Astroloji

Astrolog Burcu İnci'nin haftalık burç yorumları (1-6 Ocak)

2019’a bomba gibi bir başlangıç yapıyoruz…Gökyüzü hareketli, adeta tüm gezegenler 6 Ocak’ta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulması için yerlerine geçiyorlar!

Astrolog Burcu İncinin haftalık burç yorumları (1-6 Ocak)

Yeni yılın ilk haftasına, Mars ve Merkür’ün burç değişiklikleri ile başlayacağız. Yılın ilk gününde, 1 Ocak’ta Mars Koç burcuna geçecek. Mars Balık burcundaki seyahatine devam ederken, duygu durumumuzda salınımlar yaşayıp belki de harekete geçmek için gerekli olan enerjiyi bulamamış olabiliriz. Harekete geçme zamanı başlıyor… Mars yöneticisi olduğu Koç burcuna geçtiğinde, yaşam enerjimizi aktif olarak kullanmaya başlayıp, bu sefer de fazla hareketli günler yaşadığımızdan dem vurmaya başlayabiliriz.

Tutulma öncesinde bir diğer değişiklik de Merkür’den gelecek, Merkür 5 Ocak’ta Yay burcundan çıkıp, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Merkür Yay burcunda iken konsantre olmakta zorluklar verirken, Oğlak burcunda bizi daha ciddi ve hatta kaygılı hale getirebilir. Düşüncelerimiz hayattaki korkularımızı giderebilmek için yaptığımız planlar üzerinde şekillenebilir.

Bu gelişmeler tamamlandıktan sonra 6 Ocak’ta 15°Oğlak burcunda gerçekleşecek Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi altında olacağız. Güneş tutulmaları çok kuvvetli Yeni Aylardır, Aralık 2018 in son haftasında yaşanan Dolunay’ın rövanşı niteliğinde olacak bu Yeni Ay bize yenilik enerjisi belki de yepyeni başlangıçlar getirecek. Oğlak burcunun tam orta derecesinde gerçekleşecek bu tutulma başrole Oğlakları ve Yengeçleri koyuyor. Tutulma anının yükseleni Akrep burcu fakat son derecelerinde olduğundan Yay burcu da etki altında. Buradan hareketle Akrepler, Boğalar, Yaylar ve İkizler de kuvvetli etki alacaklar içerisinde. Satürn ve Plüton’da, Dünya ve Güneş ile kavuşumda olacak. Son bir yıldır aldığımız dersleri bir kenara bırakmadan hareket etmeli, sağ duyulu davranmalıyız. Tutulma zamanında birçok gezegen yönettiği burçta olacak, Mars Koç burcunda, Neptün Balık burcunda, Jüpiter Yay burcunda, Satürn Oğlak burcunda olacak. Bu da Tutulma döneminde hayatımıza alacağımız yeniliklerin kararını verirken doğru parametreler ile değerlendirebileceğimiz şeklinde yorumlanabilir. Yani her ne olacaksa belki de uzun yıllar boyunca bizimle olacak…

Herkese harika başlangıçlarla dolu bir hafta dilerim…

Yükselen Koç Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Koçlar, yönetici gezegeniniz olan Mars bu hafta burcunuza geçiyor, bu da sizi geçtiğimiz haftalar göre daha yaşam enerjisi ile dolu, hareketliliği bol biri haline getirecektir. Hayata geçirmek istedikleriniz için enerji bulabileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Spora başlamak için doğru bir zaman…

Geçtiğimiz bir yıl içerisinde aktif olarak iş hayatı olanlar iş hayatlarında, iş hayatında olmayanlar ise toplum içerisindeki konularda bazı zorluklar yaşadı. Bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulması ile yepyeni bir dönemin başlayacağından bahsedebiliriz. Aslında bu Tutulmanın etkilerini geçtiğimiz aralık ayında yaşamaya başladınız bile, o dönemde verdiğiniz kararlar size ipuçları verecektir. Yeni bir iş, yeni bir rütbe, yeni bir görev her şey olabilir yeter ki aldığınız dersleri unutmadan ilerleyin….

Emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz harika bir hafta dilerim.

Yükselen Boğa Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Boğalar, bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasının önemli etki alacak burçlarından biri sizsiniz. Hayatınızın genel akışı içerisinde, önemli kararlar almaya çok yakın olabilirsiniz. Büyük hayat planlarınızı gözden geçirip, bazı dönemeçleri hızla alıp, kendinizi yepyeni bir ortamın içerisinde bulabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular bu kararlarda önemli bir rol alabilir. Eğitim hayatınıza bıraktığınız yerden devam etmek veya kendinize yeni hobiler edinmek de bu planların içerisinde olabilir. bu hafta yaşanacak Tutuma ile önümüzdeki yıllarda sizi yakından ilgilendirecek bir değişim sürecine başlayabilişiniz. Senaryo ne olursa olsun, geçtiğimiz bir yıl içerisinde yaşadığınız zorlukları ve dersleri unutmadan hareket etmeniz yüksek faydanıza olacaktır

Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta ve başlangıçlar dilerim.

Yükselen İkizler Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili İkizler, bir süredir her ne kadar sizin mevsiminiz olan yaz mevsiminden uzak olsak da sizin için önemli değişikliklere gebe bir dönemden geçtiğimizi yazıyorum. Sebebine gelince geçtiğimiz aralık ayında tam karşıt burcunuzda olan hareketlilik sizi de yakından etkiledi. Bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasında da yine kuvvetli enerji değişimleri altında olacaksınız. Sizin için konu başlıkları ailenizden aldığınız maddi destekler, mahkeme konuları, kredi, vergi, miras gibi para ile ilgili konular olabilir. Tabii yükselen burcunuzun derecesine göre, ilişkileriniz de önemli vurgu alan temalardan biri olabilir. Unutmayın, Güneş Tutulmaları çok kuvvetli Yeni aylardır, yeni bir ilişki veya ilişkinizin boyutunun değişmesi söz konusu durumlar içerisinde…

Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…

Yükselen Yengeç Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Yengeçler, vakit tamam… 2019 yılının sizin çok önemli bir yıl olacağından bahsedip duruyordum, ilk etkilerini görmeye başlamış olmalısınız. Konumuz, ikili ilişkiler… Evliyseniz, evliliğiniz, ortağınız varsa ortaklarınız veya ilişkiniz. Her türlü değişim, yenilik sizi bekliyor. Bu temalar çerçevesinde yeni kararlar verebilir ve ilerlemek konusunda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Tabii unutmamalı ki, geçtiğimiz bir yıl boyunca yaşadığınız dersler de iç sesiniz olmaya devam edecek. Her kararınızın arkasında kendinizi ve duyularınızı sorguladığınız günler yaşayabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Güneş Tutulması ile ilk adımı attıktan sonra bu yıl boyunca kararlarınız çerçevesinde hayatınız hızlı değişimler geçirebilir.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir hafta dilerim…

Yükselen Aslan Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Aslanlar, yükselen burcunuzun derecesine göre değişmekle beraber bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasında sizin için olası konular aşk hayatınız, hayattan aldığınız keyif veya günlük rutinlerinizdeki değişimler olabilir. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığınız değişimler ile beraber yaptığınız tercihlerin sizin enerjinizi ne kadar yücelttiğini sorguluyor olabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak tutulma ile beraber kendinize bu konularda yeni rotalar çizebilirsiniz. Nitekim 21 Ocak’ta Aslan burcunda yaşanacak Ay tutulması ile duygularınızı da tartma ve önümüzdeki yılları kapsayacak kararlar alabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde alışılagelmiş düzenin dışına çıkma isteğinde olabilirsiniz. Siz fıtratınız gereği, çevrenizdekilere faydalı olmaya çalışan birisiniz fakat kendi hayat enerjinizi bu uğurda kaybetmeye de pek tahammülünüz yok. Hayatın senaryosu içerisinde doğru ya da yanlış olmamakla beraber aldığınız dersleri kaybetmemeniz gerekliliğini hatırlatırım.

Hayallerinizin gerçek olacağı, kararlarınızdan emin olacağınız harika bir hafta dilerim…

Yükselen Başak Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Başaklar, son bir yıldır aşk hayatınızın çalkantılı bir dönemden geçtiğini söyleyebiliriz. Sanki yıllardır almadığınız dersleri geçtiğimiz bir yılda aldığınızı söyleyebiliriz. Satürn bu konuyu sizin için zorlayıp, yeniden yapılandırmak için kolları sıvamış durumda. İyi haber, bu hafta yaşanacak Güneş Tutulması ile yepyeni ve çok kuvvetli başlangıçlara hazır olun. Hayatın senaryosu ne olursa olsun, aldığınız dersler aslında sizin yüksek faydanıza çalışacak ve en doğru kararları almanıza destek olacak. Satürn geçtiği ev ile ilgili konuları zorlasa da doğru kararları uyguladığınızda muhakkak ödüllendirir…Kısaca aşk var… Çok yakında o mükemmeli arayan tarafınıza bile hizmet edecek bir aşk hikayesinin ortasında bulabilirsiniz kendinizi…

Çocuklarınız ile ilgili yeni gelişmeler olabilir ve onların hayatlarını da inşa edecek kararlara imza atabilirsiniz.

Aşk, duygu, mutluluk, bereket ve huzur dolu mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen Terazi Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Teraziler, bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasının sizi etkileyeceği konular yuvanız, aileniz ve haneniz ile ilgili olacak. Hangi tarzda gelişmeler yaşayabileceğinize dair sinyalleri geçtiğimiz aralık ayı başında almış olmalısınız. Eviniz ile ilgili her türlü yenilik ve değişim konular içerisinde olabilir. Geçen seneden beri bu konularda yaşadığınız zorlukların size verdiği dersler ile hareket etmeniz, önümüzdeki dönem için daha kalıcı kararlar vermenizi kolaylaştırabilir.

Çok yakın dostlarınız, kardeşlerinizin desteğini alabileceğiniz, kendinizi varlıkları ile ilgili şanslı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. İletişimde olduğunuz kanallar artabilir.

Aşk, sanat, estetik dolu, iyi bir hafta olsun…

Yükselen Akrep Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Akrepler, bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasının yükselen burcu Akrep olacak, bu da sizin kuvvetli enerjiler altında olmanızı sağlayacak. Olası konularınız, kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınız ile ilişkileriniz. Geçtiğimiz aralık ayından beri fark ettiğiniz ve harekete geçmek istediğiniz durumlar için düğmeye basıp, harekete geçebilirsiniz. Yapınız gereği, detaylara önem veren, haksızlıklara tahammül edemeyen ve ders vermek gerekliliğine inandığınız vaz geçmeyen birisiniz. Bu hafta harekete geçme haftanız olabilir. Tabii tutulma ile birlikte iletişime geçtiğiniz kanallar ve kişiler de farklılık gösterebilir. İletişim kazalarına dikkat etmeniz lehinize olacaktır.

Venüs sizin burcunuzdaki seyahatinin son haftasında. Astrolojide Venüs, ikili ilişkileri, güzellik kavramlarımızı, sanatı, estetiği sembolize eder. Bu hafta ikili ilişkilerinizde daha kendiniz gibi davranabildiğinizi düşünebilir hatta tutku ve gizem konularını abartabilirsiniz.

Sağlık, şans, huzur, mutluluk dolu bir hafta dilerim.

Yükselen Yay Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Yaylar, çok yakın bir zamanda Güneş sizin burcunuzdaydı ve hayatınızdaki önemli kırılmaları ve kararları sizin için olası kıldı. Komşunuz Oğlak burcundaki seyahatindeyken meydana gelecek bu Parçalı Güneş Tutulması ile birlikte, sizin için de maddi konularda önemli bir dönem başlayabilir. Güneş Tutulmalarının çok kuvvetli Yeni Aylar olduğunu düşündüğümüzde, kendi emekleriniz ile kazandıklarınız hakkında yeni bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz. Senaryonun tam olarak nasıl şekilleneceğini bilememekle birlikte geçtiğimiz aralık ayının başlarında yaşadıklarını ipucu olarak kabul edebilirsiniz.

2019 yılı sizin için maddi kaynaklarınızla fazla meşgul olduğunuz bir yıl olacak gibi duruyor. Hem kendi emeklerinizle kazandığınız maddi kaynaklarınızda hem de ailenizden size kalan hakkınız konusunda yoğun gündeminiz olabilir.

Mutlu, sağlıklı, bereket dolu bir hafta olsun…

Yükselen Oğlak Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Oğlaklar, sizin döneminizi yaşıyoruz. Güneş üzerinizde parlarken, hayatınızın sadece sizi ilgilendiren ve etrafınızdaki herkesten ayrılan kısımları ile ilgili önemli gelişmeler oluyor. Bu kapsamda konular çok değişkenlik gösterebilir, iş hayatınızdan, dış görünüşünüze kadar hemen her konuda kapanışlar ve başlangıçlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulması sizin burcunuzun 15 derecesinde yaşanacak, bu da sizi çok önemli bir etki altında bırakacak. Aslında sizin için olası konu başlığını anlamak için aralık sonlarında yaşadığımız Dolunay dönemini hatırlayabilirsiniz. O haftalarda yaşadığınız, duygularınızı etkileyen her ne ise bu Tutulma döneminde kapattığınız konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Genel olarak hayatınızdaki mutsuzluk sebeplerinizi siz başaramazsanız bile, hayat sizin adınıza bir yola sokacaktır. 2019 ve 2020 sizin yıllarınız olacak. Değişimler bazen biraz sancılı olsa da, kesinlikle geldiğiniz noktada çok daha keyifli olacaksınız. Tüm yıl boyunca, astrolojinin en şanslı, bereketli gezegeni Jüpiter, 12. Evinizde seyahat edecek. Şanssızlıkların yaşanabileceği durumlarda, size adeta kalkan olacak. Belki de oluşabilecek kazaları zararınız en aza inecek şekilde nispeten hafifletecektir. Kaygılarınız ve korkularınız hakkında da sizi rahatlatacak hatta hafifletecektir.

Önemli bir döneme başladınız, sağlıklı, başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli aşk dolu yenilikler dilerim….

Yükselen Kova Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Kovalar, geçtiğimiz 2 yıl boyunca tutulmalar sizin üzerinizdeyken hayatınızın kırılma noktalarını yaşadınız. Bazı defterleri kapamak zorunda kalıp, yenilerine yer açtınız. Zorlu 2 senenin ardından, 2019 yılı sizin biraz daha hayatı zorlamadan, akışına bırakmak isteyeceğiniz bir yıl olacak gibi duruyor. Fakat bu aralar kaygı ve korkularınız o kadar yoğun ki sanki hayatınızın dümenine sizin yerinize kaygılarınız geçmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasında tam olarak bu hisleriniz üzerinde olacak. Geçen yıllarda aldığınız dersler ile daha doğru kararlar almaya çalışıp kaygılarınızın yersiz olduğunu anlayabilirsiniz ya da kaygılarınızın sizi istediğiniz yerlere götürmeyeceğine ikna olabilirsiniz.

Jüpiter iş hayatınız ile ilgili konularda size şans ve bolluk getirmeye devam ediyor…

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir hafta ve yeni yıl olsun…

Yükselen Balık Haftalık Burç Yorumu:

Sevgili Balıklar, bu hafta yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasında sizin için olası konular arkadaş çevreniz veya iş hayatınız olabilir. Yükselen burcunuzun derecesine göre değişiklik göstermekle beraber, Güneş Tutulmalarının çok kuvvetli yeni aylar olmasından hareketle, bu konularda yeni gelişmeler yaşanacağından bahsedebiliriz. Yepyeni bir arkadaş çevresine girebilirsiniz veya iş hayatınızda önemli bir değişimin merkezinde olabilirsiniz.

Duygularınızla hareket ettiğiniz bu süreçte hayat enerjinizin değişkenlik göstermesi de sizi yormuş olabilir. İyi haber, Mars’ın Koç burcuna geçişi ile zamanın ruhu bu değişkenliği ortadan biraz kaldıracaktır. Hayattan keyif almaya odaklanacağınız bir döneme başlayabilirsiniz.

Sağlık, aşk, mutluluk, huzur, bereket dolu bir hafta dilerim.

Yorumlar