Sanatın İyileştirici Gücü sergisinden bir kesit

Sergi JW Marriott Istanbul Bosphorus'un giriş katında 2 Mayıs ‘a kadar ziyaret edilebilir.

Sanatın İyileştirici Gücü sergisinden bir kesit
Sanatçı Ebru Uygun'un Hayatı Odalara Böldüm isimli sergisinde yer alan eserlerin önemli bir kısmı Ayşe Jaber’in sanatı mimari ile buluşturduğu Sanatın İyileştirici Gücü sergisi 2 Nisan’da - JW Marriott Istanbul Bosphorus Tea Lounge'da sanatseverlere kapılarını açtı.
Sergide sanat dünyasının önemli isimlerinden Nil Büyükbayraktar, Dinçer Güngörür ve Fran Aniorte'nin eserleri de yer alıyor.
122
Sanatın İyileştirici Gücü sergisinden bir kesit
“Hayatı Odalara Böldüm” isimli sergisi ile dijital ortamda sanatseverlerle bir araya gelen sanatçı Ebru Uygun; ilgi gören sergisinden önemli bir kesiti Ayşe Jaber liderliğindeki Oasis Art Project sergisine taşıdı. Ayşe Jaber’in sanatı mimari ile buluşturduğu sergi, JW Marriott Istanbul Bosphorus'da kapılarını açtı.
222
Sanatın İyileştirici Gücü sergisinden bir kesit
Kronik rahatsızlıklarından dolayı hayatının belirli kesitlerini farklı odalarda geçiren ve içsel bir yolculuğa çıkan konuşmacı, yazar ve sanatçı Ebru Uygun edindiği kazanımları ile “Hayatı Odalara Böldüm” isimli sergisini oluşturmuş ve dijital ortamda sanatseverlerle buluşturmuştu. Sanatçının “Sanatın İyileştirici Gücü” olarak nitelendirdiği sergisinden bir kesit Ayşe Jaber’in küratörlüğündeki sergide yer alıyor. ... Oasis Art Project Sergisi’nde sergilenecek Küp Yerleştirme ve Duvar Panoları ile Ebru Uygun, Yağlı Boya Tabloları ile Nil Büyükbayraktar, Mermer Heykelleri ile Dinçer Güngörür ve Karaca'nın tasarımcısı Fran Aniorte'den tasarım vazolar ve sanat eserleri 2 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.
322