Ekonomi

Ekonomi

Süper Loto 9 Ağustos çekilişi sonuçları

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 5 milyon 114 bin 54 lira 52 kuruş devretti

Ekonomi

Avrupa'daki sıcaklar sebze ve meyveyi de vuruyor

Hava koşullarının özellikle donmuş ve konserve sebze sektörünü etkiledi, üretim tesislerine gelen taze sebze miktarında ciddi düşüş yaşandı.

Ekonomi

Altın hesapları 33 milyar lirayı aştı

Bankalardaki altın hesaplarının karşılığı 2017 sonuna kıyasla 9 milyar lira artarak 33 milyar lirayı aşarak rekor tazeledi.

Ekonomi

Küçükbaş kurban fiyatları geçen yıla göre artabilir

TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik, canlı küçükbaş hayvanın piyasada kilogram fiyatının 20 lira olduğunu ve geçen yıla göre bir miktar artacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Ekonomi

TÜBİTAK ihale ile teknolojik alet alacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) geliştirdiği bazı teknolojiler için ilana çıktı.

Ekonomi

Mezopotamya'nın en eski buğdaylarından Sorgül

Mezopotamya'nın en eski buğday tohumu "Sorgül" Mardin'de üretildi ve çiftçilere ücretsiz dağıtılacak

Ekonomi

Yeni sistemle 'ekonomiye güven' arttı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişin ardından, seçim sürecindeki belirsizlikte aşağı yönlü hareket eden "güven endeksleri" yeni sistemle tekrar yükselişe geçti.

Ekonomi

İŞKUR 10 yılda 7,5 milyon kişiye iş buldu

Türkiye İş Kurumu, bu yılın ilk 6 ayında 181 bin 322'si kadın olmak üzere 537 bin 114 kişinin istihdamına aracılık etti. Kurum son 10 yılda 7,5 milyon kişinin istihdamını sağladı.

Ekonomi

Dünyada 38,9 milyar litre meyve suyu satılıyor

İSTANBUL (AA) - Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç, dünya meyve suyu pazarının yüzde 1'lik büyüme ile 38,9 milyar litreye ulaştığını belirterek, "Türkiye'de ise üretim yüzde 7,7'lik...

Ekonomi

Susam fiyatındaki artış simide yansıtılmadı

Susam fiyatlarında son bir yıl içinde meydana gelen artışlar Ankara simidine yansıtılmadı. 100 gramlık Ankara simidi için uygulanan 1,25 liralık liste fiyatı değişmeyecek.