Ay, Kova Burcundaki seyrine başlıyor

26 Eylül 2020 Cumartesi
Ay, Kova Burcundaki seyrine başlıyor
Ay, Kova Burcundaki seyrine başlıyor

Ay, Kova Burcu sürecindeki seyrine başlıyor...Sezgisel farkındalığımızın oldukça yüksek olduğu bir #atmosfer deneyimliyoruz. Gün içerisinde orijinal, sıradışı, #entellektüel faaliyetler ile ilgilenmek adına destekleyici enerjiler mevcut.

Şimdinin özünde geleceğe doğru odağımızı yönlendirerek; ümitlerimiz, umutlarımız üzerine düşüncelerimizi yoğunlaştırabilir, #yeni bir başlangıç gerçekleştirmeyi de seçebiliriz.

Ay ve Güneş in birbirini desteklediği günün ikinci yarısında ise özümüzdeki eril-dişil uyumunu, gruplar zemininde paylaşmak adına destekleniyoruz.

Kendi içsel dünyamızda bireysel özgürlüğümüzü duyumsayacağımız ve eş zamanlı olarak #evrensel #kardeşlik hissiyatlarımız ile eylemde olabileceğimiz bir #gün işaret ediyor gökyüzüMerkür gezegeni, Terazi burcunun son derecelerinde ilerlerken ki anaretik derece o burcun simgelediği herşeyin çok iyi idrak edildiğini gösterir. Bu bağlamda; “biz” bilinci ile #dingin, #objektif bir biçimde ilişkilerimize yaklaşırken, kendimizi dengeli, ılımlı bir motivasyonla sanatsal bir ahenkle karşımızdakine ifade edebileceğimiz bir zaman döngüsünün söz konusu olduğunu söyleyebiliriz.

“Yakın arkadaş olan ego ve benlik, aynı ağaca tünemiş iki altın kuş gibi, aynı beden içinde otururlar. İlki hayat ağacının tatlı ve ekşi meyvelerini yerken, diğeri dışarıdan seyreder.”

Mundaka Upanishad

.