Fenerbahçe, Süper Lig'de 2025-26 sezonunun ilk haftasındaki 9 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda ekibi Feyenoord ile oynanacak 3. eleme turu maçları nedeniyle Alanyaspor karşılaşmasının ertelenmesi için başvuru yapıldı.
Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda takmımı Feyenoord ile mücadele edecek
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Feyenoord ile ilk maçı 6 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 12 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.
Fenerbahçe, Lazio'yu İrfan Can Kahveci'nin golü ile yendi: 1-0Fenerbahçe, sezon öncesi son hazırlık maçında İtalya'nın Lazio ekibini 1-0 mağlup etti. Gol maçın ilk dakikasında İrfan Can Kahveci'den geldi.
Fenerbahçe defansını Nelson Semedo transferi ile güçlendirdiPremier League ekibi Wolverhampton Wanderers’dan ayrılan futbolcu, Nelson Semedo, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geldi. Transfer bonservis bedeli olmadan gerçekleşti çünkü oyuncu serbest statüdeydi.
Milan Skriniar'ın İstanbul'a gellişi Fenerbahçeli taraftarları sevindirdiGeçen sezon PSG’den kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Milan Škriniar, bu sezon başında bonservisiyle birlikte Fenerbahçe’ye kalıcı transfer oldu ve İstanbul'a inişinde sevgi gösterileri ile karşılandı.
Yorumlar