16 Şubat Kova burcunda güneş tutulmasının burçlara etkileri

09 Şubat 2018 Cuma

Hayatımızın hangi alanlarında köhnemiş olan ile yeni olanın yer değiştirmesini sağlayacak, Hangi alanlarda farkındalığımıza yön verecek?

KOÇ BURCU : Mesleki konularda yeni adımlar atmaya karar verebilirsiniz.  Aldığınız kararları uygulamak için harekete geçmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçt Limon Kuvars kullanmanız faydalı olabilir. 

BOĞA BURCU : Planladığınız spritüel eğitimler için uygun bir zaman dilimi başlıyor. Farkındalığınızın artacağı, zaman zaman seyahatlerle yeni şeyler öğreneceğiniz bu dönemi iyi değerlendirin. Bu süreçte Zümrüt kullanabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU : Aile büyüklerinden yardım göreceksiniz. Mirasla ilgili yaşadığınız sorunların biteceğini, sürüncemeli davalarınızın son bulacağını öngörebiliriz. Bu dönemde Lal taşı kullanabilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU: Yengeç burcu için günlük yoğunluk oldukça artacak, ani beklenmedik olaylar hayatlarının düzenini alt üst edebilir. Arkanızdan gereksiz konuşmalar yapılabilir. Bu süreçte İyolit taşı kullanmanız faydalı olabilir. 

ASLAN BURCU : Aşk ilişkilerinizle ilgili hayalci olabilirsiniz. İlişkinizde yara almamak için daha gerçekçi olmanızda fayda var. Bu dönemde Zebercet taşı kullanmanız faydalı olabilir. 

BAŞAK BURCU : Aileniz ve sevdiklerinizle güzel vakit geçireceksiniz. Yeni bir ev almak veya taşınmakla ilgili aldığınız kararları gerçekleştireceğiniz bir dönemdir. Süreçte Rodonit  taşı size eşlik edebilir. 

TERAZİ BURCU : Uzun zamandır planladığınız yolculuklara çıkabilirsiniz. Seyahat planlarınıza ailenizi de dahil edebilirsiniz. Bu süreçte Kaplangözü kullanabilirsiniz. 

AKREP BURCU : Kariyerleri için uzun zamandır bir çok emek veren Akrep burçları yerlerini sağlamlaştırabilecekleri imkanlar ile karşılaşabilirler. Süreçlerini Obsidyen kullanarak destekleyebilirler. 

YAY BURCU : Beklemediğiniz yerlerden, ümidi kestiğiniz alacaklarınız size geri ödenebilir. Maddi konularla ilgili biraz daha çabalamanız gerekebilir. Topaz kullanabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU : Kendinizle ilgili değişiklik yapmak için uygun bir zamandasınız. Bu değişime ayak uydurmak veya alışabilmek için Rodokrozit taşı kullanabilirsiniz. 

KOVA BURCU : Bu dönemde eşiniz veya sevgiliniz ile ilgili sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Geçici bu süreç sizin duygusal olarak yıpranmanıza sebep olabilir. Bu dönemde Moldavit taşı kullanmanız faydalı olabilir. 

BALIK BURCU : Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Bu durum ailenizi ihmal etmemiz söz konusu olabilir. Ailenizle daha fazla ilgilenmelisiniz. Bu süreçte Pembe Kuvars faydalı olabilir. 

                                                                                                     

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı

                                                                                    incekarahavvanur@gmail.com

                                                                                       twitter : @havvanurincekara