Satürnyen özellikleri doğru çalıştırmayan insanlar

25 Ocak 2020 Cumartesi
Satürnyen özellikleri doğru çalıştırmayan insanlar
Satürnyen özellikleri doğru çalıştırmayan insanlar

Astrolojideki tüm ögeler, esasında bir takım, hayata dair kalitelerdir.

Dolayısıyla haritada olsun olmasın, astroloji bilelim bilmeyelim, bu özelliklere dengeli biçimde sahip olmak, hem bizi hem hayatı zarif ve kaliteli kılar.

Bu bağlamda Satürnyen özellikleri doğru çalıştırmayan insanları tespit etmek oldukça kolaydır.
Had, hudud bilmeyen insanlardır onlar mesela. Nerede konuşmak lazım, nerede susmak, nerede atak yapmalı nerede durmak, nerede istemek lazım nerede vermek, yani şartlar ne gerektiriyorsa ona göre hareket etmek, onların es geçtiği şeylerdir.

Sorumluluk da alamazlar. Belki arzuladıkları şeylerin kendilerince bedeli gördükleri şeyleri saçmayı bilirler ama gereken şeyleri yapmak konusunda tembel olurlar.
Kısa süreli şeyleri kolayca halledip, nimetini elde etseler de uzun soluklu süreçleri yönetemez, illa orta yerinde bırakıverirler.

Kendilerinin "bütünün bir parçası olarak birey" olduklarını idrak edemez, hep ben ile hep sen arasında savrulurlar. Sizin için aç kalıp sonra gecenin bir saati "canım sıkıldı" diye sizi uykunuzdan uyandıran insanlar işte bu insanlardır.

Daha da önemlisi @juno_yildiz_gozlemcisi 'nin lügatıma sağolsun kattığı gibi, RAĞMEN YAPMAYI bilmezler. Hayatta bazen bir süre haz olmaz. Işık olmaz. Umut olmaz. Ama en çok da o anlarda rağmen prensip, değer ve sorumluluk sahibi olarak yaşama devam etmek gerekir. Satürnyen nimetlerden payını alamamış olanlar, biraz hazsız kalsın, keyfi kaçsın kendini hemen dağıtıp, ALEM BUYSA KRAL BENİM diye hönkürenlerdir (: İşte bu yüzden Satürn önemlidir. Satürn hayatı korsan adasından modern, düzenli ve huzurlu hale getirebilen içsel güçtür. Haddir Satürn, adaptır, EDEPTİR.

İşte bu yüzden, bu Satürn seneleri, rayından çıkmış şeyler açısından önemlidir.

Satürn ceza değil aksine ödüle giden yolun krokisidir.

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

Instagram: ccaputdraconiss

www.youtube.com/user/thejenrachelblack