Altın ve gümüş madenlerindeki devlet hakkı oranları, yüzde 25 artırıldı.
Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, 3213 sayılı 'Maden Kanunu'nda altın ve gümüş için belirlenen devlet hakkı oranları yüzde 25 artırımlı uygulanacak.
Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, 3213 sayılı 'Maden Kanunu'nda altın ve gümüş için belirlenen devlet hakkı oranları yüzde 25 artırımlı uygulanacak.
Düden Şelalesi 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi
Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, ağustos ayı itibarıyla 12 aylık ortalamalar dikkate alındığında, tüketici fiyatları yüzde 11,27, yurt içi üretici fiyatları yüzde 6,71 arttı.
ÖSYM tarafından Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları açıklandı.
İçişleri Bakanlığı'ndan 'düğün' genelgesi: Bakanlık, 81 il valiliğine "Covid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi.
Kitap ve kırtasiyeye ek olarak okula dönüş kalemlerinin arasına bilgisayarın eklenmesi velilerin eğitim bütçesini zorluyor.
83 yaşındaki eski İtalya Silvio Başbakanı Berlusconi'nin corona virüs testi pozitif çıktı.
Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Erzurum, Sivas, Kayseri halen yüksek riskli illerimiz arasında.
İntercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Formula 1 yarışının fiyatlarını açıkladı.
MEB, 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasını gerçekleştirdi. Öğretmen adayları sonuçları e-Devlet sistemi üzerinden öğrenebilir.