20 - 27 Ocak Haftalık burç yorumu

21 Ocak 2018 Pazar

Koç Burcu haftalık burç yorumu  (21 Mart-19 Nisan) 

Arkadaşlıktan geçen ilişkilere çekileceğiniz bir dönemdesiniz ya da sevgilinizin en iyi arkadaşı olacağınız. Sosyal ortamınızda yoğun bir döneme girebilirsiniz. Herkese ütopik gelen bir dileğiniz gerçekleşebilir. Teknoloji, astroloji ve bilimsel etkinlikler bu konulardaki çalışmalar ilginizi çekebilir. Bir arkadaşınızdan bu konularla ilgili bir hediye bile alabilirsiniz. 

Boğa Burcu haftalık burç yorumu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İş ve meslek yaşamınızda ya da kariyer planınızda yeni bir oluşum içinde olabilirsiniz. Üstleriniz ya da yöneticilerinizden hedeflediğiniz noktaya gitmeniz için farklı teklifler alabilir ya da siz hedefleriniz için stratejik yollar benimseyebilirsiniz. Bazılarınız daha önce düşünmediği evlilikler yapmaya karar verebilir. Toplumsal imajınız bu ara pırıl pırıl parlayacak.

İkizler Burcu haftalık burç yorumu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yurt dışında olan arkadaşlarınızla bir araya gelmek için seyahat planları yapabilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarıyla teknoloji ya da astroloji fuarlarına katılabilir. İşinizi daha teknolojik bir platforma taşıyarak ses getirmek isteyeceksiniz. Yalnızsanız uzaklarda sıra dışı bir aşk kapınızı her an çalabilir. Ancak yine de dikkatli olmanızda fayda var.

Yengeç Burcu haftalık burç yorumu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Eş ya da ortağınıza yönelik bazı parasal krizlere alternatif bularak rahatlayabilirsiniz. Ancak bu çözümler geçici olacak gibi. Ailenizle ilgili sağlık problemleri düzelmeye başlıyor. Ortak gelirlerinizi paylaştırmak konusunda sıra dışı bir yaklaşım izleyebilirsiniz. Ruhsal yönden daha özgür hissedecek ve alacağınız danışmanlıkların faydasını göreceksiniz.

Aslan Burcu haftalık burç yorumu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İkili ilişkilerinizde ilginç bir dönem başlayabilir. Geçmiş ya da karma bağlantılı yeni kişilerle tanışabilir, bu kişilerle belki bir ilişki belki bir ortaklık ya da evlilik noktasına gidebilirsiniz. Var olan ilişkilerinizde daha özgür ama aynı zamanda farklı davranışlar sergilemek isteyebilirsiniz. Bu teklif partnerinizden de gelebilir. Olayları dışardan izleyin bu ara. 

Başak Burcu haftalık burç yorumu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İş yaşamınızda hiç ummadığınız güzel gelişmeler olmaya başlıyor. Ancak bu oluşum standartlarınız dışında olacağından farkındalık geliştirmeniz önemli. Sağlığınızla ilgili bir sorun yeni ve teknolojik sonuçlar işe yarayabilir. Günlük rutininizde güzel gelişmeler olacaktır ancak hiç ummadığınız anlarda. İnternet üzerinden yapacağınız işlerde öne çıkacaksınız.

Terazi Burcu haftalık burç yorumu (23 Eylül-22 Ekim) 

Eğer yalnızsanız özgür ve sıra dışı bir aşk geliyor. Bu kişiyle bir teknoloji ya da Astroloji etkinliğinde tanışabilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa karşılıklı biraz özgür bırakarak devam edecek ve onun en iyi arkadaşı da olacaksınız. Çocuklarınızla aranızdaki ilişkide arkadaşlık tabanına dayanabilir bu dönem. Yaratıcı enerjiniz çok yüksek.

Akrep Burcu haftalık burç yorumu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Aile ve ev yaşamınızdan oradaki sorumluluklarınızdan biraz özgürleşmek size iyi gelebilir. Bu durumu evdekilere ikna etmek biraz zor olsa da bu yolu izlemek isteyeceksiniz. Evinize yeni ve son çıkan teknolojiyle bağlantılı elektronik aletler alabilirsiniz. Aile içinde yapılacak söz nişan gibi faaliyetler olabilir. Babanızla ilgili sevindirici bir gelişme olabilir.

Yay Burcu haftalık burç yorumu  (22 Kasım-21 Aralık) 

Eski okul arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla yapacağınız etkinliklerden keyif alacaksınız. Yalnız olanlar eski arkadaşlarıyla duygusal yakınlaşma yaşayabilir. İşlerinizle ilgili internet, satış, reklam alanlarında güzel gelişmeler olurken para da kazanabilirsiniz. Yeni bir araba ya da elektronik bir alet alabilirsiniz.

Oğlak Burcu haftalık burç yorumu (22 Aralık-19 Ocak) 

Parasal kaynaklarınızda yükselme olmaya başlıyor. Kazançlarınızdaki bu artış internet ortamıyla ve orada yaptığınız çalışmalarla çok bağlantılı olabilir. Bazılarınız için evlerine yapacakları masraflar gündeme gelebilir. İnternet üstünden yapacağınız yatırımlardan da avantaj elde edebilirsiniz. Ev almak isteyebilir ve kredi seçeneklerini kullanabilirsiniz. 

Kova Burcu haftalık burç yorumu (20 Ocak-18 Şubat) 

Kendinizi uzun süredir hiç hissetmediğiniz kadar güzel hissedecek ve tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Uzun süredir istediğiniz güzellik üstüne düşündükleriniz için para harcayabilir görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Yalnızsanız sıra dışı bir ilişki ya da partnerle her an tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak keyfinizi yerine getirecektir.

Balık Burcu haftalık burç yorumu  (19 Şubat-20 Mart)  

Gizli bir ilişki ya da platonik bir aşkla burun buruna gelebilirsiniz.  Eğer böyle bir ilişkiniz  varsa güzel bir döneme  giriyorsunuz ancak karşı tarafın özgürce yaşamak isteği devam edecektir. Bazılarınız için ütopik hayaller kurma dönemi başlıyor. Bilinçaltınızda varsa sıkıntılı durumlar onlardan kurtulabilir kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bağımlılıklarınızı da bırakma zamanı.