Mars Lilith kavuşumu

10 Ağustos 2020 Pazartesi
Mars Lilith kavuşumu
Mars Lilith kavuşumu

Bu hafta Mars Lilith ile, 21 derece Koçta kavuşacak ve akabinde Uranüs de Merkür'e kare yapacak. Bu etkiler bir nevi bu haftayı önemli kılan ve ona gündemini veren olaylar.

21 derece Koç burcunun Sabian Sembolü "tüm doyurulmuş arzular bahçesine açılan kapı" ve aslında karın ağrımız, tam da burası.

Çeşitli sebeplerle askıya alınmış, bir süredir tatmin edilmemiş ve bize artık neredeyse fiziki acı veren, bizi biz yapacağına, bizi ideal imajımıza taşıyacağına inandığımız bazı arzularımız, bu hafta şaha kalkabilir. Bu arzuların ani (ya da aslında epey tahmin edilir) şahlanması ile, bir yanımız tüm bunlardan uzaklaşmayı, artık mücadelenin, savaşın, didinmenin bitmesini, içe çekilmeyi isterken, diğer yanımız işlerin bu noktaya gelmesine sebebiyet veren veya bizim yolumuzu tıkadığını düşündüğümüz ilişkilere, bağlara ayarsızca saldırmak isteyebilir. İstediklerimize ulaşamadığımızda, bizim için işleri kolaylaştırmayan her şeyle ve herkesle kavga etmek ve onları değişime zorlamak aslında arzumuz için çabalamaktan daha zordur. Ama biz bunu yine de yaparız. Çünkü durumu kabullenip, gereği neyse ona göre tutum almak, bize hayat, güç karşısında boyun eğmek, savaşı kaybetmek gibi gelir.

Yol bu yanda kapalıysa, az beride açıktır ama bu yoldan dönmek, bize zulüm gibi gelir. Oysa eğilmek, su gibi açılan kanaldan akmak, sürekliliği getirirken, taş gibi durmak aşınmayı, kırılmayı getirir. Bunu görürsek, Uranüs'ün de yardımıyla, bu hafta çözümü, o açık yolu da görebiliriz. O yüzden öfkenin ardından, sakinliğe de yer açıp, olanı görüp, ışığa yürümek, bizi bu sonbahara hazırlayacak en güzel adımdır. Agah bir zihinle, durumu ele almanızı dilerim.

Sevgiler.

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

www.youtube.com/user/thejenrachelblack