Astroloji

Haftalık burç yorumları: 12 - 18 Nisan 2021

Yeni haftanın astroloji verilerini yorumlayan Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, 12-18 Nisan haftasında burçları bekleyen olası halleri şu şekilde özetledi:

Haftalık burç yorumları: 12 - 18 Nisan 2021

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Burcunuzda gerçekleşen yeniayla birlikte, her konuda yeni adımlar atmak için uygun iki haftalık bir dönemdesiniz. Dikkat etmeniz gerekense, elinize geçen maddi değerleri koruyabilmek. Yurtdışı, eğitim, hukuk konularındaki ortaklarınızla sorun çıkma ihtimali var, ancak çözeceksiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Geçmişte ektiklerinizi biçmenizi destekleyecek bir yeniay sizi destekliyor. Kariyerinizle ve statünüzle ilgili konularda dönüşüme ayak uydurursanız, çok büyük bir güç elde edebilirsiniz. Stratejik davranmakta zorlanırsanız yol alamayacağınızı bilin.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Enerjinizi güçlü bir şekilde kullanabildiğiniz bu dönemde, yeni tanışmalarla kariyerinizle ilgili yeni şanslar elde edebilirsiniz. Sorumluluk aldığınız konularda ektiğinizi biçeceksiniz. Hukuk, eğitim veya yurtdışı bağlantılı konular için yüklü bir ödeme yapabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sosyal çevrenizden destek alacağınız iki haftalık süreçtesiniz. Aşk ve parayla ilgili konuları takıntı haline getirmeden hareket ederseniz iyi olur. Çalışma arkadaşlarınızla uyumu yakalayacaksınız, ancak onlarla ilgili bazı konularda da yanıldığınızı fark edebilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kariyerinizi ve konumunuzu geliştirmenizi destekleyecek yeniayla birlikte, evliliğe dönük bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Bir yıldır hedeflediğiniz konuma, önümüzdeki iki hafta içinde gelebilirsiniz. Otoriteyle iyi geçinmeye ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Ödemeler, kredi, miras, ek kazançlarla ilgili önemli gelişmelerin olacağı dönemdesiniz. Devam eden rahatsızlığı olanlar başarılı bir operasyon geçirebilirler. Evlilik veya ortaklığınızla ilgili bazı belirsizlikler nedeniyle, güç mücadelesine girebilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bekarlar evliliğe adım atabilirler. İş kurmak isteyenler ise; bir ortaklık yapabilirler. Ancak bu konularda aileleri gereken desteği vermeyebilir. Ancak şunu bilmelisiniz ki, bu dönem yapılan evlilik ve ortaklıklar uzun vadeli ve uyumlu devam edecektir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Gündelik işler ve sağlığınızla ilgili gelişmeler söz konusu. Bazı akrepler evcil hayvan edinebilirler. Hasta olanlar sağlığına kavuşabilir. İş arayanlar ise; tam hedeflerindeki olmasa da, yeni bir işe başlayabilirler. Yakın çevreyle ilişkilere dikkat!

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk ve çocukla ilgili gelişmeler ön planda olacak. Bekarlar yeni bir aşka başlarken, evliler de çocuk sahibi olabilirler. Bu olaylar için akılınızdakinden daha çok masraf yapmanız gerekecek. Ortağınız veya eşinizle güç mücadelesine girmeyin.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: İletişim, medya, elektronik sektöründe çalışanlar yeni anlaşmalar yapabilirler.Araba almak isteyenler de bu hafta alabilirler. Çalışma arkadaşlarınızla güç mücadelesine dikkat etmelisiniz. Aileden gelecek parayı bir anda harcama isteğinde olacaksınız.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Maddi kazancınızı artıracak sözleşmeler yapacaksınız. Umulmadık eski bir konu için yüklüce bir ödeme elinizden çıkabilir. Sahne ve yaratıcılık gerektiren sektörlerde çalışanlar için bir hayal kırıklığı söz konusu. Her şeye rağmen İlahi korumayı hissedeceksiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Doğru stratejiyle kazançlarınızı oldukça artırabilirsiniz. Ailenizle veya eşinizle ilgili bazı konularda yanılabilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi bakabilmeniz gerekiyor. Bu dönem sosyal çevrenize vereceğiniz borcu, geri alamayacağınızı bilerek hareket edin.

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç - Yenikadin.com

Yorumlar