Marketten mısır cipsi çalan karga

Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu Mahallesi'nde bir marketin önüne gelen karga, raflarda duran cips paketini aldıktan sonra uçarak uzaklaştı.

Marketin önünden bir karganın cips paketiyle uzaklaştığını gören işletmeci Özcan Çakmakcı, iş yeri güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Çakmakçı, görüntülerde marketin önünde bir süre gezinen karganın raflara yaklaşıp cips paketini aldıktan sonra uçarak uzaklaştığını gördü.
Çakmakcı, AA muhabirine, karganın daha önce de iş yeri önüne konulan ekmek parçalarını yediğini ancak cips almasıyla yeni karşılaştığını söyledi.
Karganın cips paketini alıp götürmesinin şaşkınlığını yaşadığını anlatan Çakmakcı, "Kamerayı geri sarınca karganın cips paketini reyondan alıp aşağı indirerek götürdüğünü gördük. Daha önce dışarı bıraktığımız ekmeği falan yemeye geliyordu ama cips yediğini ilk kez gördük. Onu oradan alması, etrafa bakması bizi şaşırttı." dedi.

Seyit Ahmet Eksik  - AA

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/25079" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Engelli köpekler için varillerden tren yaptı

Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü, ATV tarzı aracının arkasına bağladığı plastik varillerden yaptığı "tren"le engelli köpeklerini gezdiriyor.

Obez Kedi şiraz egzersiz ve diyetle zayıflıyor

Her gün koşu bandı ve pilates topuyla egzersiz yaptırılan Obez Kedi Şiraz, havuzda da yüzerek kısa sürede 2 kilo vermeyi başardı.

Annesiz kalan köpek yavrularını emziren eşek

Anneleri ölen köpek yavrularını eşek emziriyor

Teravih namazında imamın üstüne atlayan kedi

Cezayir'deki bir camide teravih namazı kıldıran imamın üzerine kedi çıktı. Kediye şefkat gösterip namazı kıldırmaya devam eden imama sosyal medyadan övgüler yağdı.

Piyano çalan kurye herkesi kendine hayran bıraktı

Sipariş teslimatı yaptığı otelde çaldığı piyano ile sosyal medyada Türkiye'nin gündemine giren 19 yaşındaki Muharrem Can İncir, hayallerini anlattı.

Kafkas Vaşağı Dorlion, 11 ayda 1400 kilometre yol katetti

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki sarıçam ormanlarında yaşayan nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşak, gece avlanıp gündüz dinlenerek 11 ayda 1400 kilometre yürüdü.