Yaşam

Ünlü oyuncu Burak Sergen entübe edildi

Burak Sergen, yaklaşık 10 gün önce koronavirüs‘e bağlı solunum sıkıntısı nedeniyle evde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Burak Sergen'in oğlu da Kovit 19'a yakalandı.

Ünlü oyuncu Burak Sergen entübe edildi

Sadakatsiz dizisinde ‘Haluk’ karakterini canlandıran oyuncu ünlü oyuncunun sevenlerini endişelendiren haberini eski eşi Işıl Sergen verdi. Usta oyuncunun entübe edildiği belirtildi.

Sergen’in eski eşi Işıl Sergen ünlü oyuncunun son durumuna dair bilgi verdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Işıl Sergen, şu ifadeleri kullandı:

“Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir.”

“Sizlerden büyük ricam, haber yaparken oğlumun hassasiyetine önem göstermeniz ve babamızın iyi olacağına dair inancımızda yanımızda olmanızdır.”

11 YAŞINDAKİ OĞLU DA COVİD-19’A YAKALANDI 

Burak Sergen ile 2018 yılında boşanan Işıl Sergen, “Çocuğumun için güçlü durmak zorundayım. Ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın’la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Covid-19’u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur” diyerek dua istemişti.

BURAK SERGEN KİMDİR? 

9 Şubat 1961’de Ankara’da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen’in oğlu ve Toprak Sergen’in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları’ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalarda bulundu.

Sergen, ‘Kara Sevda’, ‘Çukur’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra ‘Sadakatsiz’ adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları’ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları’ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı.

Yorumlar