Gerçekten hayatınızı değiştirmek mi istiyorsunuz?

22 Ekim 2019 Salı
Gerçekten hayatınızı değiştirmek mi istiyorsunuz?
Gerçekten hayatınızı değiştirmek mi istiyorsunuz?

Düşünün.

Size görmezden gelemeyeceğiniz bir biçimde, sizden yayılan tüm enerjinin evrene gittiğini, oradan da size yine enerji veya madde formunda aynen geri döndüğünü, bu enerjinin en somut dışavurumunun kelimeler olduğunu, dolayısıyla yayının kodlarının, çoğunlukla kalbimizden, bilincimizden geçen, ağzımızdan çıkan sözler olduğunu kanıtlasam. 

Bu yeni bilgiyle etrafınıza ve kendinize bir baksanız. Nette her cümlenin sonuna eklenen "abv","aq" kelimelerinin  ülkeye nasıl döndüğünü idrak etseniz. "Bu ülkeden bir cacık olmaz", "bu ülkede insan yok", "zaten erkekler hep aldatır","şu çocuktan çok hoşlandım"(ama aslında 35 yaşında, demek ki erkek=çocuk), "benden bir halt olmaz","benim başıma hep kötü şeyler gelir", "o işi biz yapsak kesin batırırız", "artık mutlu evlilik yok" vs gibi cümlelerin, söyleyenlerden çıkıp, enerji olarak çevreye yayılıp, sonra söz sahibinin yarattığı manyetik alanla nasıl ona doğru hızla madde olarak çekildiğini görseniz.

Sanırım birçoğumuz bir süre, doğru bir şey konuşana kadar susardık. Ve bunun da eeeepey faydası olurdu.

Fakat şuan bu durumu böyle gözler önüne seremediğimize ve dünyada hala bunun "saçma" olduğunu düşünen insanlar olduğuna göre, biz bilimsel verilere dönelim. 

Beynimizin gerçek, hayal ayrımı yoktur. Sahiden. Bu sayede acıklı aşk filmleri izlerken ağlarız, derbi maçlarında kendimiz oynuyormuş gibi heyecanlanırız, ya da fiziksel olarak bir insanın zarar gördüğü görüntüleri izlerken, içimiz tuhaf olur, kendimizi geri çekme, sinme refleksleri gösteririz.
Çünkü beyin, zihne imaj geldiği an, olayı "gerçek" kabul eder.

Yani "evrenin yasası yoktur" diyenlerdenseniz, bari zihninize gelen imajların gerçek olarak algılandığını, bu imajların düşüncelerle çekildiğini, düşüncelerinse ister zihnin içinde ister dışarıya doğru "kelimelerle" oluştuğunu lütfen unutmayın!

Yalnızca 7 gün.

Gerçekten hayatınızı değiştirmek mi istiyorsunuz? Yalnızca 7 gün, davranışla destekleyebileceğiniz, kalben ne olursa olsun inanacağınız, zihnen onaylayacağınız bir tek olumlu cümle bulun. İnandığınız ve egonuzun sizden ne derse desin alamayacağı bir olumlu cümleniz olsun. 

Dua gibi. Okuyun.
Bakın neler oluyor.

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

Instagram: ccaputdraconiss

www.youtube.com/user/thejenrachelblack