Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 16 -22 Mayıs

Astroloji verilerine göre 16 -22 Mayıs 2022 haftasında burçları etkileyebilecek muhtemel gelişmeler:

Haftalık Burç Yorumları: 16 -22 Mayıs

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta siz bol miktarda kazanç sağlayabilirsiniz. İş hayatınıza ağırlık vermelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmalısınız. Çünkü üst üste çok iş gelecek. Kişisel ve profesyonel cephede büyük ilerleme kaydetme şansına sahip olduğunuz için bu hafta zamanınızı boşa harcamadığınızdan emin olun. Öfkelendiğiniz anlarda düşüncesizce hareket edebilirsiniz. Yine de sakinliğinizi korumada fayda var. Etrafınızdakilerle iletişim kurabilirsiniz ve bunu kendi yararınıza kullanmalısınız. Gerginliği azaltmak için, kafanızı dağıtacak bir şeylerle ilgilenin.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta önemli harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. İstediğiniz şeyler için harcama yapmadan önce iki kere düşünmeniz yararınıza olacaktır. Zor günler için biriktirdiğin parayı istediklerini almak için harcamamalısın. Sonrasında suçluluk duyabilirsin. Kendini şımartmak, iyi hissetmek istiyorsun. Spa veya masaj için harcama yaparak kendini rahatlatabilirsin. En karlı ve güzel fikirler o sırada aklına gelebilir. Sabrını zorlayanlara karşı saygılı davranmaya devam etmelisin. Ufukta yeni olasılıklar var. Yaptığın iyiliklerden dolayı sana çekilecekler. Bu hafta sabırlı olmaya çalışın. Değişmeyen tek değişiklik bu hafta sizin için de geçerli olacak.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Haftalarca süren yoğun ve sıkı çalışmanın meyvelerini nihayet bu haftadan itibaren toplamaya başlayacaksınız. Bu hafta arkanıza yaslanın, rahatlayın ve sıkı çalışmanızın sizin için harika sonuçlar getirmesini izleyin. İş yerinde aldığınız kararlar sayesinde övgüyü hak edeceksiniz. Güven kazanacak ve yeni bir gelir kaynağı keşfedeceksiniz. Mevcut işinizin sorumlulukları genişletilecek ve mülkle ilgili zorluklar giderilecektir. Bu hafta yeni bir mülk satın almak için çok uygun. Ailenle bağ kurmak için daha fazla zamanın olacak. Aşıksanız, özlemlerinizi sevdiklerinize iletirken bağlantınızı yeni zirvelere taşıyacak ve zorluklarla başa çıkacaksınız.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta önemli yatırımlar için kapılar açılabilir. Hazırlıklı olun. Finansal yönden yedekte bir planınız olmalı. Ancak tüm kazancınızı çarçur etmeye çok yakınsınız. Büyüklerinizin sözlerini dinlemeli ve paranızı korumanın yollarını öğrenmelisiniz. Bu hafta aşk hayatınız hiç olmadığı kadar hareketli olacak. Uzun zamandır birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, bu hafta şans sizin yanınızda olacak. Acele etmemeye çalışın ve anı yaşayın. Elinizde çok zaman var.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta iş stratejileri üzerine kafa yoracaksınız. Yaptığınız çalışmaların karşılığını alacaksınız. Bu hafta canını sıkacak en önemli konu aşk hayatın olacak. Aşk hayatınızdaki çalkantılar hafta boyunca devam edecek. Partnerinizin sizden çekiniyor gibi görünmesi sizi de rahatsız edecek. Ancak siz farkında olmadan korkularını tetiklediniz ve büyük bir yanlış anlaşılmaya neden oldunuz. Sizin tarafınızdan yapabileceğiniz şey, neden tatsız ve mesafeli olduklarını anlamasanız bile nezaketle davranmaktır. Sorular sorarak ve onların bakış açılarına karşı açık fikirli olacağınızdan emin olarak eşinize duygularını ifade etmesine yardımcı olun. Sıkı çalışma ve dolu dolu bir haftaya hazır olun.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Havaların güzelleşmesi en çok size yarayacak. Gevşeyerek ve tazelenerek güzel hafta geçirmeniz çok olası. Bu hafta muhtemelen bir spa ziyareti yapacak veya tatile gitmeyi planlıyorsunuz. Çok çaba sarf ettiniz ve karşılığını almaya başlayacaksınız. Bu hafta paranızı nasıl harcadığınız konusunda pişmanlık duymayın. Uzun bir çabadan sonra, bir takdiri hak ediyorsunuz. Uzun bir müzakereden sonra, bu hafta eşinizle büyük bir ilerleme kaydetmeniz muhtemeldir. Partnerinizin geçmişi hakkında çok şey öğreneceksiniz, bu da onlar hakkındaki kafa karışıklığınızı artıracaktır. Düşüncelerinizin sizi bunaltmasına ve geleceğiniz hakkında net bir imaja sahip olmak için analiz etmeniz ve düşünmeniz gerekenleri gözden kaçırmanıza izin vermeyin.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Neşeli ve eğlenceli bir hafta sizi bekliyor. Karar verdiğiniz her şeyi başarabileceğiniz bir enerjiyle dolup taşıyorsunuz. Olumlu enerjinizi doğru yere kanalize ederseniz hem mutlu hem de kazançlı çıakacağınız bir hafta geçirebilirsiniz. Egzersiz, spor ve dans ederek form tutabilir, meyve ve sebze alımını artırarak sağlığınıza sağlık katabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınızı güçlendirmek için fiziksel aktiviteye ihtiyacınız var. Bu hafta bitirmen gereken çok fazla işin var, bu yüzden hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazır ve yetenekli olmalısın.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu haftanın size bol bol refah ve sağlık getirecek gibi görünüyor. Hafta boyunca gülümseyecek, eğleneceksiniz. Aşk hayatınız sayesinde bulutların üzerindesiniz. Bu hafta kendinizi cennette ya da hiç bitmeyen bir tatildeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu hafta kendinizi yorgun ve bitkin hissetmemek için egzersiz veya yoga gibi sağlıkla ilgili bazı aktivitelere uyum sağlamaya çalışmalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta hayatınızda faydalı bir değişiklik fark edebilirsiniz. Son zamanlarda çok fazla sorun yaşıyorsun. Tam işini bırakmayı düşünürken kariyerinde iyiye doğru giden bazı gelişmeler yaşanacak. Firmanıza yaptığınız yatırım, istenilen faydayı sağlamayacaktır. Neyse ki, bu hafta daha sakin olduğunuz için, işler istediğiniz gibi gitmezse sinirlenmez veya depresyona girmezsiniz, bu faydalıdır çünkü gelecekte hatalarınızdan ders çıkarmanıza ve daha gerçekçi kararlar vermenize olanak tanır.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Gökyüzü, bu haftanın hızla kaotik hale gelen tipik bir başlangıçla tanımlanacağını söylüyor. Haftanın ilk iki günü sizi biraz sınayabilir. Hayatınızda yeni bir şey ilginizi çekecek. Yeni mallar elde edebileceksiniz. Sonuçlar, son birkaç gün içinde verdiğiniz sıkı çalışmayı yansıtacak, ancak buna devam ederseniz, bu hafta sizin için oldukça sıkıcı olacak. Çok fazla boş zamanınız olacak ve yapacak neredeyse hiçbir şeyiniz olmayacak, çünkü işiniz taşeronların çalışmaları sayesinde gelişiyor, bu yüzden sadece küçük bir zaman ayırmanız ve buna dikkat etmeniz gerekecek.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta karizmatik enerjinizin yeni bir olasılığı etkileyeceğini ve bunun da şirketiniz için önemli gelirler sağlayacağını söylüyor. Bu hafta bazı önemli yatırımlar yapmanızı sağlayacak. Prosedürü hızlandırmaya ve değerlendirme ve strateji oluşturma aşamalarını atlamaya, potansiyel olarak yeni fırsattan elde edilen tüm karları çarçur etmeye eğilimlisiniz. Mali müşavirinizin tavsiyelerine uymalı ve zaman ayırmalısınız. Bu kadar büyük miktarda parayı yönetmek, sizi kazanma veya kırma potansiyeline sahiptir. Hafta boyunca aşk hayatınız son derece kafa karıştırıcı olacak; Eşiniz çok dikkatli ve sevecen görünecek, ancak birlikte geleceğinizden bahsettiğinizde veya ilişkinizde bir sonraki adımı attığınız anda uzak duracaktır.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yıldızlar, bu hafta kariyeriniz ve aşk hayatınız ile ilgili konularda doğru yolda ilerleyeceğinizi söylüyor, bu yüzden bu hafta sizin için çok iyi. Siz ve eşiniz aynı sektörde bir iz bırakabilirsiniz. İşiniz gelişiyor. Çok fazla çalışmanıza gerek yok, ancak şirketinizde devam eden işleri dikkatlice izlediğinizden emin olun. İşinizin başarısından mutluluk duymanız muhtemeldir. Sağlığınız için dinlenmeniz gerekiyor.

Mynet.com

Yorumlar