Mâzîden Âtîye Zarâfet sergisi

Latife Hanım, Mevhibe İnönü ve Afet İnan’ın elbiselerinin ilk kez bir arada sergilendiği Mâzîden Âtîye Zarâfet, Osmanlı Devleti'nin Son Döneminden Cumhuriyet’in İlk Yıllarına Kadın Kıyâfetleri sergisinde Atatürk'e özel bir bölüm de var.

 Mâzîden Âtîye Zarâfet sergisi
Osmanlı İmparatorluğu’nun son yıllarından Cumhuriyet’e uzanan dönemdeki kadın ve modayı konu alan “Mâzîden Âtîye Zarâfet, Osmanlı İmparatorluğu’nun Son Döneminden Cumhuriyet’in İlk Yıllarına Kadın Kıyâfetleri” sergisi 17 Mart 2024 tarihine kadar Abdülmecid Efendi Köşkü’nde sanatseverleri bekliyor.
113
 Mâzîden Âtîye Zarâfet sergisi
Koç Holding ve Vehbi Koç Vakfı’nın desteğiyle, Sadberk Hanım Müzesi tarafından düzenlenen Abdülmecid Efendi Köşkü’nde ziyarete açıldı. Sergi Mâzîden Âtîye Zarâfet, Osmanlı Devleti'nin Son Döneminden Cumhuriyet’in İlk Yıllarına Kadın Kıyâfetleri sergisi 17 Mart 2024 tarihine kadar Abdülmecid Efendi Köşkü’nde sanatseverleri bekliyor.
213
 Mâzîden Âtîye Zarâfet sergisi
Koç Holding ve Vehbi Koç Vakfı’nın desteğiyle, Sadberk Hanım Müzesi tarafından düzenlenen “Mâzîden Âtîye Zarâfet, Osmanlı İmparatorluğu’nun Son Döneminden Cumhuriyet’in İlk Yıllarına Kadın Kıyâfetleri” sergisi Abdülmecid Efendi Köşkü’nde ziyarete açıldı.
313