Moda

Fashion Week Istanbul 2022 14 Mart'ta başlıyor

Fashion Week Istanbul, 14 Mart’ta mekan sponsoru Soho House Istanbul’da düzenlenecek kick-off partinin ardından 15-18 Mart tarihleri arasında Soho House Istanbul’da ve dijital platformlarda gerçekleşecek.

Fashion Week Istanbul 2022 14 Martta başlıyor

Fashion Week Istanbul, 2009 yılından beri Türk modasını ve tasarımcılarını bir araya getiriyor.

Fashion Week Istanbul 2022 etkinlikleri, Soho House Istanbul’da gerçekleşecek.  20’den fazla markanın tasarımcıları hazırladıkları moda gösterimleri ve etkinliklerle koleksiyonlarını moda endüstrisinin beğenisine sunacak. Tüm koleksiyonların moda filmleri moda haftasının resmi sitesi fashionweek.istanbul adresinden ve dijital platformlardan takip edilebilecek.

Fashion Week Istanbul moda ve sanat dünyasının önemli simalarını ağırlayacağı müzik dolu bir kick-off partiyle 14 Mart’ta Soho House Istanbul’da kapılarını açacak. Etkinlik takvimi yakında açıklanacak.

Bütün detaylar fashionweek.istanbul adresinden, resmi Instagram hesabı @fwistanbul’dan ve #fwistanbul hashtag’i üzerinden takip edilebilecek.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından desteklenmekte ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) iş birliğinde yürütülmektedir.

Yorumlar