Yaşam

Yıldız Tilbe: Cenazeme gelen politikacıları taşlayın

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından vasiyetini açıkladı. Cenazesine hiçbir siyasetçinin gelmemesini isteyen Tilbe, "Taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın" dedi.

Yıldız Tilbe: Cenazeme gelen politikacıları taşlayın

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hesaplarını aktif olarak kullanan Tilbe, son olarak 'cenazeme gelmesinler' paylaşımıyla dikkat çekti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Yıldız Tilbe, "Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım. Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane politikacı, siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm. Hiçbirini İstemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe: Cenazeme gelen politikacıları taşlayın haberi ile ilgili olarak aşağıdaki Hatay'daki Aziz Georgios Rum Ortodoks Kilisesi'nde büyük hasar var galerisine göz atabilirsiniz.

Yorumlar