Miletos'un kursal Mağarası ziyarete açıldı
Aydın'ın Didim ilçesindeki Miletos Antik Kenti'nde tarih içinde varlığı unutulan mağara, temizlenerek turizme açıldı.
Aydın'ın Didim ilçesindeki Miletos Antik Kenti'nde tarih içinde varlığı unutulan mağara, temizlenerek turizme açıldı.
Marmara Denizi'nde süren arkeolojik araştırmalarda yaklaşık 3,5 metre derinliğinde mimari bloklarla yüklü batık gemi keşfetti.
10 Ekim'e kadar sürecek 31. Akbank Caz Festivalinde; Türk caz sahnesinden 100'ün üzerinde sanatçı performans sergileyecek
Koronavirüsle mücadele kapsamında uzun süredir perdeleri kapalı olan Devlet Tiyatroları, 1 Ekim itibariyle perdelerini sanatseverlere açtı.
Yeşilçam filmlerinin unutulmaz yardımcı karakter oyuncularından İlhan Daner 82 yaşında hayatını kaybetti.
Doğru ve sağlıklı beslenme, insanın yalnız bedenini değil, ruhunu da önemli ölçüde etkiliyor.
Baksı Müzesi’nin bulunduğu tepede kısa süre önce ziyarete açılan Kıraçta Heykel sergisi, Contemporary İstanbul kapsamında Tersane İstanbul’a geliyor.
İznik Gölündeki batık kilisenin tam olarak 13. yüzyılda yani Laskarisler döneminde terk edildiği tespit edildi.
25 Eylül’de kapılarını açan Kartal Belediyesi’nin düzenlediği Kartal Kitap Fuarı'nda onur ödülü Necati Tosuner’e verildi.
Fransız masalcı, eğitmen ve sanat terapisti Judith Malika Liberman, farklı bir dünyanın mümkün olduğunu ve o farklı dünyaya giden yolun ortaklaşa hayal edilebileceğini düşünüyor.