Kundalini - Shakti uyandı!

02 Ekim 2020 Cuma
Kundalini - Shakti uyandı!
Kundalini - Shakti uyandı!

Günaydın güne Koç Burcu sürecinde tezahür eden dolunayın sürprizli ışığı ile merhaba diyoruz...

Dolunay süreci (önümüzdeki 14 gün boyunca) özümüzdeki dişil enerjinin öz doğasının uyanışını tetikliyor.

Dolunay ışığının işaret ettiği ana temaları dinlemek isterseniz videomuzu tıklayınız

Dolunay ateş elementi zemininde var oluyor. Ateş elementi; en yüksek titreşimli enerji kaynağıdır.

Kundalini-Shakti uyandı! Özgürlük ve kaosu simgeleyen dişil enerji Shakti, yapı ve düzeni simgeleyen saf bilinç Shiva ile eşsiz dansını sergilemek üzere hızla akıyor...

Şimdi kozmik hafızamızda varoluşsal doğamızda red etmeyi, derinlere doğru bastırmayı seçtiğimiz biricik yaratıcı potansiyelimizin gücünü uyandırmamız, öz değerimizin ve dişil enerjinin yaratıcı, üretici gücünü; öz benliğimizi yenilemek, koşulsuz sevgi ile beslemek, sanatsal formlar var etmek, ilişkilerimizi güçlendirmek adına yeni başlangıçlar işaret ediliyor!

Gerçek dünya ile yüzleşme zamanı! Kendi dünyamızın merkezine yerleşme ve içsel savaş dinamiklerimizdeki zıtlıkları barış zemininde birleştirme üzerine, kendi öz ışığımız zemininde doğru kararları uygulamaya koyarak, iç huzurumuzu dinlemeye zaman ve alan tutmayı seçebiliriz. Ve içselliğimizde şu sorunun yanıtlarını araştıralım: “ Her an mutluluğu deneyimleyerek yaşam serüveninde var olmaya hakkım olduğuna ve bunu gerçekleştirebileceğime inanıyor muyum?”

Hatırlayalım ki; tüm değişimler, derin köklü bir ağaç gibi sessiz olmayı ve eş zamanlı olarak, akan bir nehir gibi kendi doğamızın ritminde eylemde olmayı özünde barındırır.