Türk ve Dünya Basınında Atatürk sergisi

Ulu Önder Atatürk’ün 1912-1938 tarihleri arasında Türk ve dünya basınında yer alan haberlerini kronolojik dizilişle veren Türk ve Dünya Basınında Atatürk sergisi 27 Ekim'den itibaren Swissotel Büyük Efes İzmir'de gezilebilir.

Türk ve Dünya Basınında Atatürk sergisi
Koçak Koleksiyon tarafından koleksiyonerlere özel olarak sunulan ve Ulu Önder Atatürk’ün 1912-1938 tarihleri arasında Türk ve dünya basınında yer alan haberlerini kronolojik bir dizilişle veren “Türk ve Dünya Basınında Atatürk” koleksiyon kitapları, 27 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında Türkiye’nin en önemli vakıflardan biri olan EKAV Vakfı ve Büyük Efes Sanat işbirliği ile Swissotel Büyük Efes İzmir‘de sergilenecek.
17
Türk ve Dünya Basınında Atatürk sergisi
Sergi ziyaretçilerine Türk ve yabancı basında yer alan Atatürk haberlerinin bulunduğu koleksiyon kitaplarının yanı sıra ses, video ve sanal gerçeklik uygulamalarıyla görsel ve işitsel olarak Atatürk’ü yaşayabilecekleri deneyimler sunacak.

27
Türk ve Dünya Basınında Atatürk sergisi
Koçak Koleksiyon’un ‘Zamansız bir koleksiyon kitap’ olma özelliği taşıyan bu eşsiz eserleri 1912-1938 yılları arasında Atatürk'ün Türk ve dünya basınında çıkmış haberleri hakkında hazırlanmış en kapsamlı kaynak olma özelliği taşıyor.

37