Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 10 - 16 Haziran

10 - 16 Haziran haftasında astroloji verilerini günlere göre astrolog Korhan Kılınçkaya, burçlara göre ünlü astrolog Hande Kazanova yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları: 10 - 16 Haziran

Haftaya Mars Plüton karesi ile başlıyoruz. Bu çok sert bir açı. Mars’ın da Boğa’da çok rahat olmadığını düşünürsek çok patlayıcı, çok gergin, krizli bir hafta başlangıcı yaşayabiliriz. Kendimizle yüzleştiğimiz, ya da yüzleştirdiğimiz, manipülatif durumlarla karşılaşabiliriz. Devamında ise Merkür Satürn karesi var. Bu da çok olumsuz düşünceli, zihinsel yüklerimiz, iş yüklerimizin olduğu, iletişimde kesintiler yaşayabileceğimiz, gergin bir zaman. Hafta başına çok dikkat.

Devamında Güneş Merkür ile kavuşacak. Bu da iletişimin hareketlendiğini, olumlu havanın yükseldiğini, kendimizi ifade gücümüzün arttığı zamana işaret ediyor. Yani hafta başı biraz daha zorluyken Cuma’dan itibaren biraz daha pozitif bir havaya giriyoruz.

Günlük etkilere geçecek olursak;

Pazartesi:  Haftaya Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Ay’ın bugün çok fazla açısal etkileşimi yok. Güne kendini ifadesi güçlü, özgüvenli ve iyimser bir şekilde başlıyoruz.

Salı:  Ay Aslan burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Bugün Güneş, Merkür ve Venüs ile uyumlu etkileşimde. Mars Plüton karesi olmasaydı haftanın güzel günlerinden diyebilirdim. Kendimizi ifademiz yine güçlü, özgüvenimiz yüksek, özellikle ikili ilişkilerde uyumlu olabilecek bir gün.

Çarşamba: Ay Başak burcuna geçiş yapıyor. Bugün biraz daha sorumluluklarımıza odaklandığımız bir gün. Ay Mars ile uyumlu açıda. Enerjimiz de yüksek. Bugün iş yoğunluğumuz fazla olabilir. Ayrıca Jüpiter ile de bir kare açı mevcut. Bugün işleri biraz abartabiliriz, duygularımızı abartma olasılığımız da yüksek.

Perşembe: Ay Başak burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Bugün çok açısal etkileşimi yok. İşlere ve sorumluluklara odaklı bir gün.

Cuma:  Ay bugün de Başak burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde Güneş, Merkür ve Venüs ile kare, Neptün ile de karşıt etkileşimde. Bugün kafamız karışık olabilir, iletişim açısından biraz handikapları olabilecek bir gün. Bugüne özellikle dikkat.

Cumartesi:  Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişkilere ve sosyalliğe odaklandığımız bir gün. Ay Jüpiter ile uyumlu açıda, özgüvenimiz yüksek, bugün geniş bir sosyal çevreyle güzel bir gün geçirebiliriz.

Pazar:  Ay Terazi burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Bugün açısal etkileşimi olmayan ay Terazi burcunda yine sosyal, diplomatik. İkili ilişkilere odaklı bir hafta sonu geçiriyoruz

BURÇLARA GÖRE HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Koç ve yükselen Koçlar haftaya enerjik bir şekilde giriş yapacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili konu ve olaylar gündeminize yerleşirken harcamalarınızın da hızlandığını göreceksiniz. Salı günü toplumsal konulara verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Para ile ilgili konularda oturtamadığınız bazı konuşmalar, gerginliklere neden olabilir. Beklentilerinizi karşı taraftan göremeyebilirsiniz. Yaptığınız bir işin parasını bekliyorsunuz ya da birine borç verdiniz ve sizi ertelediğini görüyorsunuz, Salı günü (artı eksi 3-4 günü de alabiliriz) ile beraber bu etkiler devreye girdiğinde dikkatli olmaya özen gösterin. Kimseyle kavga etmeyin özellikle maddi konular yüzünden agresif tavırlarınızı etrafınıza yansıtmayın.

Çarşamba günü yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarda problemler görülebilir. Beraber iş yaptığınız insanlar varsa bu dönem işe asılmadıklarını fark edebilirsiniz. Aile hayatlarında yaşadıkları bir sıkıntıyı iş ortamınıza yansıma potansiyeli de yüksek görünüyor. Bu hafta randevularınız varsa, iş görüşmeleri yapacaksanız çok da destekli olmayacaksınız. Çeşitli engeller, gecikmeler ve sıkıntılarla karşılaşma potansiyeliniz var. İnternet üzerinden bir takım erişim araçlarını kullanıyorsanız bunlarda da sıkıntı ve problemler görülebilir. Bu hafta randevularınıza sadık olmaya özen gösterin. İşlerin ertelenmesi söz konusu olacak ama bu ertelenmeler sizin tarafınızdan olmasın.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hafta sonu önemli adımlar devrede olacak. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlarınıza odaklanın. Bu dönem uzun uzadıya planlamadığınız her tür konu çok daha rahat akabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan büyük destek görebilirsiniz. Hayatınızdaki güzel noktalara eğilmeniz faydanıza olacbaktır.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Boğa ve yükselen Boğalar haftaya evinize, yuvanıza, ailenizle ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Burada halledilmesi gereken önemli konular olabilir. Güneş’in Satürn’le olan dik açısı,para ile ilgili konularda bu hafta dikkatli adımlar atmanız gerektiğini gösteriyor. Pazar gününden almış olduğunuz etkilerle parasal konularda girişimleriniz çok yüksek. Önemli konuşmalar ve görüşmeler devrede ve buralarda bazı güzel gelişmeler de var fakat belirli zamanda ödenmesi gereken parayla alakalı olarak bir şeyleri oturtamamanız söz konusu olabilir. Beklediğiniz paranın gelmemesi ya da dolandırılma gibi etkilere karşı özellikle Çarşamba günü dikkat edin. Maddi konulardan yana şanslı ve bereketli bir döngü içerisindesiniz.

Salı günü enerjinizi doğru kullanmak çok da kolay olmayacak iş hayatınızda sizin üzerinizde etkin ve egemen olan bir insana karşı tepkilerinizi çok çabuk ortaya koyabilir, kendinizi kavga ve gürültülü bir ortam içerisinde bulabilirsiniz. Aynı durum aileniz için de geçerli. Kendinizi tuttuğunuz konular içinizden taşabilir ama önemli olan doğru bir şekilde o taşkınlığı göstermek olmalı yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Kimseyle bu süreçte çok ciddi bir kavgaya sürtüşme girmeyin.

Cuma günü Güneş Merkür kavuşumuyla maddi yönden kendinizi güvene almak istediğiniz alanlarda güzel sonuçlar gelebilir. Dileğiniz varsa, maddi yönden sahip olmayı düşündüğünüz birtakım eşyalar,yerler varsa Cuma günü bütün bunları dileyebilir ya da bunun için dua edebilirsiniz. Cuma günü para ile ilgili konularda güzel gelişmeler karşınıza gelecek.

Pazar günü bayramın birinci günü bayrama hazırlık sürecinde herkesi idare etmek akrabalar arasında köprü görevi görmek ve çalışmak işlerinizi de bir bütüne erdirmek anlamında önemli olacak.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: İkizler ve yükselen İkizler haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle halledilmesi gereken önemli mevzuları ele alacaksınız. Bayrama hazırlık sürecinde yapmanız gerekenler, ailevi konularda almanız gereken önemli sorumluluklar bu hafta devrede olabilir. Hem iş hayatınızda hem kişisel hayatınızda sağlığınızla ilgili konularda sorumluluklarınızı üstlenmek istemediğiniz bir döngü içindesiniz. Bu da ailenizdeki insanların üzerinizde yaptırım gücünü arttırıyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem bu etkiyi bu hafta çok net göreceksiniz özellikle Çarşamba günü artı eksi 3 günü alırsanız sağlığa önem verin. Alerjileriniz artabilir, solunum yolları sıkıntıları yaşayabilirsiniz ayak bölgesi rahatsızlıkları ağrılara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı var bu da yola çıkacaksanız, işle ilgili bir seyahatiniz varsa hiç tanımadığınız yerdeki insanlarla ilişkilerinizde problemler görülebilir anlamına geliyor. Davaların sonuçları olabilir, açmış olduğunuz davaların son duruşmaları olabilir, bu dönem kimseye bulaşmayınya da burada yaşananları gözünüzde büyüterek tepki vermeyin. Eğitimlerle, davalarla ya da ticari bir faaliyetin sonucunda beklenmedik bazı olaylar yaşamaya açık görünüyorsunuz ya da çok çabuk tepki vereceksiniz. Bu da kavgalara, sürtüşmelere sebebiyet verebilir. Tanımadığınız insanlarla aranızdaki mesafeyi iyi sağlamaya özen gösterin.

Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma günü ve sonrası özellikle bayram zamanı oldukça keyifli etkilerle dolu olacak. Hayatınızla ilgili konularda dilinizden düşürmediğiniz bir isteğinizin gerçekleşme potansiyeli çok yakın. Yakın çevrenizden bir insanın devreye girmesiyle bu istekleriniz tam da bayram zamanı karşınıza gelebilir. Bayram günü ve özellikle hafta sonu daha çok çocuklarınızla, sevdiklerinizle ve keyif aldığınız insanlarla vakit geçirmek sizin için önemli olacak.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yengeç ve yükselen Yengeçler, maddi konular ve burada ele alınması gereken önemli olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Yurt dışı ayağınız çok açık ve bir yandan da uzak yerlerden bazı haberler bekliyorsunuz. Bayramı yurt dışında değerlendirmeyi düşünüyorsanız sizden daha mutlu kimse olamaz ama oraya gidene kadarki dönem sizi zorlayabilir. Vizenizi alamadıysanız bu haberlerin gelmemesi ya da gecikmesiyle birlikte başka planları devreye sokmanız gerekiyor bu hafta. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler varsa bu haberlerde de sonuçlar istediğiniz gibi olmayabilir.

Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı devrede olacak bu da maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Arkadaşlarınızla aranızda bir para meselesi döndüyse bu dönem maddi konularda çekişmeler kuvvetli olabilir. Bir arkadaşınızın kariyerinde sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimali de var. Kalabalık yerlerde enerjinizi gösterirken, fikirlerinizi ortaya koyarken beklenmedik bazı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem kavgalardan gürültülerden mümkün olduğunca uzak durun.

Cuma günü oldukça keyifli, moralinizi düzeltecek bazı haberlerin karşınıza gelme potansiyeli var. Birkaç gün olumsuz bazı haberler arka arkaya geldiyse Cuma günü itibariyle bu haberleri geride bırakacağınız daha olumlu olacağınız ve olumlu düşüneceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Aynı şey eğitim hayatı, ticari faaliyetler, uzak yerlere gitme, seyahatlerle bağlantılı konular için de geçerli olacak. Evinizde, ailenizle olmak sevdiklerinize daha fazla önem vermek bu bayramın ana konularından olacak.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Aslan ve yükselen Aslanlar kendi istek ve beklentilerinizin ön planda olacağı, her işi tıkır tıkır tıkır tıkır yapacağınız ya da yapmak için harekete geçeceğiniz hızlı gelişmeler altında da olacağınız bir hafta başlıyor. Bu hafta sizin haftanız.

Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı var. Bu da ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Sevdiğiniz insanın ailesiyle, kendi ailenizle bazı sorunlar gündeme gelebilir ya da sevdiğiniz insanla toplum önünde tartışmalara açık olabilirsiniz. Bir konuda anlaşmazlık devrede olacak ama bu daha bazı konuları çok fazla içinizde biriktirmenizden ya da yeteri kadar tepkinizi ortaya koyamamaktan kaynaklı olarak hiç olmadık bir yerde ortaya çıkabilir.

Pazar gününden bayrama kadarki süre içerisinde dikkatli olmaya özen gösterin. Göz önünde olduğunuz yerlerde durduk yere başınıza ilginç şeyler gelebilir. Hiç beklemediğiniz bazı tavırlarla da karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir dönem. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkinizde zorlandığınızı görebilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızın bazılarının parasal konuları ya da kariyeriyle ilgili konularda zorlanmaları devreye girebilir. Hemen bardağın boş tarafını görmeyin olumlu tarafa bakmaya özen gösterin. Bazı arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak olumsuzluklar sizin hayatınıza da yansıyabilir.

Cuma günü önemli bir aktivite, bir davet, bir organizasyon keyfinizi yerine getirebilir. Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda fikir ve düşüncelerinizi onlara aktarmak, iş arıyorsanız eş arıyorsanız özel hayatınızı hareketlendirmek istiyorsanız etrafınızdaki insanlara bunları söylemek önemli olacak çünkü hem çevreniz hem hayata bakış açınız değişiyor. Bu da istediğiniz birçok şeyin karşınıza gelme olasılığını artıracak. Bu hafta olumsuzluktan uzak durun ve bir sorun yaşıyorsanız doğru zamanda arkadaşlarınızla bu sorunlarınızı paylaşmayı da unutmayın.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Başak ve yükselen Başaklar bu haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ve haftaya adapte olmanız zor olabilir ama Çarşamba gününden sonra rahat kararlar alacak ve işlerin açıldığını göreceksiniz. Bu hafta kariyeriniz önemli. Kendinizi göstermek istediğiniz konular var toplum önünde olacak, amaç ve hedefleriniz için uğraşacaksınız. Kafanızda bir sürü planın dolaştığı zamanlardasınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konulara ya da annenizle ilgili konulara daha fazla vakit ayıracaksınız ama sıkıntılar da buradan gelecek gibi görünüyor. Özellikle annenizin sağlıkla ilgili problemleri ya da annenizin yakın çevresinden bir insanın yine sağlığı ile ilgili zorlanmaları devrede olurken sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Karşı tarafı sorumsuz bulabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin akrabaları ile aranızdaki ilişkilere de dikkat etmeniz gerekecek çünkü bu hafta birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Çocuğunuzla anlaşmak da zor olabilir.

Salı günü eğer bir yerden bir yere gidiyorsanız, iş hayatınızda ayarlamanız gereken bir şeyler varsa ya da birkaç gün izin alacaksınızdır, bu konular çok da çalışmayacak. Beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla kavgalardan mümkün olduğunca uzak durun. Bir davanızla ilgili bir konu varsa beklenmedik sonuçlar almaya da yatkın olabilirsiniz.

Bütün işleri Cuma günü toparlama şansınız yüksek. Ailede yaşadığınız bir sıkıntı varsa aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, durum ve olayları çok rahat bir şekilde toparlayabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşanan sıkıntı ve olayları çok daha farklı gözlerle çözüme ulaştırabilirsiniz Cuma günü oldukça keyifli zamanları, şifalanacağınız bir dönemi temsil ediyor. Cuma günü kariyeriniz için bir şeyler istemekten korkmayın, bolca dua edin, dileklerinizi bir şekilde söyleyin çünkü Cuma günü bunların gerçekleşmesi anlamında önemli bir gün. Hafta sonu bayrama doğru giderken harcamalarınız yüksek olabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Terazi ve yükselen Teraziler sosyal çevreniz çok aktif haftaya bu enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler, kafanızda seyahat planları var ama bu planlar, zaman zaman iş engeline gündelik hayatın ritmine ya da sağlıkla ilgili konulara takılabilir. Sağlığınızda bir sıkıntının devreye girmesiyle ya da uzun zamandır beklediğiniz bir iş varken sağlığı çok önemsememenizden kaynaklı olarak zorlanmalar devrede olacak. Vize sıkıntıları oluşabilir. Bir yerden bir yere gitmeyi düşünüyorsanız işinizi son dakikaya bırakmamaya özen gösterin. Bayram öncesi yoğunluktan kaynaklı olarak yapamadığınız işler Bayram içerisinde ya da Bayram zamanı sizi yorabilir veya zorlayabilir. Para işlerinize dikkat edin parasal konularda dikkatli adımlar atmakta fayda var.

Salı günü borsada yatırım yapıyorsanız ya da riskli alanlarda işiniz varsa burada zorlayıcı ve enerjinizi aşağıya çekici etkiler devrede olacaktır, bu hafta borsada dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Mars ve Plüton dik açıları borsada da düşüşleri ve satışları karşımıza getirebilir. Borsayla ilgisi olmayanlar para harcamalarına çocuklarıyla olan bağlantılara ve birilerine borç verirken dikkat etmeye özen göstersinler. Bu hafta para ile ilgili konularda desteklenmiyorsunuz. Spor yapıyorsanız dikkat edin hiç beklenmedik türden kazalara açık olabilirsiniz.

Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma günü itibariyle geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerde güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Önemli haberler alabilirsiniz. Eğitim, ticari faaliyetler, hukukla ilgili konular ya da geleceğinizi ilgilendirecek önemli bazı adımlarla ilgili duygularınızı, dileklerinizi, arzularınızı ortaya koyabilirsiniz. Güneş ve Merkür kavuşumları çözüme ulaşmakla bağlantılıdır.Merkür Güneş’in kalbinde olacağı için istek ve beklentileriniz bu dönemde karşılanabilir o yüzden sıkıntı yaşadığınız, zorlandığınız konular neyse Cuma günü ve sonrası bu konuları düzeltme şansınız devrede olacak. Hafta sonu gayet eğlenceli gayet keyifli. Pazar günü Bayramın birinci günü tam da size yakışır şekilde oldukça hareketli geçebilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Akrep ve yükselen Akrepler haftanıza kariyer koşturmalarınız ve burada yapılması gerekenlerle başlıyorsunuz. Annenizle ilgili olaylar da ön planda olabilir. Hareketli haftalardan bir tanesi, siz de daha çok para ile ilgili konulara odaklanmış görünüyorsunuz. Mistik konulara ilginiz çok yoğun olabilir. Diğer taraftan ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çözemediğiniz problemler de olabilir. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Karşı tarafın çok sorumlu davrandığını ya da üzerinizde baskı oluşturduğunu aslında siz daha rahat davranmak isterken karşı tarafın bu ciddiyetinin ilişkinize zarar verdiğini düşünebilirsiniz. Karşı taraftan bir adım bekleyebilirsiniz ve bunları göremedikçe, çeşitli aksilikler yaşadıkça da enerjinizi aşağıya çekme potansiyeliniz yüksek olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınız bu hafta çok önemli. Hayatınızda bir insan varsa o kişiyle tartışmalara ve sürtüşmeler girmemeye özen gösterin. Aile ortamlarındaki gerginlikler de çabuk tepki vermenize neden olabilir. O yüzden Salı günü hem ortağınıza hem ailenize hem sevdiğinize karşı dikkat etmekte fayda olabilir. Tam bu döneme denk gelen bir taşınma işiniz varsa hareketli ama beklenmedik etkileri de yüksek bir taşınma olabilir.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu para ile ilgili sıkıntı yaşadığınız konularda güzel sonuçları karşınıza getirecek. Bayram öncesi elinize bir para geçebilir. Parayla, maddiyatla ilgili belki cinsellikle, ruhani konularla ilgili çok büyük beklentiniz istekleriniz varsa Cuma günü bunları dile getirmekten geri durmayın.

Cumartesi ve Pazar günleri Ay Terazi burcunda olacak. Bayrama da bu etkilerle giriyorsunuz, Bayramı yurt dışında şehir dışında geçirme ihtimaliniz yüksek ama geçirmiyorsanız da çok istekli bir giriş yapmayacaksınız bayrama ama ikinci günü itibariyle bu isteğiniz yerine gelebilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Yay ve yükselen Yaylar, uzak yerlerden önemli haberlerle veya bir yolculuk yaparak haftanızı başlatıyorsunuz. Organize etmeniz gereken seyahatleriniz olabilir, gayet de keyifli olacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınız bu aralar çok önemli. Hayatınıza bir insanı alma potansiyeliniz çok yüksek. Buluşmak görüşmek istediğiniz kişinin sağlığı ya da hayattaki bazı beklentileriyle ilgili aksilikler, gecikmeler, ertelemeler devreye girebilir bu etkiye dikkat edin. Hayatınızda bir ertelenme, gecikme olduğunda o Yay enerjisiyle hemen buna tepki göstermeyin. En büyük sıkıntınız oldurmaya çalışmak ve acele etmek. Olayları biraz daha akışına bırakmak çok daha doğru olacaktır. Elinize kırık bir şey almaktansa doğru zamanda sapasağlam bir ilişkiyi tutmak çok daha önemli olsun.

Cuma günü bu anlamda çok güzel. Tam da ertelenen bir şeyler varsa sevdiğinizle olmayacak galiba diye düşündüğünüz noktalarda Cuma günü bütün bunların tamir edilmesi ya da ilişkideki problemlerin masaya yatırılması iş birliklerine açık olmanız önemli yerlerden gelecek güzel haberler devrede olacak.

Salı günü kazalara dikkat edin, araba kullanırken dikkat edin, enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz. Aile hayatınızda yaşanacak bir sorunu kendinize fazlasıyla dert edebilirsiniz. Çok yakın çevrenizden sevdiğiniz insanlara karşı bu dönem aşırı agresif ya da aşırı öfkeli olabilirsiniz onlarla olan ilişkinizdeki küçücük bir kıvılcımı yangına dönüştürmeyin.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftaya parayla ilgili konuları organize ederek başlıyorsunuz. Beklenmedik bazı durum ve olaylarla da karşılaşma potansiyeliniz var özellikle spor yaparken dış mekanlarda parayla ilgili konulardaki kimseyle dalaşmayın maddi konularda beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin.

Çünkü Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı para ile ilgili işlerinizde sıkıntı ve problemleri bazı gecikmeleri karşınıza getirebilir ya da enerjinizi doğru kullanamadığınızı fark edebilirsiniz. Çocuğunuzun gergin olduğunu çevresindeki insanlarla kavgacı yapısının devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Çarşamba günü önemli bir işinizde, bir konunun istediğiniz gibi çözülmemesi gecikmesi ve düşündüğünüz gibi olmaması durumunda yelkenleri suya indirmeyin.

Cuma günü burada yaşadığınız bu olumsuzlukların sizi aydınlığa taşıdığını ya da çok daha farklı bir şekilde çözüldüğünü fark edeceksiniz. İşinizde gücünüzdesiniz çok çalıştığınız bir dönemdesiniz biraz dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. İş hayatınızda hemen her şeyin cevabını anında istiyor olabilirsiniz bu etkiye karşı dikkatli olun. Beraber çalıştığınız kim varsa bu dönem aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Dolandırılmaktan tutun size verilecek yanlış bilgilere kadar gözünüz açık olsun.

Cuma günü Güneş Merkür kavuşumu var. İş ortamlarınızda sağlıkla ilgili konularda güzel gelişmeler Cuma günü itibariyle devreye girecek. İş değiştirme işle ilgili önemli girişimlerde bulunmak adına kafanızda planlar varsa Cuma günü bu isteklerinizi evrene göndermeyi unutmayın çünkü Merkür Güneş’in kalbinde olacak. Cumartesi, Pazar bolca gezecek, göz önünde olacak, bu bayram yerinizde duramayacaksınız. İş yapanlarınız da olacak ama genel itibariyle topluluklar arasında kalabalıklar içerisinde olmayı tercih edeceksiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Kova ve yükselen Kovalar özel hayatınıza odaklanarak haftanıza başlıyorsunuz. Partnerinizle bayramda ne yapacaksınız, nereye gideceksiniz bütün bu planları oluşturmanız gerekiyor. Şartlar ve koşullar çok fazla elinizde olmayacak. Siz bir plan yapsanız bile karşı tarafın planına uymak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız oldukça keyifli, size keyif veren konu ve olaylarla ilgilenmek istiyorsunuz. Aşkı hayatınızı almak istiyorsanız şanslı bir dönem başladı ama eğer hayatınızda bir insan varsa da sevdiğiniz insanla gezmek, hayatın size mutluluk veren taraflarına odaklanmak isteyebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan olabilir. Para ile ilgili konulara takılmış olabilirsiniz. Maddi konularda beklediğinizi alamama, bir paranın gecikmesi, ayağınızı yorganınıza göre uzatmak durumunda kalmaktan kaynaklı sıkıntı ve problemler görülebilir.

Çarşamba günü buna dikkat edin. Çocuğunuzun kariyerinde ya da parayla ilgili konularda zorlanmaları devreye girebilir ama onun dışında mutlu günlere doğru hızlı adımlarla ilerliyorsunuz. Ev ortamlarınızda çok öfkeli olabilirsiniz. Evinizde yaşayacağınız bir gerginlik tepkinizi çok çabuk ortaya koymanıza neden olabilir. Ailenize, sevdiklerinize karşı dikkatli olmaya özen gösterin bayram öncesi bu tepkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Evde bazı kazaları da üzerinize çekebilirsiniz. Yangın gibi etkilere karşı dikkat edin, çarpmalar, düşmeler, sakarlıklar bayram öncesi tadınızı kaçırmasın.

Mars Plüton dik açılarında inatçı, manipülatif, agresif oluruz konu sakız gibi uzar gitgide büyür, kavgalara neden olabilir. O yüzden bunları uzatmayın.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu ile aşk hayatınız, gelecekle ilgili konular, eğitim alanları, çocuklarla ilgili konularda dua edin, dileklerinizi ortaya koyun. Bu alanda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bunların geride kaldığını göreceksiniz. Cumartesi, Pazar oldukça eğlenceli geçecek zaten şehir dışında olacaksınız gezmek istediğiniz yerlerde bulunacaksınız


Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Balık ve yükselen Balıklar haftaya çalışma koşullarınız, gündelik hayatın ritmi burada düzenlenmesi gereken konularla başlıyorsunuz. Duruş bozukluklarından tutun kalp ve sırt bölgesi, tansiyon iniş çıkışlarına da açık bir hafta olabilir. Ev ve aile ortamlarınızda dikkatli olmaya özen gösterin sağlığınıza gereken önemi verin. Bu bayram zamanı ya da bayrama doğru bir ebeveyninizin sağlıkla ilgili konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Baba tarafınız ya da babanızın işiyle ilgili konular da gündeminizde olabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmeyi ihmal etmeyin çünkü her şeyi onlar için yapıyorum ve artık yapmak da istemiyorum diyeceğiniz bir zaman dilimi içindesiniz. Olumsuzluktan mümkün olduğunca uzak durun.

Bir yerin alımı satımı ile alakalı bir konu devreye girdiyse geçtiğimiz haftalarda bu konu üzerine çok odaklandıysanız bu haftaya denk getirmeyin ancak Cuma günü olabilir. Çünkü Cuma günü Güneş ve Merkür’ün kavuşumu ile çok daha doğru adımlar atılabilir. Eviniz için, buna ev de almak dahil olmak üzere güzel dileklerde bulunabilirsiniz.

Mars ve Plüton dik açısı yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanacağınızı gösteriyor. Beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz Salı günü civarı artı eksi 3 gün olarak alabilirsiniz. Araba kullanırken, sosyal medyada dikkatli olmaya özen gösterin. Kazalara ve zaman zaman bazı şanssızlıklara da açık olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların başına olur olmadık beklenmedik bazı olayların gelme potansiyeli de yüksek olabilir. Böyle durumlarla karşılaştığınızda inatlaşmayın, manipüle etmeyin.  Bayram parasal konularla geçecek bayrama girişte harcamalarınız yüksek olabilir bunları çok fazla kendinize dert ediyor olabilirsiniz ama bayramın ikinci günü gezmek, dolaşmak, hayatı keyifle algılamak çok daha önemli olacak ve kendinizi bayramın keyfine bırakmış olacaksınız.

https://www.handekazanova.com/

Yorumlar