29 Kasım - 6 Aralık astrolojik yorumu

30 Kasım 2020 Pazartesi
29 Kasım - 6 Aralık astrolojik yorumu
29 Kasım - 6 Aralık astrolojik yorumu

29 Kasım'da Ay İkizler'e geçiyor ve 6 Aralık akşamına kadar Yengeç ve Aslan'ı da ziyaret edecek. 30 Kasım'da bir ay tutulması var, 1Aralık'ta Merkür Yay'a varıyor ve Neptün 30 Kasım'da retrodan çıkıyor. Haftanın başlarında Ay/Kad, ortalarından sonuna kadar Ay/Güneş/Chiron, Ay/Venüs, Ay/Juno, sonlarına doğru Venüs/Neptün üçgeni var.

Yani ortam lise tadında

Şimdi bu hafta agah olabilmek için önce geride bıraktığımız haftayı iyi değerlendirmek lazım.

Venüs/Lilith/Merkür Akrep/Boğa hattı ve ay tutulması etkileri sebebiyle bir takım sert çıkışlar yaptık, korku ve öfkemiz arttı, hesapçı veya manipülatif olmaya meylettik. Açıkça ve samimiyetle bağları ve iletişimleri sürdürmektense "sen beni öldürmeye kastettin!" gibisinden melodramatik çıkışlar yaptık ve sonuçta Ay Tutulması etkisiyle de bazı şeylere noktayı koyduk. Ancak bu tripcan bir nokta olduğu için, bu hafta gevşeyen ve rahatlayan enerjilerle "ya acaba komple hata mı ettik, aslında biz/bu fikir/bu iş ne süperdi!"lere varabilecek duygusallıkta, hayalperestlikte etkiler mevcu.

Aslında haftanın başı güzel: sakinleşme, gelen idrakler, rahatlamalar, olayı tekrar ele almalar ve dürüstçe kendimizi tekrar ifade etmeler ya da dağılanları birlikte toplamalar mümkün. Ancak haftanın sonuna doğru hızını alamayan insanların fazla şişik hayallerine bizi de çekmeleri veya bunu bizim yapmamız muhtemel. Burada kriter eylem ve sabır. Eylem ve sabrı göstermeyenlerin bir haftalık namesine düşmemenizi, sizlerin de sorumluluğunu alamayacağınız hayaller için etrafa davetiye dağıtmamanızı tavsiye ederim. Öte yandan temeli sağlam ilişkiler ya da sağlamlaştırılmak istenen bağlar/ortaklıklar, bu yumuşak geçişi iyi değerlendirirlerse bir sonraki hafta gerçekleşecek Güneş Tutulması onlara ihtiyaçları olan başlangıcı ve temeli sunabilir.

Samimiyet ile laubaliliği, fantazi ile hedefi, zan ile gerceği, emek ile kıpırdaklığı birbirine karıştırmadığınız, karıştıranı da şıp diye yakaladığınız bir hafta dilerim.

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

www.youtube.com/user/thejenrachelblack