pluto, satürn kavuşumunda
Venüs balık burcunda, güneş, pluto, satürn kavuşumunda

Astroloji takvimine göre; Venüs bugün itibariyle balık burcuna geçiyor, tam da güneş/pluto/satürn kavuşumunun olduğu gün.

Bu kavuşumun etkisiyle yükselmiş olması muhtemel kırgınlık ve öfkeyle, "artık sevmeyeceğim, bütün kabahat benim" demeye meyilli bir Venüs bu (:

Bu tutumu yanlış bulmuyorum, keza ocak sonlarına dek kuzey ay düğümle üçgen yapacak Venüs, bizi huzurlu geleceğimiz adına biraz içe, yuvaya daha çok hayallere çekiyor.

Bu dönemde içten içe ideal olan ilişkileri arzulayabilir, onları kendi kendimize yaşatabilir, dışa karşı küskün ve süngüsü düşük durabiliriz. Aynı şekilde tercihimizi yeni/eski fark etmez toz pembe iliskilerden yana da kullanabiliriz(: hatta ocak sonu falan bu işi iyice abartıp, hayali bir dünyaya dalabiliriz, çünkü Neptün devreye girecek.

Ocak sonundan itibaren Mars'la kare yapacak Venüs, Şubat 7'de balıktan çıkar çıkmaz lilith ve chironla da kavuşacak. Yani kurduklarınıza bu ay dikkat edin. Platonik aşkınız size bakmadı diye hiçbir şeyden haberi yokken ona posta koyup küsebilirsiniz milletin olan bitenden haberi olmaz (((:

Öte yandan derin duygulara dalıp kendimizi beslemek, iç dünyadan çok güzel yaratımlar elde etmek, tek tek vesileleri bırakıp doğrudan ana kaynaktan beslenmek ve şifalanmak da mümkün. İlişkileri birlikte şifalandırmak da.

Şimdiden hayırlı olsun...

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

Instagram: ccaputdraconiss

www.youtube.com/user/thejenrachelblack