Castro'nun büyük oğlu intihar etti
Küba'nın eski devlet başkanı Fidel Castro'nun büyük oğlu Fidel Castro Diaz-Balart (68) hayatına son verdi.
Küba'nın eski devlet başkanı Fidel Castro'nun büyük oğlu Fidel Castro Diaz-Balart (68) hayatına son verdi.
Akın Çorap Giresunspor'da kulüp başkanı, hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'nun hem kendileri hem de Fenerbahçe lehine hatalı düdükler çaldığını savundu.
Fenerbahçe'nin Slovak stoperi Martin Skrtel'in yaşadığı sakatlıktan dolayı sahalara dönmesinin 3 haftayı bulabileceği açıklandı.
Facebook, New York borsasının kapanmasının ardından geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin bilançosunu açıkladı.
Süper Lig'in 20. haftası yarın yapılacak Bursaspor-Beşiktaş müsabakası ile başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki maçın başlangıç saati 20.00.
Kolombiya’da silahlı kişiler, otoyol gişelerinden toplanan yaklaşık 610 bin dolarlık hasılatı taşıyan küçük bir kargo uçağını kaçırdı.
Kocaman, 'bizim hakemleri geçecek gücümüz yok, hem kupada hem de ligde şampiyon olma ihtimalimiz çok zor gözüküyor" ifadelerini kullandı.
Futbolda ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi sona erdi.
Kadın modellerin, 2018 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda kullanılmayacağı açıklandı.
Almanya’da ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde Müslümanlara ve İslami kurumlara yapılan saldırılarda büyük artış yaşandığına dikkat çekildi.