Arap Yarımadası'nda 120 Bin Yıllık İnsan Ayak İzleri Keşfedildi
Bilim insanları, bugün devasa bir çöl olan Arap Yarımadası'nda, bölgenin bir zamanlar otlak ve su kaynaklarına sahip olduğunu gösteren 120 bin yıllık insan ayak izleri keşfettiler.
Bilim insanları, bugün devasa bir çöl olan Arap Yarımadası'nda, bölgenin bir zamanlar otlak ve su kaynaklarına sahip olduğunu gösteren 120 bin yıllık insan ayak izleri keşfettiler.
2 Eylül’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Apple, o noktadan sonra adeta serbest düşüşe geçti. Firmanın piyasa değeri bu süreçte 500 milyar dolardan fazla düşüş gösterdi.
Gök bilimciler, ölen bir yıldızın yörüngesinde dönen dev bir gezegen keşfetti. Keşif, gezegenlerin yıldızları öldükten sonra da hayatta kalmayı başarabileceğine işaret ediyor.
Yandex Türkiye'deki ofisini kapatma kararı aldı. Şirket, ekim ayı itibarıyla Türkiye'deki ofisini kapatacak ve işlerini Rusya'daki ofisten yürütecek.
Yaşamın temel kaynağı suyla ilgili ilginç keşif, lazerle parçalanan buz parçası üzerinde yapıldı.
Ev yapımı soslar veya zincir restoranlardan alınan pizzaların ertesi sabah daha lezzetli olmasının nedeni, Oxford Üniversitesi’nden bilim insanları ortaya çıkardı.
Mesajlaşma platformu WhatsApp'ın masaüstü sürümü WhatsApp Web'e yeni bir özellik geliyor.
İstanbul'da yapılan araştırma ile internetten hastalık arama hastalığı Siberkondri oranı ölçüldü. Araştırmacılar sonuçları vahim olarak yorumladı.
Gökbilimciler gezegenimiz Dünya'nın yer aldığı Güneş Sistemi'nin tek yıldızı olan Güneş'in yeni bir döngüye girdiğini açıkladı.
Biri otobüs, diğeri otomobil büyüklüğünde iki gök taşı Dünya'nın yakınından geçti