Marmara Denizi'nde denizanası alarmı
Marmara Denizi'nde denizanası sayısındaki artış dikkat çekerken Doç. Dr. Deniz Şirin, "Endişeye gerek yok" diyor.
Marmara Denizi'nde denizanası sayısındaki artış dikkat çekerken Doç. Dr. Deniz Şirin, "Endişeye gerek yok" diyor.
İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yürürlükte.
Koronavirüs salgını döneminde sosyal alanlarda vatandaşlara güvenli sosyal hayat sunmayı amaçlayan HES Kodu hakkında bilinmesi gerekenler:
İçişleri Bakanlığınca valiliklere Şehir içi toplu ulaşımda HES kodu sorgulama ve Konaklama tesislerinde HES kodu zorunluluğu genelgeleri gönderildi.
Salda Gölü'nün Beyaz Adalar bölgesinde göle ve plaja giriş yasaklandı
Yeşilay Genel Müdürlüğüne Eylül ayı itibariyle M. Nurullah Atalan'ın getirildiği açıklandı.
Ege Denizinde birbirini izleyen depremlerin büyüklüğü 4,4 ve 4.2 olarak ölçüldü.
Hakkari'deki Cilo ve Sat Dağları bölgesi milli park statüsüne alındı.
Kars'ın Kağızman ilçesinde ormanlık alanda ayı saldırısına uğrayan vatandaş hastanede tedavi altına alındı.
Koronavirüs salgınına yol açan COVID-19 (KOVID-19) virüsü nedeniyle milyonlarca çocuk ve gencin eğitim öğretim yaşamı bir süre daha uzaktan devam edecek.