Astroloji

Haftalık burç yorumları: 29 Nisan - 5 Mayıs

29 Nisan - 5 Mayıs 2024 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyebilecek olası halleri astrolog Özlem Recep yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 29 Nisan - 5 Mayıs

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ

29 Nisan haftalık burç yorumlarında herkese farklı mesajlar var. Bazı burçlar hayatının aşkıyla karşılaşabilir, bazıları eteğindeki taşları dökecek, bazıları ise kariyer görüşmeleri yapacak. Değişen enerjiler gündeminizi alt üst edebilir, bir anda her şeyi değiştirebilir. Mars'ın Koç burcuna geçtiği bu hafta temkinli olunmalı.. Çünkü burçların 45 gün boyunca enerjisi değişecek. Balık burcu bu süreçte aşık olabilir, Koç burcunun kariyerinde beklenmedik bir gelişme olabilir. İşte haftalık burç yorumları...

29 Nisan haftalık burç yorumları mutlu edebilir.  Yaklaşık bir aydır yaşamadığımız terslik kalmadı, herkes eteğindeki taşları ortaya döktü, geçmiş pişmanlıklar, eski sevgililer ve eski eşler, kronik sağlık problemleri, trafik cezaları, araç bozulmaları belki de kazalarla içimiz şişti...

Uzunca zamandır alamadığımız hakları almak için de fırsatlarımız oldu ama nasıl bir mücadele geçirdiğimizi bir de bize sorun... Bizden saklananları da gördük artık tutulmaların verdiği yetkiye dayanarak gerçeklerle ilerleyeceğiz. Bu haftayla birlikte kendimizin bile yapmam dediği şeyleri yaparken bulacağız. Her şey ters giderken değişen enerjiler bizi mutlu edecek. Değişen enerjileri Uranüs ve Jüpiter kavuşumu büyütecek. Venüs Boğa, Mars Koç burcuna geçecek.

45 gün içerisinde matematik istatistiklerine göre evlenme niyetli olacak, hayatındaki aşkı bulacak, tesadüfi karşılaşmalar yaşayacak doğum tarihlerini açıklıyorum 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 doğum tarihliler evlilik teklifi alabilir, görücü usulü, arkadaş ortamında karşılaşmalar yaşayabilir.

Yeni karşılaşmaların oluşabileceği ortamlar hastane, rehabilitasyon merkezi, banka, piknik ve tarım yapılan alanlar... Örneğin lavanta bahçesine gidebilirsin, fotoğraf çekilirken kamerayı tutmasını rica ettiğin kişi hayatındaki aşk olabilir... Bu hafta tabi ki dikkat etmemiz gereken konular da var Mars Scheat yıldızında silahlar, silahın birden alev alması. Askeri tesislerde biraz daha temkin, gemi kazaları, psikolojik sıkıntıların biraz daha tetiklenmişti, hava ve su olayları, toprak, yer hareketleri be volkanik aktiviteler... Burçları bekleyen alanlar bu hafta neler olacak? İşte haftalık burç yorumları...

BURÇLARA GÖRE HAFTALIK ASTROLOJİK YORUMLAR

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Koç, Mars bu hafta senin burcuna geçiyor. Bu hafta ve önümüzdeki 45 gün yerinde duramayacaksın, enerjin artacak. Kazalara dikkat. Kariyerinde büyümek mi istiyorsun? Kalabalıklar seni mi konuşsun istiyorsun. Şimdi harekete geç. İstediğin işi, kariyeri kendine çekmek için savaş ve istediğini al. Beklenmeyen enerjilerle para enerjin katlanacak.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Boğa, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün gizli düşmanlar, ateşli hastalıklar, kronik rahatsızlıkların ayrıntılı incelenmesine karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğin, evliliğin varsa araya girmek isteyenler var temkinli olmalısın. Venüs senin burcuna geçiyor. Güzelliğinle, değişecek enerjin ve imajınla ortamlarda isminden bahsettireceksin. Tüm gözler senin üzerinde olacak. Bu hafta özellikle seyahatler, eğlenceli aktiviteler ve toplulukların arasında bulunabilirsin.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili İkizler, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün davet, etkinlik ve kalabalıkların arasında bulunabilirsin. Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle sanatçıysan tasarımların çok renkli olacak. Hastaysan iyileşme sürecine girebilirsin. Bu hafta borçlara karşı temkinli olmalısın. İş hayatında harcamak üzere yapacağın yatırımları düzenlemek önemli.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Yengeç, Mars Koç burcuna geçiş yapıyor. 45 gün boyunca gündeminde kariyerin olacak. Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. Kalabalık ortamlarda karınlardan yana destek alacaksın. Hayatındaki aşkla bir anda karşılaşabilirsin. Bu hafta ilişkilerin etkilenecek. Bu beraberlik için hayalinde neler var düşünmelisin ve belki de imkansız olan bir konu varsa çözüldüğünü bu haftayla birlikte görmelisin.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Aslan, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün uzak seyahatler gündeminde olacak. Venüs Boğa burcuna geçerken tüm gözleri üzerine çekecek ve kariyer süreçlerin için bu durumu kullanmak isteyebilirsin. Bu hafta iş hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek, yolculuklara hazırlayacak ve seni yükseltecek gibi görünüyor.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Başak, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün boyunca borçlara karşı dikkatli olmalısın. Venüs Boğa burcuna geçiyor, bu dönem alacaklı olduğun konular için hukuksal anlamda başvurular içerisinde bulunabileceğini gösteriyor. Bu haftanın ana konusu özel hayatın. Giden bir sevgili varsa bu hafta umulmadık haberleşmeler ve görüşmeler, kavuşmalar var. Hayat size ikinci şansları çıkarabilir. Temkinli ilerlemek önemli.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Sevgili Terazi, Mars Koç burcuna geçiş yaparken 45 gün boyunca beraberliğinde size zarar vermek isteyen insanlarla mücadele ederken birbirinizle de mücadele etmeyin dikkat. İş hayatında rakipler de gündeminde. Venüs Boğa burcuna geçiyor. Eşinin para durumu artıyor olacak. Miras yoluyla ya da hukuksal anlamda para gelebilir. Geçmişte borç verdiğin alamadığım ödemelerin bir anda geldiğini göreceksin. Bu hafta aile yaşantısı ön planda olacak. Beklenmedik ev alış satış planları oluşabilir. Sürpriz hamileliklere de açıksın.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Akrep, Mars Koç burcuna geçiş yaparken 45 gün çalışma hayatın ön planda olacak. İş yerinden ya da evde çalışan birinin gitmesi gerekiyorsa gidecek. Venüs Boğa burcuna geçerken ilişkilerin güzelleşiyor olacak. Evliliğinde sıkıntı varsa, beraberliğin adına olmaz artık bizden diyorsan o kadar da emin olma. Gerçekten iyi niyet varsa her şey değişebilir. Bu hafta iş hayatını etkileyecek sözleşme ve kısa yolculuklar gündeminde olabilir. Ziyaretlerde bulunabilirsin. Beklediğin iş görüşmesi için mülakat ya da eğitimden geçebilirsin.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Yay, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün özel hayatın etkileniyor olacak. Kalbin mi boş, geçtiğimiz Merkür Retro'suyla tamamen yolların mı ayrıldı? Hayatında yeni biri karşına çıkmak için sabırsızlanıyor. Mevcut beraberliğin bulunuyor ve mutluysan ortadaki pürüzler gidiyor olacak. Venüs Boğa burcuna geçerken iş hayatında güzel gelişmeler olacak. Bu haftanın ana konusu maddiyatını arttıracak güzel gelişmeler bulunuyor.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Oğlak, Mars Koç burcuna geçerken, 45 gün evinin içindeki değişen düzen gündeminde olabilir. Özel hayatınla ilgili tam bir karar aşamasından geçebilirsin. Venüs Boğa burcuna geçerken özel hayatında beklenmeyen bir kişi, ileride evlilik yapacağın bir ruh eşi karşına çıkabilir. Ancak burada şöyle bir durum var. Geçmişteki problemleri halledebilirseniz beraberliğiniz ilerleyebilir. Bu haftanın ana konusu hayatında aldığın kararlarla yeni bir sen oluşuyor, evini düzenini yerini ve işini değiştirmeden hemen önce harekete geçeceksin.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Kova, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün araba alım, satım, kiralama, araba arızaları ve kısa yolculuklar gündeminde görünüyor. Venüs Boğa burcuna geçerken evini taşımak ve düzenini değiştirmek için bir enerji alanı açılacak. Bu haftanın ana konusu hayatında öğrenmek istediğin ne varsa önüne düşecek. Maddi anlamda yaşadığın sıkıntılar bulunuyorsa hafta sonuna doğru rahatlayacaksın. Akrabalarından bir yakınınla mücadele ya da hastane süreçleriyle ilgilenmek durumunda olabilirsin.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: Sevgili Balık, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün boyunca maddi konulardaki aşırı harcamalar gündeminde olabilir. Venüs Boğa burcuna geçerken kısa seyahatler ve arkadaşlarınla toplantılar gündeminde olabilir. Bu hafta eğlenceli organizasyonlar, arkadaşlarınla görüşmek ve özel hayatınla ilgili umulmadık tekliflerle karşılaşabilirsin. Kimileri evlilik teklif alacak, kimileri aşk ilanları.

Astrolog  Özlem Recep - Akşam.com.tr

Yorumlar