Yaşam

Ünlü oyuncu Emine Ün annesini kaybetti

Dizilerdeki ve sinema fillerindeki rolleri ile tanınan tiyatro oyuncusu Emine Ün’ün annesi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ünlü oyuncu Emine Ün annesini kaybetti

Geçtiğimiz hafta annesinin ve kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Müzeyyen Bolverdi'nin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan başarılı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti. Cenazeye Emine Ün’ün kızı Duru Kınay, eski eşi Emre Kınay ve oyuncu Ayşe Tolga katıldı.

Emine Ün, bugün sabaha karşı yaptığı paylaşımlarla annesinin vefat ettiği duyurdu. Emine Ün, “Annem… Kapkara gün, acımın tarifi yok” mesajını paylaştı. Hürriyet’in ulaştığı Emine Ün, “Ben iyileştim ama bu sabah annemi kaybettik. Şimdi annemi de alıp çıkacağız hastaneden. Çok üzgünüm” dedi.

“Annem ile benim aşılarımız yapılmıştı. Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum… Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde…”

Yorumlar