Beşiktaş'ın 120. yıl formaları belli oldu

Beşiktaş A takımının 2022-2023 sezonu boyunca giyecekleri formaları taraftarın beğenisine sunuldu. Kulübün 120. yılını kutlayacağı sezonda formalarda dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişe saygı gibi değerlere vurgu yapılıyor.

Beşiktaşın 120. yıl formaları belli oldu
120 yılı geride bırakarak kulüp için çok özel bir seneyi de kutlayacak Beşiktaş futbol takımının 2022-2023 sezonu formaları, siyah-beyazlı taraftarlarla buluştu. Uzun süreli partneri adidas’ın hazırladığı, Beşiktaşlı futbolcuların 2022-2023 sezonu boyunca giyecekleri formalar ile adil bir oyunu odağında tutan kulübün DNA’sındaki dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişine saygı gibi değerler formalarda da ön plana çıkarılıyor.
19
Beşiktaşın 120. yıl formaları belli oldu
Beşiktaş’ın ev sahibi formasında sadelik ön plana çıkarılırken siyah-beyaz kendinden çubuk desenli özel bir kumaş kullanıldı. Bu file çubuklar forma içindeki hava sirkülasyonunu maksimize ederken formaya da şık bir görünüm kazandırıyor.
29
Beşiktaşın 120. yıl formaları belli oldu
Deplasman formasında ise Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarihinde önemli yeri olan siyah-beyaz çubuklu desen yeniden yorumlanıyor. Geçmiş sezonlarda siyah ağırlıklı tasarlanan forma bu kez beyaz forma ile ortak bir tasarım diline sahip olacak şekilde beyaz ağırlıklı olarak tasarlandı.

39