Kulak ağrıtan 8 neden
Doç. Dr. Aras Şenvar, kulak ağrının altında yatan 8 önemli nedeni açıkladı:
Doç. Dr. Aras Şenvar, kulak ağrının altında yatan 8 önemli nedeni açıkladı:
Uzman Diyetisyen Çağatay Köşkeroğlu son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Beyaz Çay hakkında bilinmeyenleri anlattı.
Haftada 2 sosis meme kanseri riskini artırabilir. Yeni araştırma sayesinde, işlenmiş et tüketimindeki artışla meme kanseri riskindeki artışın bağlantılı olduğu kanıtlandı.
Özellikle spor yapan kadınlarda oluşan deri çatlaklarının engellenmesi için kafein ve asitli besinlere dikkat edilmesi gerekiyor.
Bebebğinizin dil gelişimini takip etmeniz gerekiyor.
Aşırı kilo erken yaşta diz kireçlenmesi yapıyor. Sporun aşırı rekabete dayalı olarak aşırı şekilde yapılması da bu hastalığa davetiye çıkarır."
Bazı gıdalar mesane veya idrar yollarını tahriş ederek şikayetlerin şiddetlenmesine neden olabilmektedir.
Dr. Fatma Çalışkan, doğru bakımın püf noktalarını anlattı, çok önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.