65 yaş üstü vatandaşlar uzun süre sonra sokağa çıktı
Yeni tip koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıktı.
Yeni tip koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıktı.
Erzincan'da merkez üssü Kemaliye ilçesi olan bir depremle sallandı. Depremin büyüklüğü 4, derinliği 7,52 kilometre olarak kaydedildi.
Satın alma gücü paritesine göre en fahiş doğalgaz ve elektrik faturası yine Türkiye’de ödeniyor.
Türk Eğitim Derneği’nin düşünce kuruluşu TEDMEM, "Okulları Yeniden Açmak: Ne Zaman, Kim İçin ve Nasıl" başlıklı raporunu açıkladı
SSK ve Bağkur emeklilerinin ödemeleri bu ay erken yapılacak.
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Ticari Taksilere" ilişkin yeni genelge göndererek, taksilere yönelik hijyen tedbirlerini belirledi.
Sağlık Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarında alınacak önlemleri açıkladı.
Ödül arkeolojinin karmaşıklığı ve önemi konusunda farkındalığı artırdığı ve arkeolojik varlıklara önem verilmesini sağladığı için projeye layık görüldü.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili süresince Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA) açık, EBA TV'nin de yayında olacağını açıkladı.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, döviz manipülasyonu nedeniyle BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildiğini bildirdi.