22 - 28 Şubat haftası astrolojik yorumu

23 Şubat 2021 Salı
22 - 28 Şubat haftası astrolojik yorumu
22 - 28 Şubat haftası astrolojik yorumu

Bu hafta sonunda kafamızı toparlayabilmemiz, esas derdimizi anlayabilmemiz, bunu etrafımıza deklare etmemiz, hatta gerekirse bunun için mücadele etmemiz mümkün gözüküyor. Hafta sonuna denk gelecek şaşırtmalı sezon finali tadındaki Başak Dolunayı’na dek, tam gaz yükselen bir enerji var. Bir süredir içimizde yaşanan değişimlerin, aşikâr olmaya başlayacağı bu süreçte, mevcut ilişkilerde çatışmalar olabileceği kadar yeni bağlantılar, tanışıklıklar, temaslar da kurulabilir. Herkesin biraz kendi yolunu önceliklediği, kendisi için ve kendi doğru bildikleri için yükseldiği bir süreç geçireceğiz ve bu gayet sağlıklı bir duruş olacak dolayısıyla bu tavra gelecek tripler hiç hoş karşılanmayacaktır bilginize. Retrodan biriken işleriniz varsa, onları tamamlamak için de iyi bir hafta, bu haftanın coşkusuyla az zamanda çok büyük işler başararak Mart’a temiz kafa girmek mümkün.

Toparlamak gerekirse şöyle: Merkür’ün retroyu bitirdiği derece, Merkür ve Ay’dan etki alan Uranüs/Satürn karesi ve öncesi derken, içimizde uzun süredir bastırdığımız itkilerimiz, tavırlarımız, arzularımız, sözlerimiz ve tabi ki eğer onları ifade edersek oluşacak yeni yaşam senaryoları, yeni bizler, yeni ilişkiler, bu haftayla birlikte artık doğum kanalına giriyor.

Bu hafta uzun zamandır tatmadıklarımızın, uzun zamandır söylemediklerimizin, uzun zamandır takat bulamadıklarımızın savunucusu olacağız ve tüm dikkatimizi oraya yönelteceğiz. Bizi bundan alıkoymaya çalışanlarla ise, alıkoyulma oranımıza göre ya ciddi konuşmalar yapabilir ve durumu izah edebiliriz ya da kavga çıkabilir!

24-25 Şubat bu doğum sancısı bilhassa ilişkilerde fazla kanırtıcı hale gelebilir, ancak akabinde 27 Şubat dolunayıyla birlikte doğan doğacak ve herkese artık bir huzur basacaktır, öyle veya böyle.

Ben öyle veya böyle her şeyin yerini bulduğu anları severim, kafa temizliğini bilhassa desteklerim, umarım sizin için de umduğumdan daha fazla şifa verici olur.

Sevgiler...

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

www.youtube.com/user/thejenrachelblack