Uğrunda öleceğiniz bir hayaliniz var mı?

18 Ocak 2021 Pazartesi
Uğrunda öleceğiniz bir hayaliniz var mı?
Uğrunda öleceğiniz bir hayaliniz var mı?

Uğrunda ölümü (değişim boyutu) göze aldığınız bir hayaliniz var mı?

”Bir Hayalim Var” diyordu İnsan ırkının eşitlik doğasında var olması gerekliliğine kendisini adayarak, barışı, hak-hukuk, adaleti daima yaşamın kök dokusunda ön planda göz etmiş, Amerikan yurttaş haklarının önde gelen savunucusu Nobel barış ödülüne layık görülen lider Martin Luther King ‘in bedensel formda var olmayı seçtiği anın/ psişesinin özünün fotoğrafını / (15.01.1929/92 yıl önce bugün)/ doğum haritasını görmektesiniz.

Yükselen Burç(bilince doğan); bilinen en eski takımyıldız, baharın Güneşini simgeleyen, verimlilik-güven-üreme-sükunet-barış sembolü Boğa Burcu ve yükselen burç zemininde Jüpiter, Chiron birleşimi mevcut; (bu gezegen konumlanması; bir rahip soyundan gelmesini sonrasında ise hukuksal alanda eşitliğin sağlanması için çalışmasını ne güzel özetliyor), dispozitör ( yönetici gezegen) Venüs gezegeni, yücelim asaletinde var olduğu; evrensel ilahi sevginin, merhametin sembolü Balık burcunda, ‘insan topluluklarını/grupları, ümitleri-umutları, arkadaşları, destek olan kişileri, amaçları” simgeleyen ‘agathos daemon’ (iyi ruh evi) olarak nitelendirilen 11. evde konumlanıyor, ayrıca Satürn gezegenin 9. evde konumlanması da dikkate aldığımızda kendisi bu gezegensel kombinasyonu bakın bize ne güzel aktarıyor: ”Sevginin gücünü keşfetmeliyiz, kurtaran sevginin gücünü. Ve biz onu keşfettiğimizde bu yaşlı dünyayı yeni bir dünya yapabileceğiz.”

Ruhun sonsuz yolculuğunu simgeleyen yaşam soluğunun ritminin sembolü Ay düğümleri ise Boğa-Akrep burçları aksında yer alıyor. Ana vurgulamakta tema: “güven-istikrar- değişim-dönüşüm) Kuzey ve Güney Ay Düğümlerini bir dinamik akış halinde değerlendirmemiz gerekliliğinin en anlamlı örneklerinden! (bu hususta; Ay düğümleri ile ilgili bir video yayınlayacağım YouTube kanalında, pek yakında bu arada halen üye olmayanları profil bölümünde yer alan linkten üye olmaya/ destek olmaya davet ediyorum)

Oğlak Burcunda yer alan Güneş ve MC noktası birleşimi, Kuzey Ay Düğümü (inşa etme motivasyonu) ; birleşimine üçgen açı ile ilişki kurarken;  Güney Ay Düğümü (değişim motivasyonu) ile sekstil açı ilişkisinde G.A.D nün yöneticisi Mars gezegeni (İkizler Burcu, 2. Ev), Satürn gezegenine (Yay Burcu, 8. Ev)karşıt açı ile görüyor.  Yeni eşitlikçi bir dünya vatandaşlığını (Yay Burcu dinamiği dünya vatandaşlığını simgeler), kristalize etme yolunda güvenli ve adil bir düzen inşa etmek adına Akrep burcunun yoğun dönüşüm enerjisininden ve yöneticisi Mars ın İkizler Burcunda yer aldığını göz önüne aldığımızda; ikiliğin özündeki birliği duyumsayabilmek adına İkizlerin güçlü iletişim doğasının birleştiren esnek, akılcı, objektif, çok yönlü doğasındaki var olan gücünü kullanarak, mevcut bedenindeki yetenekleri ile (güven verici istikrarlı bir hırsla sevgiyi , sağlam bir biçimde algılanabilir kılmak; K.A.D nün Boğa Burcunda ve yöneticisi Venüs gezegeninin Balık burcunda yer aldığını değerlendirdiğimizde) birleştirdiğini görmekteyiz. Kuzey ve Güney Ay düğümlerinin akış doğasını; nasıl güzel dengelediğini özetleyen bir cümlesi:  ”İlk adımımızı inançla atın. Tüm merdiveni görmek zorunda değilsiniz, yeter ki siz ilk adımı atın.”