Berber ve kuaförlerde hangi önlemler alınacak?
Sağlık Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarında alınacak önlemleri açıkladı.
Sağlık Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarında alınacak önlemleri açıkladı.
Ödül arkeolojinin karmaşıklığı ve önemi konusunda farkındalığı artırdığı ve arkeolojik varlıklara önem verilmesini sağladığı için projeye layık görüldü.
GEN Gelecek Nesiller Koleji Bölüm Başkanları, 2020 LGS Mayıs Örnek sorularını değerlendirdi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili süresince Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA) açık, EBA TV'nin de yayında olacağını açıkladı.
Dünyanın en yüksek zirvesinin boyu hassas şekilde yeniden ölçülecek
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, döviz manipülasyonu nedeniyle BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildiğini bildirdi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı adayları ve yakınlarına özel tavsiyeler.
Türkiye'nin havası iddia edildiği kadar temizlendi mi? İşte Türkiye 2019 Hava Kirliliği Raporu'na göre en çok hava kirliliği yaşanan kentler.
Sera gazı emisyonlarının azaltılmaması haline, 50 yıl sonra sıcaklıklar insanlığın üçte biri için "yaşanamayacak seviyede" artacak görünüyor.