Ekonomi

Marmaris MAGİAD Derneği'nin Yeni Başkanı Faik Caner Torunoğulları oldu

Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nin (MAGİAD) 10’ncu Genel Kurulu, Orka Lotus Beach Hotel’de yüksek bir katılımla gerçekleşti.

Marmaris MAGİAD Derneğinin Yeni Başkanı Faik Caner Torunoğulları oldu

Faik Caner Torunoğuları’nın tek aday olarak gidildiği Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel Kurula; Muğla milletvekili Gizem Özcan ile Kadem Mete, Marmaris Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Muğla il Başkanı Zekican Balcı, CHP Marmaris ilçe Başkanı Ömer Bozdemir, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Genel Başkanı (TÜGİAD) Erkan Güral, Turizmde yaptığı yatırımlarla gündeme gelen Ercan Torunoğulları, MAGİAD üyeleri ve İş insanları katıldılar.

Faik Caner Torunoğulları’nın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Mustafa Gökmen, Naim Aydar, Ömrüm Varlık, Özdemir İnce, Salih Yüce, Tarkan Çilingir, Yılmaz Serkaya, Memiş Türedi, Ahmet Uyar, Bahattin Çakır, Berkin Erdaş Birgül Salakoslu, Burak Kaya, Burcu Erdemir, Cihangir E. Özhan Çağdaş Balcı, Çağrı Mete, Dilan Altan, Dündar Uygun Güçlü Kahraman, Gürdal Bozdemir, İzzeddin Yakut Mehmet Ünal, Melisa Aydoğdu ve Açelya Güngör.

Torunoğulları: Avrupa’da edindiğim tecrübeleri birlikde uygulamak Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için Marmaris genç iş insanları derneğine başkan olmak hedefimdi

MAGİAD Yönetim Kuruluna Başkan seçilen Faik Caner Torunoğulları, ilk açıklamasında kendisine destek verenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Hollanda’da Doğdum. Hollanda’da yüksek eğitimini tamamladıktan sonra, Torunoğulları ailesinin kurduğu Marmaris’de Orka Hotels şirketler gurubu CEO’su yönetici yatırımcı olarak iş hayatına başladım. Turizmde yaptığımız yatırımlarla genç yaşta iş hayatımda Torunoğulları ailesi olarak birlikte önemli projeler gerçekleştirdik. Sorumluk alarak birlikten güç doğar. İş hayatında birlikte hareket edersek sorunlarımızın çözümü kolaylaşır. Avrupa’da edindiğim tecrübeleri birlikde uygulamak Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için Marmaris genç iş insanları derneğine başkan olmak hedefimdi. Uyelerimize beni başkan olarak ve yönetim kurulumuzu da seçtikleri için  hepsine teşekkür ederim” dedi.

Mustafa Koyuncu - Marmaris

Yorumlar