Venüs 21 Marta Kadar Balık Burcunda

26 Şubat 2021 Cuma
Venüs 21 Marta Kadar Balık Burcunda
Venüs 21 Marta Kadar Balık Burcunda

"Sevgi, bilmekten doğar" der Mevlana

Kozmik hafızamız Ay, zodyak çemberinin öz ışığı (sevgi) hem fizyolojik boyutta hem de spiritüel boyutta doğal güçlü enerjisi ile yönlendirme yetisi ile donatılmış kral/kraliçe arketipi, Aslan burcunun 2. dekanında ilerliyor (-Jüpiter gezegeninin yönetiminde).

Aslan Burcu, daima an’ı deneyimler bu nedenle, kolaylıkla risk alır ve cesur yüreğinin sevgi dolu kükremesi ile öz’e güvenle kendisini ifade eder. Bugün öz yaşam gücümüzü yoğun ve derin bir biçimde hissederken özgün kükreme sesimizin tonunu keşfetmeye yönelebiliriz. Öz yaşam gücümüzü, öz’e güvenle ifade edebiliyor muyuz? Kendi krallığımızdaki kraliçe/kral rolünde ne kadar etkin olabiliyoruz?

Kalbimizin özgün ritmini nasıl duyumsamayı ve yansıtmayı seçiyoruz? Sorularının yanıtlarını özümüzdeki çocuğun akıl süzgecinden damıtarak yanıtlamak işlevsel olacaktır.
Hakikat Aşkı

Sevgi ve aşk ilkesini sembolize eden Venüs gezegeni bugün saat 16:11 itibari ile yücelim asaletinde yer aldığı Balık Burcunun, ilham verici biraz da zaman zaman şaşırtıcı olabilecek derin sularında 21 Mart’a değin sevginin gücü ile ilerlemeye başlıyor.

Öz yaşam gücümüz Güneş'in de Balık Burcunda olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda; öz sevgi odaklı sanatsal yaratıcı projeler/çalışmalar gerçekleştirmek/ yaratmak adına değerlendirebileceğimiz ilham verici bir zaman kalitesindeyiz.

Balık burcunda ilerlemekte olan Güneş ve Venüs gezegenlerinin dispozitörü (yönetici gezegeni); Jüpiter gezegeni, Kova burcunda ve Merkür gezegeni ile birleşim halinde; öz-değerimize ilişkin değer yargılarımızı akılcı bir biçimde mercek altına alarak özümüzdeki eril (yin) -dişil (yang) dengesini nasıl var ettiğimizi, kendimizi nasıl sevmeyi seçtiğimizi gözlemlemek, öz yaşam ışığımızı nasıl paylaşmayı seçtiğimizi hakikat aşkının ritminde gözlemleyebileceğimiz, duygularımızın düşüncelerimize yansımalarını çözümleyebileceğimiz ilahi bir zaman kalitesi deneyimliyoruz...

”Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde ya da dışındasındır, hasretinde.”  diyor Şems-i Tebrizi...