Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 6 - 12 Mayıs

6 - 12 Mayıs haftasında astroloji verilerine göre burçların günlük hayatlarını etkileyebilecek olasılıkları ünlü astrolog Hande Kazanova yorumladı:

Haftalık Burç Yorumları:  6 - 12 Mayıs

Koç Burcu Haftalık Burç yorumu

Koç ve yükselen Koçlar sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Fazlasıyla hareketli olacaksınız ve bu hareketlilikten kaynaklı olarak zaman zaman sakarlıklara yatkınlığınız da yüksek olabilir. Bu hafta genelinde tansiyon iniş çıkışları, baş ağrıları, sinüzit gibi etkilere de dikkat etmekte fayda var.

Çarşamba günü itibariyle ağırlıklı olarak parasal mevzular gündeminize yerleşecek. Salı günü Güneş’in Satürn’le olumlu açısı var bu da yapılanmasını istediğiniz konuların ne olduğunu size gösterecek. Maddi konularda işinizi sağlama almanız gerektiğini öğreneceksiniz. Parayla ilgili ertelediğiniz konular varsa Salı günü harekete geçin çünkü Salı günü istediğiniz sonuçları alma potansiyeliniz yüksek görünüyor. Hem parayla ilgili konularda bazı şeyleri yapılandıracaksınız hem de istediğiniz sonuçları alacaksınız. Sorumluluklarınızı da çok net bilerek adımlar atacaksınız. Merkür Kiron kavuşumu sağlığınızla ilgili şifalanması gereken konuları karşınıza getirebilir. Bu konuların farkında olabilirsiniz şimdi bunları şifalandırmak üzere harekete geçeceksiniz. Bu hafta daha çok ben kimim, doğru hareket ediyor muyum konularını düşünmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak.

Çarşamba günü oluşan Yeni ay maddi konularda önemli kararları karşınız getirecek. Para ile ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini, para ile ilgili konularda neyin değişmesi gerektiğini yaşayacağınız olaylarla, alacağınız kararlarla göreceksiniz. Ani, hızlı, beklenmedik bazı olaylar altında da olabilirsiniz. Yeniliklere açık olacaksınız bu dönem içerisinde. Hafta sonuna doğru planlarınıza yakın çevrenizi dahil edebilirsiniz. Onlarla girişeceğiniz işlerinizin çok daha rahat aktığını göreceksiniz.

Hafta sonuysa evinizde, yuvanızda olmanın tadını çıkaracaksınız. Bu hafta daha çok kendinize dönük olacaksınız bu yüzden de karşı taraf size ayak uyduracak. Eğer karşı tarafın sizden beklentisi varsa bu dönem vereceğiniz kararlar ya da ona göstereceğiniz bazı tepkilerinizde ilişkinizi zora sokmamaya çalışın.

Boğa Burcu Haftalık Burç yorumu 

Boğa ve yükselen Boğalar, haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Kafanızda olup biten o kadar çok şey var ki. Harekete geçmek istiyorsunuz ama bunu hayata geçirmek sandığınız kadar kolay olmayabilir bu da sinirlerinizi gerebilir. Bu dönem çalışmalarınızı hızlandırmaya özen gösterin ve geri planda maneviyatınızı kuvvetlendirmek için birtakım girişimleriniz varsa sakinliğin ve o içsel devinimini yavaşlatmanın ne kadar önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Elinizi attığınız her tür iş çok rahat bir şekilde hallolacak, sorumluluklarınızı bildiğiniz bir dönem. Sosyal çevrenizle atılacak önemli adımlarınız varsa, arkadaşlarınızın, girdiğiniz ortamların sorumluluklarını üstleniyorsanız bu hafta bu sorumlulukları yerine getirmek sizin için kolay olacak. Sadece halledemediğiniz ve beyninizde dönen içsel meselelere odaklanmanız gerekiyor ondan sonra çok daha rahat açılımların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Çarşamba günkü Yeni ay hayatınıza dair vereceğiniz önemli kararları karşınıza getirecek. Kariyerinizde, kişisel hayatınızda, annenize dair, evliyseniz eşinizin ailesine dair vereceğiniz önemli kararlar bu Yeni ayın konularından. Hızlı ani beklenmedik etkiler de var. Bazı gelişmeler sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir ya da fazlasıyla hayal kırıklığına, şaşkınlığa uğratabilir ama diğer taraftan sabit ve istikrarlı olduğunuz ya da yeni olasılıklara açık olduğunuz müddetçe bu Yeni ayı hayatınızda unutamayacaksınız. Çünkü bu Yeni ayla beraber önünüze çok farklı seçeneklerin ve farklı şansların geldiğini görebilirsiniz.

Perşembe, Cuma günleri daha çok maddi konularla ilgili olacaksınız. Cumartesi ve Pazar günleri ise yakın çevrenizle yapacağınız plan ve programlar hayatınızı hareketlendirebilir akraba ve kardeşlerimizi görmek, iletişim halinde olmak için hafta sonundan faydalanın.

İkizler Burcu Haftalık Burç yorumu:

İkizler ve yükselen İkizler, sosyal çevreniz hareketli. Hafta başında arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler var. Onlarla girişeceğiniz işler varsa hafta başında bu işleri canlı kılacaksınız Salı gününden sonra kendi halinizde olmak ve birkaç günü kendinize ayırmak önemli olacak. Geri plandan yürüttüğünüz her tür işinizi tıkır tıkır halledecek, sorumluluklarınızı bileceksiniz. İşinizde bu dönem çok fazla sorumluluk aldıysanız ve üzerinizde bir baskı hissediyorsanız bu baskının biraz hafiflediğini fark edebilirsiniz. Bu anlamda Salı günü dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde şifalanması gereken konular olabilir. Bazı konuları hala dile getirmekte, kendinizi ön plana çıkarmaktazorlanıyor olabilirsiniz. Bu hafta bu konularda da yardım alacak, şifalanacaksınız. Kafanızdaki planları çevrenize bahsetmekten çekinmeyin ama bunu yaparken karşı tarafı da düşünerek adım atacağınızı hissettirmeye özen gösterin o zaman işlerin çok daha rahat bir şekilde gittiğini göreceksiniz.

Çarşamba günkü Yeni ay, harekete geçmemeniz gereken bir Yeni ay. Büyük hayati kararlarınız varsa bu kararlarda destekli olmayacaksınız çünkü kadersel bir alanınızda gerçekleşiyor. Bu Yeni ay aslında durum ve olayları geldiği gibi yaşamayı, karşılaştığınız durumlara göre tepkiler vermeyi ön plana almanız gerekiyor. Yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, yabancı insanlarla girişeceğiniz önemli işleriniz varsa bu Yeni ay hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Diğer taraftan kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak, spiritüel çalışmalarda bulunmak, bilinçaltınızı yenilemek ve korkularınızdan kurtulmak için bu Yeni ayı hayatınıza geçirebilirsiniz ama dünyevi hareketlerde büyük girişimlerde destekli olmayacaksınız. 6 Haziran’daki Yeni ay ile hayatınızın yeniden hareketlendiğini göreceksiniz.

Perşembe ve Cuma günleri ağırlıklı olarak hareketli zamanlar yerinizde duramayacağınız günler. Cumartesi, Pazar günleriyse para harcayacak gibi görünüyorsunuz hem de bu parayı evinize, ailenize ve yuvanıza harcamaktan çekinmeyeceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair bu hafta dikkat çeken haberler alacağınız bir hafta değil ama gireceğiniz çevrelerde cesur olmaktan kaçınmayın belki yeni insanlar karşınıza gelebilirler.

Yengeç Burcu Haftalık Burç yorumu: 

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta işinizde gücünüzde kendinizi ortaya koymak isteyeceğiniz biraz da sabırsız etkilerle hareket edeceğiniz haftalardan bir tanesi olabilir. Bu aralar değişime karşı inanılmaz bir istek duyuyorsunuz ama bir yandan da çevrenizi ve arkadaşlarınızı değiştirme konusunda tereddütleriniz var. Ama hayat da diyor ki tereddütler ve kararsızlıklardan mümkün olduğunca uzak durun değişimi hayatınıza alın ve bu değişimle ilerleyin. Yeni ayın konusu da bu. Bu bir çevre değişimi başka bir muhite taşınma iş değişikliği ya da yeni olasılıklara kalbinizi açma olabilir. Hayatınız yenileniyor Jüpiter de burada bir yıldan beri size önemli fırsatlar vermişti. Belki bu şans ve fırsatları değerlendiremediniz ya da bu görmezden geldiniz. Bu Yeni ayla beraber ne olursa olsun bu şans ve fırsatları görmezden gelemeyeceğiniz hızlı, ani, beklenmedik olaylarla hayatınızda değişimler söz konusu olacak.

Perşembe ve Cuma günleri biraz kendi halinizde olmak, hayatı anlamlandırmak kendi içinize çekilmek ön plandayken Cumartesi ve Pazar günleri kendinize daha fazla vakit ayıracak hayatı daha dolu dolu yaşamak isteyecek ama bir yandan da sağlığınıza ekstra özen göstermek durumunda kalacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda bu hafta sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayacağınız ve destekleyeceğiz haftalardan bir tanesi olacak.

Aynı zamanda gelecek planlarınızı hızlandırıyorsunuz. Bu gelecek planlarınızda sevdiğiniz insanın da sizi desteklediğini görmek sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Seyahatler, davalar, geleceği ilgilendirecek ticari faaliyetlerle ilgili önemli girişimleriniz varsa Salı günü bu girişimler konusunda destekli olacaksınız.

Aslan Burcu Haftalık Burç yorumu:

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta hareketli. Uzak yerlerden önemli haberleriniz var ve bu hafta kendinizi dış ortamlarda daha fazla görecek, cesur yapınızı ortaya koyacaksınız. Sizi daha az tanıyan, iş yaptığınız insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirmeniz gerekiyor. Burada eksik kalan parçalar olabilir, kendinizi affettirmeniz ya da doğru ifade etmeniz gereken insanlar olabilir. Bu noktalarda şifalanma enerjisi devrede olacak. Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı kariyerinizde doğru şekilde hareket edeceğinizi ya da işinizde değişmesi gerekenleri çok daha rahat bir şekilde ele alıp yapılanmanızı gerçekleştireceğinizi gösteriyor. Güçlü insanlardan destekler alacak maddi konularda elde edeceğiniz her tür geliri, işinize ya da sizi geliştirecek alanlara yatıracaksınız.

Çarşamba günkü Yeni ay, kariyerinizde yeni oluşumları, hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Önemli kararlar alacaksınız. Jüpiter bir yıldır iş hayatınızda, göz önünde olacağınız ortamlarda size bir gelişme büyüme enerjisi verdi, şans verdi, fırsatlar verdi. Bu şans ve fırsatlarda zaman zaman inişler çıkışlar yaşamış olabilirsiniz ama Jüpiter burç değiştireceği için Jüpiter’in de kendi alanında bulunduğu bu alanda güzel şans ve fırsatları Mayıs ayında yakalama enerjiniz de çok ama çok kuvvetli. Sevdiğiniz insanın ailesinde de hızlı gelişmeler olabilir ya da onların ailevi konularda alması gereken önemli kararlar altında olduğunu fark edebilirsiniz. Anneniz, anneannenizin konu ve olayları bu Yeni ayla beraber gündeminize yerleşecek. İşinizde, ailevi konularda, toplum önü duruşunuzda önemli kararlar alacaksınız. Bu kararların mümkün olduğunca esnek olmasına özen gösterin. Zaten fayda ve yarar da göreceksiniz çünkü bu tutulmanın yöneticisi Venüs de aynı yerde bulunuyor. Üstlerinizin gözüne girebilirsiniz, siz bir patronsanız bu dönem çok konuşulabilir ve takdir görebilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde bu Yeni ayda vereceğiniz kararların hayatınıza olumlu bir şekilde yansıma ihtimali yüksek.

Perşembe ve Cuma sosyal çevreniz çok hareketli arkadaşlarınız ve çevrenizle bolca iletişim halinde olacak ve kısa vadeli planlarınızı hareketlendireceksiniz. Hafta sonu vaktinizi kendinize ayırmak önemli olacak. Bütün bir haftayı gözden geçirmek, vermiş olduğunuz kararların sizi ne kadar yorduğunu görmek ama bir o kadar da huzuru evinizde, ruhunuzda hissetmek önemli olabilir.

Başak Burcu Haftalık Burç yorumu:

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu alanda bir süredir üzerinizde hissettiğiniz bir sabırsızlık bir harekete geçme isteği yüksek olabilir. İşlerinizi bir an önce toparlama enerjisi hızlı olacak bu da bazen gereksiz çıkışlar, hatalar yapmanıza da neden oluyor. Bu hafta en çok para ile ilgili konularda sabırsızlıktan uzak durmaya çalışın. Maddi konularda şifalanmanız gereken, konuşulması gereken başlıklar olabilir. Salı günü bu konuların üzerine düşebilirsiniz. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda son zamanlarda yaşadığınız iniş çıkışları rahatlatıyor. Şimdi sevdiğiniz insanla ilişkinizde yapılanma içerisindeyseniz ya da birbirinize vermiş olduğunuz sözler varsa bu sözleri yerine getirmek üzere harekete geçeceksiniz. Sevdiğiniz insanın ya da eşinizin ailesi, yakın çevresindeki insanlarla bu dönem anlaşmak kolay olurken kısa vadeli tatil programlarınızı harekete de geçirebilirsiniz.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Eğitimden seyahate kadar geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde hızlı olasılıkları ve yeni açılımları karşınıza getirecek. Açılımları hayatına en rahat alan burç siz oldunuz. Eğitimde önemli bir kapı mı aralanması gerekiyor, ticari faaliyetlerde hız kazanmanız mı gerekiyor, verimli, tutarlı olmanız gereken konular mı var, yurt dışı bağlantılı işlerde, seyahatlerde, turizm, medya, sosyal medya alanında hızlı ilerlemeler kaydedebilir ve önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz bir dönem ve bu gelişim size fazlasıyla yarıyor çok üretken olduğunuzu hissediyorsunuz ve hayatınızda yeni kapılar da aralanıyor. Çalışma hayatınız ve sağlığınızın da temelinde ne gibi sorunlar olduğunu değişmesi gerekenleri çok net göreceksiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatındaki sıkıntıları kalben çok fazla hissedeceksiniz kendinizi bu alanlara daha fazla vereceksiniz ama sonuç ne olursa olsun kendinizi geliştiriyorsunuz.

Perşembe ve Cuma günleri kariyeriniz. önem kazanıyor. Daha fazla iş yapmak ve çalışmalarınızı insanlara aktarmak önemli olurken hafta sonu sosyal çevreniz öne çıkacak.

Terazi Burcu Haftalık Burç yorumu:

Terazi ve yükselen Teraziler ikili ilişkilere odaklandığınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Özel hayatınıza yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Hayatınızda bir insan yoksa birileri olması gerektiğini hissediyorsunuz. Bu hafta bunu kemikleriniz kadar hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Eşinize sevdiğiniz kişiyle olan ilişkilerinizde bağımsızlığınızdan tutun ilişkinizde yaşadıklarınıza kadar konuşamadığınız söyleyemediğiniz ne varsa bu hafta bunları konuşma ihtimaliniz var. Şifalanma enerjiniz de devreye girecek ama bunu yaparken karşı tarafı üzerek ya da bencilce davranarak değil daha bilinçli, kendinizi ön plana çıkararak ama karşı tarafı da düşünerek adımlar atmaya özen gösterin çünkü Merkür Kiron ’da Koç burcunda kavuşum halinde. Bu da kelimeleri düşünmeden konuşacağımızı da gösterebilir ama diğer yandan da bunu yaparken fazlasıyla kendimizi ezdiğimiz de yapmamak için çok uğraştığımızı da bize anlatıyor. Bu ikisi arasındaki dengeyi iyi kurmaya özen gösterin. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı var. İş hayatınızda bu dönem elinizi attığınız işler size yarayacak. Hem sağlığınız hem işinizle ilgili konularda sınırlarınızı iyi çizdiyseniz parasal yönden de nasıl hareket etmeniz gerektiğini bu hafta çok net göreceksiniz. Salı günü bu anlamda sizi destekleyecek. Önemli işlerinizde sorumluluklarınızı çok rahat bir şekilde ele alacak ve maddi konuları da rahat bir şekilde halledeceksiniz.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay var, müşterek para konularını hızlandıracak Jüpiter de burada bir yıldan beri size destek vermekteydi. Başkalarının kaynaklarından tutun eşinizin, ailenizin, patronunuzun parasal konulardaki düzenine siz de ortak olmuş olabilirsiniz. Onların kazançları size fayda sağlamış olabilir. Buradaki Yeni ay bu konuları hareketlendirecek. Kredi almayı, bir borcun altına girmeyi düşünüyorsanız, miras ve nafaka ile ilgili halletmeniz gereken işler varsa ya da eşinizin partnerinizin parasal konularda vermesi gereken önemli kararlar varsa bu Yeni ayla beraber bu kararlar devreye girebilir. Çocuğunuzun harcamaları davranışları, hayatı ile ilgili konularda da önemli kararlar alabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri gezmek dolaşmak, yeni fikirlere açık olmak ve evde durmak istemeyebilirsiniz hafta sonu da böyle geçecek. Bu hafta özel hayatınız ve parasal konuların düzene girdiğini de görebilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç yorumu:

Akrep ve yükselen Akrepler işinizle ilgili konular, gündelik hayat düzen sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Bu alanda bu ara koşturmalarınız yüksek ama verimli ve üretken olmak için çalışmanız gerekiyor. Adaletsizliklerle karşılaşmış olsanız bile sıkıntı ve problemleriniz olsa bile bu dönem çalışanların kazanacağı bir süreç olacak. O yüzden bu hafta beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi şifalanmanız da gerekecek. Eğer çok geri planda durduysanız kendinizi ön plana çıkartamadıysanız kendi ihtiyaçlarınızı belirleyemediyseniz bunlarla ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da tam tersi bu aralar özür dilemeniz gereken insanlar varsa Salı günü o insanlardan özür dileme enerjiniz de devreye girebilir. Her koşulda şifalanma enerjisi devrede olacak. Güneş Satürn olumlu açısıyla özel hayatınızda güzel sağlam adımlar söz konusu olacak. Sevdiğiniz insanla sağlam bir temel oluşturduysanız ne sevdiğiniz insan size karşı yerine getirmek durumunda olduğu yükümlülüklerinde sorun yaşayacak ne siz ona karşı sorumluluklarınızda sıkıntı yaşayacaksınız. Evliyseniz ve çocuklarınız varsa çocuklarınızın arasında büyük bir dayanışma devreye girebilir ve bu dayanışma sizi çok mutlu edebilir.

Çarşamba günkü Yeni ay, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair vereceğiniz önemli kararları karşınıza getirecek. Evlenmeyi mi düşünüyorsunuz, ilişkinizde çıkmazlarınız mı var bunlarla ilgili verilecek önemli kararlar bu yeni ayın konusu. Yeni bir ilişkiye başlama ya da var olan ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma ya da bir ilişkiye adını koyma anlamında hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Taşınmayla ilgili konularda da halletmeniz gerekenler bu Yeni ay zamanı gündeminizde yerleşebilir. Ortaklı işlerde de hızlı beklenmedik konu ve olaylara açık olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklı işler konusunda hayatınızda önemli açılımlar yaratma konusunda bu Yeni ay size yarayacak.

Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular, ödemeler dengesi gündeminize yerleşiyor. Hafta sonuysa gezmek dolaşmak, sevdiklerinizle dış ortamlarda vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Yay Burcu Haftalık Burç yorumu: 

Yay ve yükselen Yaylar hareketli enerjilerle haftanıza merhaba diyorsunuz. Spor yapıyorsanız bu enerjinizi spora yönlendirmek size çok iyi gelebilir. Her şey de istediğiniz gibi akıyor hem işinizde hem özel hayatınızda. Eğer özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda bazı mevzular varsa bu mevzular ilişkinizi zedelediyse şimdi bütün bunları ele alma ve şifalandırmak anlamında Salı gününden faydalanın. Salı günü Güneş’in Satürn’le olan bir olumlu açısı var. Ev ve aile hayatınızda yapılması gereken ne varsa bunları tıkır tıkır yerine getireceksiniz. Bu görev ve sorumluluklar böyle yormayacak ve zorlamayacak. Eviniz için yapılması gereken ne varsa bu mevzuları çok rahat ele alacaksınız. Baba tarafı ile bağlantılar kuvvetli olabilir onları ağırlayabilirsiniz, onlardan haberler alabilirsiniz.

Çarşamba günü Boğa burcundaki Yeni ay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşe, verimli olacağınız alanlara, gündelik hayatın ritmine ve sağlığınıza daha fazla odaklanacaksınız. Sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar varsa bu konuları hızlandıracaksınız. Sağlıkta inişler çıkışlar yaşadıysanız beklenmedik bazı durumlar devreye girdiyse burada verilecek önemli kararlar var. Bu kararlar tiroidle, lenf bezleriyle ya da boğaz, boyun bölgesi ile ilgili olabilir ama diğer taraftan da tansiyon, kalp damar gibi alanları da kapsayabilir. Burada gönül rahatlığıyla karar alabilirsiniz çünkü Venüs de orada hareket ediyor. Sağlıkta herhangi bir şey yaşanmayacak. Çalışma koşullarınız hareketli olacak o yüzden yeni bir işe başlamak yeni bir projeye dahil olmak anlamında bu Yeni ay size göz kırpıyor. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında da önemli değişimler var. Şimdi onlarla bir araya gelmenin tam zamanı.

Perşembe günü ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olacak, Perşembe gününe kadar işler, koşturmalar, sağlıkla ilgili konular o kadar önemli olacak. Perşembe ve Cuma günü sevdiğinizle bir araya gelebilir, daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri para ile ilgili konular hesap kitap işleri ya da ev için yapılacak harcamalar gündeminizde yerleşebilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç yorumu: 

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ailenize odaklanarak ailevi konularda önemli kararlar alarak haftanızı başlatıyorsunuz. Aile ortamında konuşulan bir söz kalbinizi yaraladıysa ya da siz kendinizi tutamadıysanız Salı günü bütün bunların şifalanması söz konusu olacak. Salı günü Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı özel hayatınızda ve iletişimsel işlerinizde başarı dolu bir adımı karşınıza getirebilir. Sorumluluk bilen bir burçsunuz ve sorumluluklarınızla ilerlediğiniz yolda sınırlarınızı iyi çiziyorsunuz. Eğer sınırlarını iyi çizmeyen bir insanla karşılaşırsanız sorun burada başlıyor. Bu hafta öyle insanlarla bir araya geleceksiniz ki hem yaptığınız işlerde hem özel hayatınızda karşı tarafında sınırlarını bilerek sizin gibi ilerlediğini fark edebilirsiniz. Bu yüzden karşınıza gelecek olan fırsatlar uzun soluklu olabilir. Önemli insanlardan güzel tavsiyeler de devrede olacak. Siz zaten tavsiyeleri seven ve dinleyen de bir burçsunuz.

Çarşamba günü devreye girecek olan Yeni ayla beraber aşka dair verilecek önemli kararlar varsa, yeni bir işe başlayacaksınız, aşk dolu hissedecek, yeni bir hobinizi hareketlendirecekseniz ya da sanatsal ve kreatif bir işe adım atacaksınız. Burası çok keyifli bir evdir hayatın tadını tuzunu çıkaracağınız, hayatı aşkla göreceğiniz bir dönem. Beklenmedik olaylar da olacak ama bu olaylar size iyi ki oldu dedirtecek türden olacak. O yüzden esnek olmaya çalışın ve fırsatları iyi değerlendirin. Bu Yeni ay her tür girişim konusunda sizi destekliyor. Parasal konularda da destekli olacaksınız. Abartmadığınız müddetçe kazançlarınız da yüksek olabilir.

Perşembe ve Cuma günleri iş hayatınız çalışma koşullarınız gündeme gelirken hafta sonu vaktinizi özel hayatınıza harcamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar hafta sonunuzu hem keyifli kılabilir hem de bütün haftanın stresini geride bırakmanızı sağlayabilir. Bu Yeni ayda almış olduğunuz aşk kararlarınızı hafta sonunda tam anlamıyla hareketlendirebilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Burç yorumu:

Kova ve yükselen Kovalar iletişimsel işlerinizle haftanız başlıyor. Söyleyemediğiniz içinizde kalan ya da yeteri kadar cesur olmadığınız konu ve olaylar bu hafta başında gündeminizde olacak ve siz de ne yapmanız gerektiğini çok net görerek şifalanmaya başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşamadığınız konu ve olayları çözüme ulaştırmak anlamında Salı gününü pas geçmeyin. Salı günü Güneş’in Satürn’le olumlu açısı var ev hanesinde ailevi konularda her tür sorumluluğu yerinegetireceğinizi gösteriyor. Parasal konularda şanslı, tutarlı etkiler altında olabilirsiniz. Evinizde bir inşaat başlatmak, tadilata kalkışmak ve bunun parasal konularda anlaşmasını yapmak anlamında bu hafta destekli.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Ev, aile yuvanızla ilgili konularda yeni adımlar karşınıza gelebilir. Yeni bir işe kalkışacaksanız 8 Mayısı ve sonrasını bekleyin. Önemli konular özellikle ailevi ve evinizle ilgili konularda yeni adımlar, Yeni ayla beraber gönül rahatlığıyla atılabilir. Kendinizle ilgili konularda değişmesi gerekenlere de odaklanacaksınız. Eviniz, yuvanız, aileniz, yerleşim, emlakla ilgili konu ve olayları kapsayacak ve burada hızlı ani beklenmedik olaylar olabilir. Her tür ailevi konu, evinizle ilgili konular önem kazanıyor.

Perşembe ve Cuma günleri aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular, dolaşmak ya da kendi keyfinize yönelik hareket etmek devrede olurken hafta sonu sağlığa yönelik hareket edeceksiniz. Mide sıkıntıları, gaz şişkinlikleri, yediğinize içtiğinizde dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizebilir. Hafta sonu önemli bir toplantıya hazırlık yapmanız ya da evinize gelecek misafirleri rahat ettirmeniz gerekebilir.

Balık Burcu Haftalık Burç yorumu:

Balık ve yükselen Balıklar iletişimi hızlı ama para yönünden hızlı kararlar almak isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Maddi yönden yeteri kadar cesur atak olmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bu hafta bu konuları şifalandırmak ve bu konuları nereden ele almanız gerektiğini görmek anlamında size göz kırpacak. Merkür’ün Kiron ’la kavuşumu size gereken cesareti verebilir, şifalanmanız gereken maddi konular varsa Salı gününü değerlendirin. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde önemli fırsatları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz olgun insanlardan güzel deneyimler ya da fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı insanların işinizle ilgili verdiğiniz kararlarda sizi desteklediğini de görmek içinizi rahatlatabilir. Bu aralar kararsızlıklarınız yüksekse etrafınızdaki olgun ve tecrübeli insanlardan fayda sağlamaya çalışın.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek ve bu Yeni ayı yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Akraba, kardeş, komşular, yakın dostlarınızın hayatında önemli açılımlar olabilir ya da onlarla ilişkilerinizde önemli açılımlar altında olabilirsiniz. Bazı akrabalarınızla görüşmek bazılarıyla ilişkinizi daha verimli kılmak bazılarıyla aranızdaki meseleyi halletmek anlamında bu Yeni ay size göz kırpabilir. Sosyal medyayı kullanabileceğiniz, ticari olarak adım atabileceğiniz, işin içerisinde satış, tanıtım, reklam, pazarlama olacak her tür işinizle ilgili girişimlerinizi de Çarşamba günü oluşacak Yeni ayla beraber yapmanız faydanıza olacak. Kafanızda bir sürü plan olabilir ve bu planları ne zaman hareketlendireceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Çarşamba günü oluşacak Yeni ay ve sonrası bu planlarınız çok daha hızlı ve doğru akacak. Yakın çevre alanlarınızda güzel şanslarınız vardı. Bu şansların Mayıs ayında güçlü bir şekilde bir kez daha önünüze gelme potansiyeli yüksek. Eğitim, iletişim, haberleşme, ulaşım, yakın çevre alanlarında önemli şans ve fırsatlarınız var. İletişim halinde bulunduğunuz iş yaptığınız insanların kariyerinde önemli değişiklikler olabilir ama bu değişimin size yansıması ve fayda sağlaması da söz konusu olacak.

Perşembe ve Cuma günleri eviniz ve aileniz burada yapılacak işler, evinizde vakit geçirme, ailevi konularla ilgili olmak öne çıkarken Cumartesi ve Pazar aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklarınızla ilgili konulara daha fazla önem vereceksiniz. Bekar olanlarsa hafta sonu aşk hayatlarını hareketlendirebilirler.

HAFTANIN GENEL ASTONOMİK GÖRÜNÜMÜ

"Bu haftanın en önemli olayı Güneş merkezli haritalara baktığımızda Jüpiter’in İkizler burcuna geçiyor olması. 26 Mayıs’ta yer merkezli haritalarda geçecek ama 9 Mayıs ve sonrası Jüpiter’in İkizler burcuna geçişini deneyimleyeceğiz. İletişimin artacağı daha fazla irtibat kurmak isteyeceğimiz, dijital platformlar, teknolojik adımlar, başlatılacak ticari işler, haberleşme ile ilgili konuların hız kazanacağı ve iletişimin de hızlanacağı bir döneme giriyoruz. Heliocentric haritalara göre 9 Mayıs itibariyle Jüpiter Boğa burcundan çıkmış olacak. İkizler burcuna bakacak olursak gümüşe dikkat edebiliriz. Her tür telekomünikasyon, iletişim, kâğıt ve camla ilgili konular önümüzdeki dönem önem kazanacak." diyen ünlü astroloğun haftalık geniş yorumunu okumak işin sitesini bu linkten ziyaret edebilirsiniz: 

https://www.handekazanova.com/06-12-mayis-2024-haftalik-burc-yorumlari/

Yorumlar